Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kiszámoltam ezzel a drinfóval a köv. lombikom mibe fog kerülni... nem semmi :shock:
Pedig még nem is kell olyan sokat szúrnom :oops:

Remek lesz ehhez még a 300ezer, ha már nem fog járni a TB támogatás :twisted:
angel37

Hű, Pandácska, Orsi!
Tényleg! Meg is néztem, hogy amit kiváltottam már a következő lombikra (mert a dokim olyan rendi volt és felírta), a Gonal-300+Gonal 900-ért 66eFt-ot fizettem, s most az 100eFt! Ez aztán a húzós változás, nem mondom :?
Fanni
fanni73

Angel,
Elárulod hogy mennyi volt a lombikod és hogy most az emelés után kb. mennyi lesz?
Vendég

Pandácska,
részletekről küldtem pü-t!
De persze nem titok :wink: 80 volt, most majd 120 lesz. "Szépen" 50%-kal több! Hacsak nem emelnek még tovább, mire eljutok a következőig! :roll:

Nem irígylem, akinek sok stimu kell :oops:
angel37

Sziasztok!
Ma volt a transzfer, három blaszto babyt kaptam vissza. Ennek nagyon örülök! A többi hat viszont nem igyekszik fejlődni, így valószínű nem megy semmi fagyiba.
Hát én ezt nem értem. A múltkor is olyan szépen kezdtek fejlődni, osztódtak, minden rendben, aztán nagy részük megáll és nem osztódik tovább.
Keresem a logikát, de nem találom.
Na mindegy, akkor sem lesz "dezsavű" érzésem. Nem hagyom!

Végülis még akár három gyönyönyűség is lehet. Bár a Mágus sem nyugtatott meg túlságosan, azt mondta, h. még blaszto esetén is a megtapadás esélye messze van a ... %-tól is. Ráadásul alig tudtam beszélni vele, folyton csörgött a telefon.

Bocsi lányok az eszmefuttatásért, de valamiért teljesen össze vagyok zavarodva.

Andrea, Pandácska drukkolok Nektek is és remélem Ti nyugodtabbak vagytok. :lol:

Jud
jud71

Sziasztok!

Jud71! Én is drukkolok Neked,de a nagy fenét vagyok nyugodt! :oops: Én is 3-at kaptam vissza a 3.napon,nekünk sem lett fagyi. Hát kiváncsi vagyok most mit produkálok. Meg Rád is! :wink:
andrea23

Természetesen Mindenkinek (nem írom név szerint,mert olyan sokan vagytok) nagyon köszönöm a drukkokat! Hát már csak reménykedni lehet!
andrea23

jud és andrea!
drukkolok!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Andrea! Jud!

Nagyon-nagyon szoritok Nektek!!!!!!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Akit érdekel:
Holnap(csütörtök), reggel 6.55-kor TV2-n Mokkában:
"Ki tudja megfizetni a lombikprogramot?" címmel eszmecsere.
Utólag a Tv2 honlapján is meg lehet nézni. Nem tudom kit hívnak be vendégnek. Hátha lesz benne valami értelmes is :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!
pont most akartam én is megírni :wink:
A tb-s lombikok csökkentése lesz a téma. Vendég lesz Bernard dr. tőlünk, és az alapítvány k. elnöke, akik az aláírásokat fogják beadni: Szeibert Anikó.
Bár én úgy tudom később megy be, de lehet, rosszul értettem? nekem azt mondta 3/4 8-ra mennek . Mindenesetre akkor figyelni kell majd , hogy mikor lesz.
Az újaknak mondom: szívesen segítek bármiben, és még mindenkinek megvan a füle is! :lol: :lol:
ugye , lányok?

itt, alul vannak az elérhetőségeim :oops:
harcimokus

Jud, Andrea én is szorítok, hajrá pici babócák:):)

Köszi Harcimókus, lehet, hogy meg foglak keresni pár kérdéssel, de egyelőre még csak magamba fordulva vagyok, hogy nem sikerült az első lombik és már valószínű csak egy lehetőségünk lesz és már előre félek, hogy mi lesz, ha az sem sikerül:(:(
De szerencsére még van pár hónap, hogy ebből kirázzam magam teljesen és tiszta pozitív legyek.

