Új privát üzeneted érkezett!

Moosejaw, mikor szültél? Lehet, hogy találkoztunk?
zsebi2004

Szia Moosejaw,

igen azt. köszi a kiigazítást.Kép
pingvin
pingvin

Pingvin, Ildi, mail ment...

Ha tudok még segíteni, szivesen, szóval szóljatok!

Üdv,
aniko
balancsa

Zsebimama, 07.26-an, hetfo delutan szuletett a babam, es 31-en, szombat delelott johettunk haza. Az 5-os korteremben dekkoltam.
moosejaw

Sziasztok!
Én 2003 szeptemberében szültem meg a kislányomat a Szent Imre Kórházba, a kórházzal nagyon meg voltam elégedve de a fogadott orvosommal nem!
Amíg a kórházban voltam vizitkor többször is jött egy orvos aki NAGYON szimpatikus volt nekem (jó lenne a második babámat Nála szülni) csak sajnos nem tudok róla szinte semmit, csak azt tudom leírni hogy néz ki!
Barna szeme és barna haja van, nagyon mosolygós kedves ember, kb:30év körüli normál testalkatú férfi.
Tudom ez nem valami sok amit írtam róla, de sajna semmi mást nem tudok!
Ha felismeri valaki szépen kérem írja meg nekem a nevét vagy telefonszámát vagy ha van a magánrendelője címét!
Előre is köszönöm!!!!!
AriVirág
arivirág

Akkor elvileg találkozhattunk, mivel én 07.23-án szültem (27-én jöttem haza), igaz kicsit messzebb a 18-as szobában feküdtem.
nlc-n szoktál fórumozni?
zsebi2004

Arivirág,
szerintem a Bálint Balázs lehetett az; esetleg más is meg tud ebben erosíteni?
soosoo

Sziasztok lányok!
Én 18 hetes babás vagyok, szerintetek már elkezdhetem a kismamatornát? Tudja valaki, hogy mikor van a Szt. Imrében?
Sokat segitene ha valaki válaszolna.
Köszönöm Monesz
monesz

Szia Monesz!

A tornát bármikor elkezdheted. Vannak olyan lányok akiknek nagyon még pocakjuk sincs. Keddenként 1/2 5-től van az F épületben. De mivel most még jó az idő, ilyenkor az épület mellett, az árnyékos kertben van.
Ha valami kérdésed van még, nyugodtan írjál.

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

SooSoo! Én is pont Őrá gondoltamKép) Arivirág,szerintem is Bálint Balázs lehetett, elég magas volt?Kép Szóval neki januárban lesz a szakvizsgája meg, de valószínűleg mire te a második babádat várod majd, addigra tuti lesz.
Monesz! Akkor talán még annyit tennék hozzá, hogy kell hozni törülközőt vagy matracot a földre leteríteni, és becsületkesszás dolog van, 200 Ft-ot szoktak rakni bele a lányok.
Üdv,
Manós
manós

Arivirág!

És ki volt az, akivel nem voltál megelégedve? És mi volt a probléma? Én is ott szeretnék szülni és érdekelne, hogy merre-meddig.

R
ruzicsky

Sziasztok!

Van olyan aki Molnár Gabriellánál (szülésznő) fog/vagy már szült? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nekem őt ajánlotta egy barátnőm..

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!
Jön valaki holnap a tornára meg az összefoglalós ea-ra? Nekem ez lenne z első, úgyhogy még semmit nem tudok, csak azt, h fél 5től van. (A torna, az ea.meg 6-tól.) Jók az infoim?? És mit vigyek a tornára?? Egy nagytüri elég? Vagy át kell öltözni, vagy ez nem olyan leizzasztós edzés?? Kép
Mert elég meleg van... azt beülni az előadásra..szóval értitek!
neet(27)
neet

Szia Neet!

Én valószínű megyek holnap. Már elég sokat kihagytam, úgyhogy lassan össze kéne szednem magam. Én egy plédet szoktam vinni, de sokan polifomot használnak. De jó a türcsi is, annyit használod, hogy arra fekszel rá. Én át szoktam öltözni (van aki nem) egy polóba és egy rövidgatyába. (ami egyre rövidebb ahogy a hájacska szépen felhúzza Kép )
Ha valamit még kérdeznél, írj!

