Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsókám,
Eszterem már elég jól, hétfőn visszamehet a suliba 8)
1 hónap múlva vv kontrol, hogy teljesen rendbejött-e a lépe és a májfunkció.

Anyáéknak már csak 2 hét és kezdhetnek berendezkedni a végleges kecóba :D
Szóval mire Móci érkezik csak elcsitul minden...
Nálatok lakástéma? Ugye nem Bagdadban keresgéltetek? :lol:

Kép
judit0713

Evolet

IR, D vitamin

Kép
vnbeni

Laptető :?: :?: :?:
Ezer éve nem volt, de ezt most szétosztanám:
-Estrellának, hogy ZSombor még maradjon bent 3-4 hétig
-Andinak, hogy Iza végre kibújjon közénk
-Zsuzsónak, hogy Balázs is húzza még kb 2 hétig
-Vikusnak hogy a hematóma eltűnjön
-minden jelenleg illetve a közeljövőben akciózónak hogy készüljön az újabb generáció
Ha bárkinek kellene még valamire, csippentsetek bátran :wink:

Kép
judit0713

Andi,
kénytelen voltam lassítani, mert a hátam befékezett...de tulajdonképpen kész vagyunk, babaszoba, konyha befejezve, nagytakarítás kész, gyerekruhák kimosva, vasalva elpakolva, ma megérkezett a mosogatógép, holnap apa beköti.
Szóval jól állunk végre, ezért nem is kértem most a laptetőből magamnak :)

Kép
judit0713

Juditkám,
köszi a laptetőrészt. :wink:
XI. ker-be költözünk, adásvételink már van, de a hitelszerződést még nem kötöttük meg, jó lenne letudni még azt is szülés előtt, majd meglátjuk... költözés felújítás után, szerintem október körül majd...
tök jó hogy ti már ilyen jól álltok! :-) mire Móci jön, minden ránc elsimul mindenki homlokán. :-) :-)

Andikám,
akkor a XVI. ker-be kellett volna költözni. :-)
Mieza jól van, csak összesűrűsödtek a dolgai, remélem hamarosan részletes beszámolóval és képekkel is jelentkezik majd.

Evolet,
drukkolok hogy a spontán sikerüljön, remélem közelebb visznek a sikerhez a lányok által javasolt vizsgálatok is. én ezekben sajnos nem nagyon tudok tanácsot adni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

vbeni cukor terheléssel kezdtek még itthon , D vit?? utána járok de szedtem igaz nem rendszeresen gravidát. 250 a D vit tartalma.
Még ötletek??
Ok Andi Te vagy a fönök ha azt mondod!!!
evolet
Szolnok

Evo

Hány éves vagy? Jöhet privibe is.

Kép
vnbeni

Andi: hát igen,végülis kidőltem,mint egy krumplis zsák,rég volt már ilyen,hogy a szemeim magától lecsukódjanak ülve...

Aludtam röpke 3 órát :shock: de azóta még 2 órát ágyban töltöttem, totál kiütöttem magam.... :roll:

Talán közrejátszott az is,hogy Maja már reggelig szinte 24 órája folyamatosan mozgott,gondolom valamennyire leszívta Ő is az energiáimat :)

Emellett az állandósult 4-5 órás kelések.... Szóval ez már sok volt,a szervezetem nemcsak jelzett,de kiszedett a forgalomból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kaja kicsit kimaradt ezáltal,de nem bánom,mert kellett a pihi,apa elugrott a boltba,úgyhogy vacsi már lesz :D
Vendég

Andrea:
FB-os megbökésre írt alternatívákon sikítva röhögtem, mert akkor Annnal és Zsuzsóval meg akartuk d@gni egymást?!!!
Kép
Kép
Hogy lesz ebből gyerek? :roll: :lol: :lol: :lol:

Szuper, hogy Estrellaáék egyben, maradjon is így. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Micsoda horoszkóp! :)