Pláne, ha egyre több babánk lesz itt a fórumon és az tuti erőt fog adni :D
galeria

Galéria!
nem még egy lesz, hanem annyi még, ahányról döntés születik /ha születik egyáltalán/.
Mert attól a naptól számít, nem visszamenőlegesen. Magyarul mindegy addig kinek mennyi volt!!!! Ezt senki nem tudja !
ha valakinek volt mondjuk 5, akkor kap MÉG lehetőséget!!!! ez a 97-es módosításnál is így volt! Csak az életbelépés napjától számít nem érdekes addig mi volt!

Neked nem még egy lenne, hanem még annyi ahányról szól a törvény majd.
Egyébként a kettőről szóló javaslatot nem fogadták el!!! Ezt már írtam karácsony előtt. Csak biztos fognak új javaslatot beadni :cry:
De azt még el kell , ugye bírálni is....
és ott lesznek az aláírások....!!!

/nyugodtan keress meg, ha van bármi kérdésed/
harcimokus

Sziasztok

Jud - Andrea
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169068536.15.jpg[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Jud,
Ezerrel mennek neked a drukkok :wink: Én most nyugodt vagyok a gondolataim a lombikos dolgok körül cikáznak de ez jó mert igy nem is gondolok az inszem sikerességére... Majd meglátjuk lehet ez hozza majd meg a jó eredményt hogy máson agyalok :roll:

Harci,
Ugye :lol: Kivi leszek a holnapi Mokkára!

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Sajnos én nem tudom nézni a mokkát:(

Galeria!! Kérlek, NE szomorkodj!!
Meglátod, S I K E R Ü L N I F O G , mert sikerülnie KKKK EEEE LLLL LLLLL!!!!!! ÉRTED?!!!
Csak kitartás és pozitív gondolkodás.

(Csak megjegyzem: másnak tudok beszélni poz. gondolkodásról, csak én vagyok nagyon elkeseredett.)
:(

babaimádó
Kép
babaimado

Pandácska! Én NAGYON drukkolok!!!
Sikerülni fog!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

most épp azon agyalok,hogy ugye azt mindenki tudja,hogy két hét múlva lehet kimutatni,hogy sikerült vagy nem. De biztos már előbb eldől,hogy mikor ágyazódik be.Nem? Minden gondolatom az,hogy még ott vannak a kis Pocaklakóim vagy már nincsenek?! De rossz egy helyzet ez!
andrea23

Sziasztok!

Andrea
csak és csak is kizárólag arra gondolj hogy ott vannak és meg fognak tapadni még akkor is ha még nem tapadtak meg, a negatív gondolatokat vert ki a fejedből, nehogy a babócák megérezzék, hogy kétejeid vannak a megtapadással kapcsolatban. Csak arra koncentrálj, és beszélj hozzájuk, hogy nagyon ügyesek, és minimum 1 babóca erősen kapaszkodik - ragaszkodik hozzád, és onnan ki sem lehet robbantani, csak kb. 9 hónap múlva.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Andrea!
Sikerül!! Hidd el!!!!
Szorítok neked is!!Bárcsak lenne egy varázspálcám.
Mennyi boldog embert varázsolnék. MIndenki babás lenne, aki csak akar:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Andrea, Jud,
drukk a kis trióknak! :) :)

Harci,
olyan jó olvasni, mikor ezeket leírod! :D
Vhogy ilyenkor már nem érzem olyan kilátástalannak :oops:
angel37

Jó reggelt mindenkinek!

Andrea,
Bizony ott vannak a jó melegben és teljes erövel elkezdtek beléd kapaszkodni. Ne gondolj most az ellenkezöjére tudom könnyü mondani de bizzál bennük! Ök is bizti szeretnének egy kedves fiatal anyucit maguknak :wink: Én azt olvastam egy könyvben hogy az a legjobb ha elképzeled ami a méhedben történik naponta többször is! nem tudom hogy hiszel-e a színterápiába de a narancssárga segíti a beágyazódást! Ez lehet sál, takaró, zokni, vagy egy konyharuha is :lol: Ja és még az is segít ha lerajzolod magad terhes pocival. Tudom nem mindenki hisz az ilyesmikben de azért meglehet próbálni mert szerintem minden az agyban dől el. A drukkok mennek ezerrel!

