Silvia!
A fenébe is! Tőlem is loptak el ilyen sok pénzt, és valamiért mostanában el-eltűnik a pénztálcámból egy 10ezres. Valaki a környezetemben
de nem jövök rá. Szörnyen bosszantó!
Ez az év nekem is nagyon rosszul indult. Valamenyil reggel, amikor nagy hó esett éjjel, beletolattam egy fedetlen csatorna aknába egy kerékkel (másfél óra alatt huzatta ki egy szomszéd). Aznap elszakadt egy vizcső az udvarunkban, szökökút volt az előkertben. Másnap a férjem úgy nekiment itt bent a melóhelyen egy üvegajtónak, hogy elrepedt az orrcsontja és felszakadt a szája (úgy néz ki, mintha megvertem volna
). De abban bízom, hogy a tavalyi év pozitív tesztel kezdődött, és szörnyűséggel végződött, talán az ide rossz évkezdet jól végződik
Dido!
Megijedtem, amikor ezt olvastam: "Ehhez még nem volt erőm eddig, és a 12 hetes dvd-t még mindig nem vagyok képes megnézni... ez szörnyű, de nem bírom, még olyan élénken él bennem, hogy nem tudom csak képről és dvd-ről nézegetni...., mikor Neki nem egy emléknek kellene csak lennie egy-két felvételen...." Nehogy megnézd!!! Én még nem mertem, pedig már több mint 3 hónapja történt. Tönkreteszed magad, és felszakítod a már gyógyuló félben lévő sebedet. Eltettem, ne is lássam, és lehet, hogy majd évek múlva előveszem, és megnézem. Az a felvételem van meg, amit az Istenhegyin adtak, és már sejtettük, hogy beteg. Nem bírnám megnézni, félek saját magamtól.......