Gigi

KépKép
gigi28

Szia Neet!
Valószínűleg én is megyek holnap a tornára. Nem egy izzasztós a torna, szerintem azért kényelmesebb valamilyen szabadidős jellegű ruhába mozogni. Utána meg nyugodtan maradhat rajtad és úgy maradhatsz előadáson. Van aki előtte ott szokott átöltözni és a torna végén meg vissza, de van aki így jön. Az öltözés a WC-ben mindig megoldható.
Üdv,
Manós
manós

Szia Gigi!
Köszönöm az infót. Minden jót!
Monesz
monesz

Sziasztok!
Köszi az infokat, még nem tudom, hogy lesz holnap, mert megfáztam, és most elég ramatyul vagyok.. Kép
De ha jól leszek, akkor biztos megyek!
Gigi, Manós, maradtok az ea-ra is? Ott körbe is visznek a H-ban, h lássuk milyen? Remélem! Kép Ha már odáig elvonszolom magunkat... :D
Akkor addig is sziasztok, jó éjt!
neet
neet

Szia Neet! Kép

Emléxel még rám esetleg a chat-ről? (német nyelvtanár) Véletlenül találtam itt rád. A Tétényiben fogsz szülni? Hozzánk is az van a legközelebb,majdnem azt választottam, aztán a MÁV mellett döntöttem, és abba a topicba irogatok. Kép

Minden jót, és bocsi hogy befátlankodtam ide, de úgy megörültem neked. Kép

Szia,
Eszter
eszter2004

Szia Arivirág!
Engem is érdekelne, hogy ki az illető. Nekem is egy Szt. Imrés dokim van akivel én sem vagyok túl elégedett..
Kedves Mindenki!
Szerintetek ugyanabban a kórházban választhatok másik dokit? Elvállal egyáltalán egy másik? Eléggé el vagyok keseredve..
Manós! Neked is köszi az infót a tornával kapcsolatban.
Minden jót Mindenkinek!
monesz

Neet,

Ha jól olvastalak benneteket, akkor ma az összefoglaló előadás van, ott nem visznek sehova, videót vetítenek, illetve kérdéseket lehet feltenni, amik az előadás sorozat alatt gyűltek bennetek össze. A szülészetet a csütörtöki kismama klub alkalmával szokták megmutatni, vagy ha van választott szülésznőd, akkor ő megmutatja Neked.
zsebi2004

Zsebi mama, mashol nem szoktam jarni, itt is csak ezt a topic-ot olvasom.

Arivirag, szerintem is Balint Balazs lehet az, akire gondolsz.

Nahat, hogy hetvegere hogy eltuntetik a gyerkocoket, egy darabot sem lattam az ujjszulottosztalyon szombaton, csak kettot az uvegablakhoz tolva. (begyulladt a mellem, 39,5 lazzal, ugyhogy bementunk a korhazba Kép )
moosejaw

Soosoo és Manós nagyon köszönöm a segítségetek, közben sokat nyomoztam és kiderült IGEN A BÁLINT BALÁZS dr az kit én kerestem!!!!
Ruzicky, az a dr akinél én szültem nem dolgozik a kórházba, csak ügyeletet szokott ott vállalni és ezért oda viheti a pácienseit, a kórházba viszont az összes orvos, ápoló, csecsemős, de még a takarító nők is nagyon kedvesek voltak!!
Tényleg csak jó dolgokat tudok mondani a kórházról, biztos nem bánod meg ha ebben a kórházban szülöd meg a Babádat!
arivirág

Szia Eszter!
Hogyne emlékeznék! Még emailt is írtam, csak úgy rémlik nem válaszoltál... van már állás?? Hajrá!
Most jövök az Összefoglalós ea-ról, érdekes volt, de a tornát kihagytam, mert nem vagyok valami jól. Remélhetőleg jövőhéten jobb lesz, és akkor elmegyek. De láttam egy csomó pocakos kifelé polifommal a hónuk alatt, úgyhogy lehet, hogy innen láttam valakiket?? Kép
pusz
neet
neet

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy nem szül(t) mostanában senki Josdi dokinál? Nézegettem a fórumot,de senki nem említi. Ha valaki hozzá jár, szívesen "meghallgatnám" dicsérő szavait. Kép))

üdv, katatonia
katatonia

Sziasztok lányok!