Babaimádó,
Köszi a drukkokat de azért te is hozhatnál egy két csíkos jó hírt :wink:
Vendég

Valaki leírná hogy mi volt a Mokkában? Átaludtam :oops:
Vendég

Andrea

én utólag tudom, hgoy mikor ágyazódtak be. éreztem.
csütörtöki napon volt a transzfer és vasárnap éjjel nagyon rosszul voltam + nagon fájt a mellem, úgy hogy sehogy nem volt jó feküdni.
a többi lombiknál pedig semmit nem éreztem.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Pandácska! Hát az bíz jó lenne, ha a babám jönne...majdcsak...
Az :D t mondod narancssárga!!Ne viccelj velem!!!Narancssárga a hálószonánk fala:-)juhhéééjjjj

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! A mi haloszobank fala is narancssarga volt!!! :lol: :lol: :lol:
(A mostani feher, de ha majd festetni kell, megint narancssarga lesz!)

dkata

szia dkata.

babaimádó
Kép
babaimado

Erika13! Tudod én beszélgetek hozzájuk,csak mindig ott van az a nagyon rossz érzés,hogy lehet hiába! Jajjj! :oops: De nincs hiába! :oops: Mert persze,hogy ott vannak és nem akarnak elhagyni! :)

Bababimádó! Édi vagy! Tényleg nem lenne rossz egy ilyen varázspálca! :D

Angel! Köszi! Sajnálom még mindig nagyon,hogy Te nem mutattad most nekem az utat... a siker felé... Na,de sebaj! Akkor nem nekem,hanem majd másnak! :wink:

Pandácska! Ezt tök jó volt olvasni! Az ágyneműhuzat amiben alszom,az narancssárga és pont a punkció előtt húztam erre! Ez lehet jelent valamit?! :o :)
A Mokkában összefoglalva röviden az volt,hogy még mindig nem dőlt el! Úgyhogy ezen még nem stresszeljünk!

Zsuzsi! Ez tök érdekes! Akkor ezt meglehet érezni?! De gondolom annak semmi jelentősége,hogy a transzfer napján hajnal 3-4-kor kipattant a szemem és nem tudtam tovább aludni,csak forgolódtam.Pedig én nagyon nagy alvós vagyok! De az még túl korai,igaz?
andrea23

Sziasztok!

Andi! Pont most kérdeztem meg néhány babást arról, hogy mikor érezték először, hogy sikerült. Teljesen változó. Nincs recept.
A legfontosabb, hogy ne kételkedj.Gondolj rájuk sokat, hogy ott vannak a pocakodban és érezd magad jól.
Egyébként hogy vagy?

Jud! Neked is ezer drukk! A 3 blasztó biztató!

Zsóf
zsofian

Zsofian! Köszönöm szépen jól vagyok! Te?
andrea23

Sziasztok!

Drukk mindenkinek!!! :D :D :D :D

Én most jöttem haza a Kaáliból. Hétfőn reggel kilenckor leszívás.
A dokim pont nem lesz, tiszta ideg vagyok miatta. Nagyon úgy fest, hogy 5-6 nál több nem érik. Ez nagyon rossz? A doki szerint ebből fagyasztás nem nagyon lesz.

Valaki tudja,hogy mi volt a Mokkában? :?:
buborék5

http://www.tv2.hu/mokka

Azon belül a mokka tv-re kattintva meg lehet nézni!
angel37

http://www.tv2.hu/mokka

Azon belül a mokka tv-re kattintva meg lehet nézni!
angel37

Na ez nem tudom, mi volt! Nem is küldtem kétszer! :shock:
angel37

Sziasztok

Andrea
én nem éreztem meg hogy Ákos mikor tapadt meg, én csak a beülti délutánjától jó 2 hétig nagyon rossz volt a közérzetetm (hányingerem soha nem volt - későbbsem) csak még a boltba is nagyon nehezemre esett elmenni alig vártam mikor odaértem, hogy már otthon legyek.

