Helloka lányok!!!
Először is szeretném minden aggódóval tudatni, hogy Szabusék jól vannak csak sűrű nyaruk volt és hát tudjátok hogy megy az ilyen!!! DE a lényeg hogy jól vannak!!!
Gombócka: Grat az előléptetéshez, és ahhoz hogy tanfolyamokra is mész!!! Ez tök jó!!! Legalábbis szerintem!!! Én tanácsolnám, hogy próbáld ki éjszakai alvás problémára hogy altatódalokra altatod, nekem nagyon bejött!!!
Amúgy Mincsike tényleg nagyon ügyes ha már számol!!!
Arról ne is beszéljünk hogy meglesném mikor mondja hogy Csabika!!!
Ildi: Grat Rékának is a felálláshoz, tényleg nagyon szépen fejlődik!!! Hát ahogy olvasom tényleg jobb hogy még marad egy évet Dávid!!! Az ilyen vegyes csoportoknak én sem vagyok a híve. A húgom ilyenbe járt és nem volt anyú sem megelégedve vele!!!
Szeee: Thomas
Liza azt sem tudja mi az!!!! Mondjuk őt nem is köti le semmi tv vagy mese!!! A délutáni ébredéses fotó irtó édes!!!
Jaj úgy hiányzik hogy nem tudunk hozzátok már átruccani, ha ahhoz van kedvünk!!!
Megnézem majd ezt a teát, hátha bejön, de sztem az én depimre nem lesz jó!!!
Szandis story nagyon aranyos!!!
Na és akkor magunkról!!!
Lizababy egy ördög, de tényleg!!! Tegnap vettünk neki egy ajtórácsot a szobájába mert tényleg néha semmit sem lehet csinálni tőle, meg útban van. Mára már megfigyelte hogy működik csak nincs benne annyi erő hogy kitudja nyitni. Szóval nem semmi a csaj. Teljesen elképedtem mikor megnyomta a pecket, de nem tudta a "kart" felhúzni, hogy kinyiljon. Van ám eszük!!!
A kajával épp hadilábon állunk kezd kicsit kevesebbet enni, és már alig hajlandó elfogadni, ha én adom. Csak egyedül szeret enni. Mikor látja hogy készül a kajcsija már rohan a kanapéra és mondja, hogy hamma, hamma. Olyan édi!!!
Sajnos a szopinak lőttek leválasztotta magát, hiába kínálom pár szívás után kiköpi. Emiatt elég szomorú vagyok, habár tudom hogy ennek így kellett lenni!!!
A beszéddel és az angolértéssel egyre jobban állunk. Rengeteg szava van már és össze is tudja kapcsolni tettekkel, hogy ha nem értem megmutassa mit is akar. Pl. 1,5 hete jelzi ha kaka van, mondja hogy kaka és hozza a popsitörlőkendőt + a pelust. Sőt 2 napja akkor szól mikor kakilnia kell. Arra gondoltam ideje lenne bilit venni!!! Vagy még korai lenne?
Rólam: A depim leginkább a magánytól van. Nincsenek barátnők, rosszul megy az angol. Apa reggeltől estig melózik ( a héten pl 68 órát) ha itthon van fáradt vagy ingerült. Néha ordibál minden szarért és nem csak velem hanem a gyerekkel is. Ilyenkor ugye én beszólok neki, hogy ezt mégsem kéne és akkor egymásnak esünk úgy rendesen. Idáig kétszer akartam felpakolni agyereket hogy akkor költözünk haza. Eddig még nem tettem meg, de lehet, hogy az lesz a vége hogy Lizával vissza megyünk. Nagyon nehéz így.
Gondoltam arra is hogy elkéne mennünk csak kettesben egy hosszú hétvégére valahova. DE nem tudom mennyire megoldható.
De hogy ne csak rosszat írjak, azért imádok itt lenni mert minden már, de mégis jó!!!
Pl valamelyik nap délután piknikezni mentünk a folyópartra, utána kocsmázni. Liza sörhabot ivott, aztán egész este táncolt!!!
A depire meg találtam még egy jó dolgot. Vásárlás. Tegnap hatalmasat vásároltam Lizának. 5 gatya, 3 kardigán, 1 kabát, 14 body, 2 pizsama, egy mamusz,...stb. És leesett az állam mikor fizetni kellett. Rettenetesen olcsó volt minden.
Na most ennyi!!! Bocs hogy ilyen hosszúra sikerültem. Ja és majd lesznek képek is valamikor csak szarakszik a gépünk!!!
Pusszantás