Bea vagyok, 28 éves és bár sajnos még nem vagyok terhes/néhány éven belül tervbe van véve/,nagyon érdekel a téma már most is.Csak néhány napja olvasgatom a fórumot és gondoltam megkérdezek tőletek néhány dolgot aminek elég nehéz utánna járni,hátha tudtok valamit ezekről.Engem nagyon érdekel a terhesség alatti,méhen belüli tanitás,vagyis a magzati fejlesztés.Ha valaki tudna erről mondani valamit,esetleg hallott-e már erről vagy az orvos mondott-e neki valamit,azt szivesen meghallgatnám,esetleg hol lehet utánna olvasni,milyen módszerek vannak.Hallott már valaki a kapcsolatanalizisről/Raffai Jenő/ vagy esetleg részt vett már rajta valaki?
Köszi Bea
becccus

Szia Bea

A Raffai és a Hidas doki írt erről egy könyvet, Lelki köldökzsinór a címe. Ezt szerintem bármelyik könyvesboltban meg tudod venni.
De itt a telefonszámaik is: Dr. Hidas György 214-4661, Dr. Raffai Jenő 377-6692. A Kismama magazin hátuljáról írtam ide. Én a könyvet megvettem, de megmondom őszintén, hogy szerintem elég szárazra sikeredett. És analizisre sem jártam. De lehet, hogy neked más lesz a véleményed.

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Tudna valaki nekem mesélni Bardóczy Zsolt doktorról? Én egyszer voltam nála, és még nem igazán tudtam leszűrni semmit.
Köszi
Iris
iris

Gigi!

Köszi a tippet.Megfogom venni a könyvet és elolvasom.
Bea
becccus

Iris, ha adsz e-mail címet, esetleg, hogy mire vagy kiváncsi akkor szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat. 6 hete szültem nála.
Zsebi mama
zsebi2004

Monesz!
Szerintem nyugodtan válthatsz orvost kórházon belül, amikor én Babás voltam egyik kismama a 7.hónapban váltott orvost, mert nem volt megelégedve az orvosával, úgy érezte hogy nem törődik vele!
Terhesség alatt én is gondoltam rá, hogy jó lenne egy másik orvost keresni, de mégsem szántam rá magam, mert attól tartottam mit fog szólni egy másik orvos, hogy ott hagytam az egyik kollégáját és most nála akarom fojtatni a terhességemet, de Te legyél bátrabb ha nem vagy megelégedve az orvosoddal, mert hát mégis életed egyik legszebb pillanatát fogod megélni vele!!!
arivirág

Zsebi mama
Email címem: megyed@axelero.hu, és előre is köszönöm az infot Bardóczy doktorról.
Üdv
Iris
iris

SZia REBUS!
Mostanában nem látlak a fórumon. Küldtem e-mailt amit megadtál címre, igaz kicsit később. Ha erre jársz nézd meg a postádat is. Remélem nincs semmi gond! Árcsi
Árcsi

Arivirág!
Köszönöm a bátorító szavakat. Én is hasonlókat érzek mint amiket leírtál. Igazad van, lépni kell. Elvégre szabad orvosválasztás van vagy mifene..
A megszerzett tapasztalatot majd megosztom másokkal hátha valakinek a segitségére lesz. Minden jót! Monesz
monesz

Arivirág, már a pocidban van a második csemete? Hányadik héten vagy? Monesz
monesz

Sziasztok Kismamák!
Orvosválasztás előtt állok és szeretnék minél több infot begyűjteni. A minap Bardóczy doktórról érdeklődtem. szeretném, ha valaki megosztaná velem személyes tapasztalatát Balogh doktorral és Barna doktorral kapcsolatban.Email címem: megyed@axelero.hu
Előre is köszönöm
Boldok Babavárást
Üdv
Iris
iris

sziasztok Kismamák
Szeretnék információt kapni Balogh doktorról és Barna doktor úrról Balogh doctor elérhetőségét meg tudná nekem valaki mondani. Ha bármelyik orvossal kapcsolatban van tapasztalatotok kérlek osszátok meg velem
Előre is köszönöm
Email címem: megyed@axelero.hu
Boldog Babavárást
Üdv
MElinda
iris

Sziasztok lányok!

Kedden túlestem az amnion! Most 2 hét pihi van! Meg próbálom rendbe tenni a gyomromat, mert az idegeskedéstől teljesen kikészült!
Ahogy felfeküdtem a műtőasztalra, frászt kaptam, mert a baba elkezdett ficánkolni, de aztán nagyon ügyes volt, mert a mintavétel alatt meg sem moccant!
Még félek a fertőzés lehetőségétől, meg persze az eredmény miatt most 4 hétig para lesz! Ha gond van, akkor előbb értesítenek 2 héten belül!

