Megint itt ülök és agyalok. Nagyon szeretnék már legalább egy hónappal előrébb járni. De min. 2 héttel. Akkor legalább azt tudnám, hogy fognak-e gerincvelő csapolást csinálni vagy sem. Persze nagyon szeretném tudni mi bajom, de azért az ilyen vizsgálatoktól félek egy kicsit. És ha már február lenne, biztos lelkileg is jobb lenne.
Azon töprengtem miért nem történt meg ez a dolog a babával hamarább, ha már meg kellett történnie, mondjuk a 6. hétig. Arra jutottam, hogy azért, mert akkor nem jönnek rá semmire. Ugyanis csak a 9. héten végezték el ezt a vizsgálatot. Lehet az életemet mentette meg a baba.
Azért agyalok megint ezen, mert ma tudtam meg, hogy a Keresztapum anyukája szélütést kapott még csütörtökön. Nekem inkább meg sem mondták. Igaz, hogy 85 éves, de akkor is. Fél oldalára megbénult, nem tud beszélni.... remélem meggyógyul, elég már a bajból, még el sem kezdődött az év
Azonnal az jutott az eszembe velem is előfordulhat. Szörnyű gondolat.
A csudába, pedig megfogadtam, hogy pozi leszek.
Dido,
sajnos hormon problémáim 14 éves koromtól vannak. A ciklusomat csak hormonokkal lehetne beállítani, azt meg persze ha nem muszáj, nem akarom. Két terhesség összejött spontán, de most már muszáj volt Clostilbegytet szednem. Valószínű legközelebb is kelleni fog. A helyzet az, hogy nagyon kevés tüszőm van és az is nehezen érik be. A doki szerint az is előfordulhat, hogy 2-3 éven belül bekerülök a klimaxba. De ezzel most nem is akarok foglalkozni. 3 év múlva már mindegy lesz, mert már lesz egy szép egészséges babám! (ez a pozitív gondolkodás, megy nekem, nem?!)
Tényleg jó lenne ha találnának nálatok vmit, de csak ahogy Tünci írja, könnyen kezelhetőt. Holnap, bocs ma, majd gondolok rád és nagyon szorítok.
Kár, hogy nincs olyan, hogy csak végig szkennel és megmond mindent, mi a gond. Azután pedig csak átprogramoz és minden tökéletes. A párom szokja mondani, hogy nálam rendszer hiba van. Ha az egyik dologból kimászok, biztos jön vmi más. Nem elég a softvert javítani a hardvert kéne. Jó mi? Milyen egyszerű lenne az élet.
Most már megpróbálok aludni, talán már elég fáradt vagyok hozzá.