Buborkék
akkor ki fogja csinálni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika

Valaki lesz helyette, vmi Dr Bernárd vagy Bernáth. Lehet hogy az a doki aki reggel a Mokkában volt? Neki van hasonló neve. Valaki hallott már róla?
buborék5

Szép napot mindenkinek.Szebbet mint ami odakint van.

andrea,jud pandácska ezerrel mennek nektek a drukkok. Hajra pocaklakók húzzatok bele sikerülni fog. Anya csak egy van ugy-hogy kapaszkodjatok!!!!! Sikerülni kell !!!!!!!!

babaimádó a varázspálcád mindnyájunknak jól jönne.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Harcika! :D

Nagyon rendes töled, hogy igy tartod bennünk a lelket! Es köszönöm itt is, hogy segitettel nekem!

Andi! :D

Nyugi nyugi nyugi!!! Meg akarnak tapadni azok a picikek es meg is fognak!!!

Buborek! :D

Hetföre mennek a drukkok!!!

Kép
Kép
jucmuc

Kép béby képek Kép

Drukk a babásodóknak

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Buborék :)
igen, ő volt a mokkában, Bernard Artúr, az intézet vezetője.

Érdekes, a topicról nem jár hozzá senki... sőt, nem is tudok senkit, aki hozzá jár... lehet, hogycsak nagyon kevés pácienst vállal...
angel37

angel37

Én is meglepődtem amikor modta a Boga doktor a nevét, mert még sosem hallottam róla. A győri Kaáliban most elég nagy káosz van, mert össz. kettő doki van,abból az egyik egész januárban hiányzik és most a másik sem lesz.
buborék5

Jaaa, hogy Győrben? :shock:

Pedig ő a bp-iben van! Ezek szerint besegít, ahol kell! :wink:
angel37

Lányok, köszönöm szépen a drukkokat, nagyon rendesek vagytok! :lol:
Ma elég rendesen feszül a hasam, nem tudom eldönteni, hogy azért mert sokat ettem :oops: vagy a hormonoktól. Krizsa doki azt mondta, amíg ki tudok "egyenesedni" addig kaphatom a Choragont, mert hogy felírt négy adagot.

Én mindkét transzfernél találkoztam egy-egy lánnyal, aki Bernard dr.-hoz jár, nagyon meg voltak elégedve, de több infóm sajna nincs.

Mindenkinek drukk ezerrel és sok-sok pozítiv gondolatot !

Ki fog legközelebb tesztelni? Zsofian? ha nem tévedek.

Jud
jud71

Sziasztok!

Csiperke és én, azt hiszem és Andi, ha kibírom addig, mert csak 1 nap van közöttünk. :)
Eddig mindig hamarabb teszteltem már, most nem akarok.
zsofian

Drukkolok nagyon hetföre! Meddig hianyzik a Boga doktor? En febr.9-en megyek hozza, szerinted addigra lesz mar?

Kép
Kép
jucmuc

Judit

Szerintem februárban már biztos, remélem már a jövő hét végén is lesz. Hétfőre mondta hogy nem lesz, de most elbizonytalanítottál. Remélem a beültetést már Ő csinálja!! Köszi a drukkot :D :D :D
buborék5

Sziasztok!
Most jöttem haza növéreméknél voltunk párommal és megtudtam hogy babát vár :lol: Úgy örülök :lol: :lol:

Babaimádó,
Akkor ki se gyertek a hálószobából :wink:

Buborék,
Mennek neked a drukkok :wink:

Angel,
Köszi az infót :D

Nyuszipuncs,
Köszi a drukkokat :D
Vendég

Nyugi! Ha csak a hetföt mondta akkor biztos csak akkor lesz tavol!
Minden rendben lesz meglatod!

Pandacska! :D

Ez igazan jo hir! Gratulalok a tesodnak!

Lanyok! :D

Elfelejtettem mit kell majd mondani a postan amikor a progi receptet feladom a pharmafutarnak az 50 euroval. Milyen küldemenynek is hivjak pontosan?

Köszi!

Kép
Kép
jucmuc

Pandácska! Gratulálok a nővérednek. Az ő babájuknak meg nemsokára az unokatestvére fog kopogtatni nálatok :)

babaimádó
Kép
babaimado

Pandácska

Amikor megszületett december elején a tesómék kislánya, azt hittem nagyon rossz érzés lesz hogy nekik sikerült nekünk meg nem :oops: , de őszintén tudtok örülni neki és egy picit sem vagyok féltékeny. Jó, hogy te is így érzel és örömmel fogadtad!
:D Gratulálok nekik!
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?