Vigyázzatok magatokra! Szióka!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Nemrég költöztünk Kelenföldre és én is a Szent Imrében szeretnék szülni, egy ismerős javaslatára Bálint Mihály doktor úrnál. Én most 26 hetes terhes vagyok első kisbébimmel. Szeretnék tőletek pár szüléssel kapcsolatos kérdést feltenni, ha nem bánjátok.
Ti hogyan kérdeztétek meg a dokitoktól, hogy mennyiért vállal szülést? Szülésznőt mi szerint és mennyi idővel a szülés előtt választottatok? Van annak jelentősége, hogy melyik doki melyik szülésznővel szeret együtt dolgozni vagy ez egyáltalán nem lényeges? Van valakinek konkrét "árjegyzéke" erre vonatkozólag Bálint Mihály dokihoz?
Előre is köszönöm a válaszaitokat, amit priviben erre az e-mail címre tudtok elküldeni: uszodatechnika@axelero.hu
Pussz, Timi
timcs77

IldiKép

Szerencsére ezen is túl vagy. Tudom,hogy elég nehéz lesz idegeskedés nélkül kibírni az eredményig, de azért próbálj meg minél kevesebbet rá gondolni. Nem lesz semmi baj. A sógornőmmel is ugyan ez volt. Rossz AFP, amniocentézis és szerencsére nem volt semmi baja a babának. Most négy éves a kissrác és ahogy a fizikumát elnézem száz évesen úgy kell majd agyoncsapni! Kép Vigyázz te is magadra meg a törpére!Kép

TimiKép
Üdv minálunk. Kérdéseidre a felelet: nekem szerencsés helyzetem volt, mert az egyik ismerős kismama rákérdezett a tarifára. Szülésznőt én a 20. hét környékén választottam. Azért ilyen korán mert egy hónapban csak tíz fogadott kismamájuk lehet. Minden hónap második csütörtökén van Kismama klubb, ahol megismerheted a szülésznőket. Én is onnan választottam. Az én dokim azt mondta, hogy az a lényeg, hogy nekem legyen szimpi a szülésznő, mert ő bármelyikkel szívesen dolgozik, mindegyik profi.
Tömören ennyi.

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok, Udvozlet Maltarol Kép

Manos! Szerintem az aggodas termeszetes, hogy elojon elobb-utobb, de szerintem nem szabad tudatosan es sokszor ragondolni az esetleges negativumokra. Nagyon fontos a kismama lelkiallapota a baba fejlodese szempontjabol, es ha masert nem, hat Omiatta kell pozitivan gondolkozni, es bizni abban, hogy minden rendben megy a varandossag es a szules alatt. Ha vigyazol Magadra es egeszsegesen, viszonylag stresszmentesen elsz, biztosan nem lesz semmi baj. Fo az optimizmusKép

Ildi, bator voltal, hogy elmentel, most mar nyugodj meg! Nem szabad ennyit parazni, az csak a babanak art.

Sziasztok, Fibi
Ui: kedden asszem megyek tornara.

KépKép
fibi

Sziasztok MINDENKINEK!
A BABA magazin legújabb számában két oldalas cikk képekkel a Szent Imre szülészetéről(20-21. oldal)
Ajánlom mindenkinek aki ott szeretne szülni! Én januárban szültem, és pont azon a szülőágyon ami le van fényképezve. Ha van egyéb kérdés a kórházzal kapcsolatban szívesen válaszolok.
Árcsi
Árcsi

Ildi, drukkolunk, Te csak aludj, pihenj ezerrel. Ha a baba megerkezik, akkor mar ugysem lesz ra lehetoseged... Pocakkal meg nem gondoltam, hogy ez ilyen faraszto, mar az agyamra ment a sok ismeros ezzel a dumaval, de most a fele kiralysagomat adnam egy kiados alvasert. (Erdekes, en nem is pocakkal paraztam, hanem azota stresszelek egyfolytaban a szoptatas miatt. Lehet, hogy azert is gyulladt be a mellem.)
moosejaw

Szia Ildi!
Pihenj sokat, már ne idegeskedj(persze könnyű ezt mondani)szedd fel a leadott kilókat. Egyébként a barátnőmnek is hasonló gondjai voltak, igaz Ő nem csináltatta meg azt az amnio..valamit hanem elment 4D-s Uh-ra a praxisba a Győrfi Mátyáshoz (nagyon tudom ajánlani, tündéri ember). A lényeg ,hogy Luca baba 6 hónapos és egészséges mint a makk.
Szorítok nektek nagyon!
Üdv Monesz
monesz

Sziasztok!
Elfelejtettem a lényeget, valaki meg tudná adni nekem Bálint Balázs elérhetőségét? Esetleg e-mail címét? Köszönöm
monesz

Sziasztok!
Volt(van) közületek valaki, aki nagyon vérszegény? Az én hemoglobinom nincs 100 se, most elküldtek valami speckó dokihoz...
Állítólag a babának nem árt, én meg nem érzek semmi rosszat, de a terhesgondozáson nagyon csóválták a fejüket. Pedig szedek vasat, szóva nem tom...remélem, semmi komoly.
EGyébként holnap kezdem a 7.hónapot, ugye innen már sok gond nem lehet? Remélem! Már nem is aggódok úgy, de egy hónap múlva valószínűleg még nyugodtabb leszek. Kép

Árcsi, én is láttam azt a képet, a tescoban (bunkó módon) mindig belolvasok... Kép

Fibi, én is gondolkozom a keddi tornán, meg esetleg utána az ea-on is maradnék. Ehéten csak ea-on voltam (összefogl) mert megfáztam, és nem voltam túl jól ahhoz, hogy tornázzak. De most már csak ki kellene próbálni, nem? Ti ott már mint ismerősök jöttök össze, vagy össze-vissza? Az F épülettől, ahol az ea volt, merre esik a tornaplacc?Köszi, ha válaszolsz!
neet(27 vége)
neet

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást! Próbálok nyugodt lenni, csak most meg rámült valami depresszió! Biztos még a feszültség, ami bennem volt!

Monesz! A Praxisban mi is voltunk Győrfi dokinál az amnio előtt! Kiderült, hogy a férjemmel ismerik egymást! Nagyon jó fej, szimpatikus!

Az előadásra lehet, hogy már én is elmegyek kedden!

Sziasztok!
Ildi(20)
ildi76

Szia Neet!
Csak megnyugtatlak, hogy a vasad /vérszegénység/ miatt felesleges aggódnód, főleg ha szeded is a vasat. Én januárban szültem de a terhességem harmadik hónapjában az első vérvételen 26.3 volt a vasam ami elég sok /25 a maximum. A nyolcadik hónapban viszon annyira leesett, hogy alig volt 9 úgyhogy a fiam leszívta rendesen, egyébként a gyerek szinte mindet elveszi, ebből építi fel az ő vérképét....Velem is azonnal vasat kezdtek szedetni.Úgyhogy teljesen normális a hetedik hónapban a vérszegénység, akár csak a vizenyők a lábon az arcon stb. Egyébként a vérkép a szoptatás után fog csak visszaállni a régi kerékvágásba. Úgyhogy felesleges aggódnód.
Árcsi

Szia Árcsi!
Köszike a nyugtatást! Kép
Reméljük, akkor nem lesz semmi baj. Bár azokat az értékeket nem nagyon értem, amikről írtál, nekem a hemoglobin (vörös vérsejt talán??) az, ami ennyire alacsony, de majd csak lesz valahogy. Ha a babának meg úgyse gáz, akkor nem is aggódom, annyira.

Ildi, akkor lehet hogy kedden találkozunk?? Jó lenne. És a többiek? Torna? Ea.?
neet(28)
neet

Sziasztok!
Monesz, látom érdeklődsz Bálint Balázs után, örülök hogy rászántad magad a doki váltásra!
Én Bálint dr-t a kórházba láttam párszor, ezerszer kedvesebb volt velem mint a fogadott dokim, szerintem Ö nem teszi szóvá a dr cserét!
Nálam a gólya még nem járt, de már üzentem neki, hogy szeretnénk kistesót a kislányomnak, az előző terhességemből tanulva már most keresem a JÓ nődokit, és én is Bálint Balázsra gondoltam!!!
Írd majd meg milyen volt, a magánrendelője engem is érdekelne hogy hol van, és hogy mennyi Nála egy vizsgálat!
Minden jót Neked, és persze minden pocakosnak!!
arivirág

Sziasztok!

Szia Neet! Igen, megyek a tornara is, eloadasra is, nagyon jo, nem szeretnem kihagyniKép Gyere Te is, nem banod meg, el kell most mar kezdeniKép Nem gyulunk ossze, mint ismerosok, hanem csak elmegyunk, es ha latok ismerost, odakoszonok es/vagy beszelunk egyet (egyszer Ildivel talalkoztam mar, ketszer ManossalKép Az F epuletben ugyanott van a torna, ahol az eloadas volt, de jo ido eseten az epulet mellett rogton a fuves placcon, a bejarattol jobbra (most nem tudom, milyen ido van otthon? Lehet hogy mar bent lesz a torna az eloadoban). Ha nem akarsz egyedul menni, szivesen osszetalalkozok Veled torna elott a portanal mondjukKép Csak ird meg, hogy ismerek Rad Kép

Udv Mindenkinek! (mar alig varom, hogy hetfon menjunk haza, itt iszonyu meleg van)

Fibi (Andi)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?