Judit:
De jó, hogy Esztered már jobban van, drukkolok a vv-re, hogy minden értéke helyén legyen! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám
köszi sikerült hazarázódnom már kicsit, csak ellep a meló van ezerrel és persze az adóbevallásomat most csináltam meg mert holnapig lehet feladni :)
és persze kezdek neki pakolni mert holnap megyünk haza Anyu szülinapjára, de elhozom magammal jövőhétre hogy utolérjem magamat az itthoni dolgaimmal.

esztrella mennek a drukkok neked is.

beni
örülök hogy jó úton haladsz te is

várom a babákat szépen sorban, és remélem ++++ tesztet is fogunk látni nemsokára.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné:
Én is tegnap adtam fel a Zuramét. :)

Nálunk most az van, hogy megjött a polg.m.hivataltól a hagyatéki eljáráshoz szükséges nyilatkozat, amit 15 napon belül vissza kell küldenem. Ez így nem is lenne gáz, csak éppen olyanokat kérdeznek, hogy kik az örökösök. Felhívtam (nem emiatt) a hagyatéki ügyintézőt, aki felhomályosított, hogy minden szóbajövő örököst be kell írnom :arrow: gyerek, házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, azok leszármazottai. Persze ezt úgy értik, ha nincs gyerek, akkor házastárs, ha az sincs, akkor...stb...
Könyörgöm, nekem honnan kéne tudnom, hogy volt-e testvére, vagy azoknak gyereke, meg ilyenek? Az üi szerint ezt a nyilatkozatot büntetőjogi felelősségem tudatában teszem, tehát az én érdekem, hogy kinyomozzam. Na, de 15 napon belül? :shock: Elküldött a lakcím-és népességnyilvántartóba - aminek már vmi más neve van, hogy ott illeték fejében kapok ilyen papírt. Ma ott voltam, majdhogynem körberöhögte az ottani üi az önkormányzatos csajszit, mivel ők nem tudnak ilyesféle adatokat szolgáltatni, rokonságról fehomályt adni... Ő is azt kérdezte, hogy a hagyatékis üi miért nem kéri le ezeket az adatokat hivatalból vhonnan... Én már nemtom mit tegyek... A bácsi (aki meghalt) elvált, tehát felesége nincs; anyukája meghalt, apukájáról nem tudok semmit - vszeg már az is rég meghalt; tudomásom szerint gyereke nem volt, nekünk ezt modta, amikor a szerződést kötöttük vele. No de, hogy testvére volt-e, arról fogalmam sincs! Nagyon sürget az idő, tényleg tanácstalan vagyok...

Pá Drágáim!
sajt@

Na Csajok, ki tud ma engem überelni?
Ma voltam mell uh-n, endokrin dokimmal le volt beszélve, hogy elmegyünk egy radiológus főorvos ismerőséhez és megcsinálja az uh-t és ha minden ok, ráírja a papírra, hogy mammot nem végez, slussz. Ez meg is történt, minden okés, még a hasam, méhet, epét, májat, hasnyálmirigyet is megnézte...aztán a közelben lévő kis étteremben kajáltunk egyet az endokrin dokkerrel. A lelet + az 1 évvel ezelőtti mammográfia lelet a cickók röntgenes felvételeivel együtt nálam voltak, és persze vittem magammal az étterembe is, egy átlátszó "bugyiba" téve. Még eszemben is volt, nehogy otthagyjam valahol hogy csak így semmi szíjmelinda szatyor nélkül mászkálok. Na meg is lett az eredménye...
Most este elkezdtem keresni a leletemet, és rájöttem, hogy én azt szépen otthagytam az étteremben az asztalon. Internet egy csoda, még a nevét sem tudtam a helynek, csak hogy milyen rendelő mellett voltunk, fél perc alatt meg volt a telószám. NNa és tényleg otthagytam. Ráadásul egy sármos hangú kedves pasival beszéltem, aki mindent a vendégekért alapon kétszer is visszahívott, 1szer hogy megtalálták ott van, a másik meg hogy vasárnap jön errefelé a főkönyvelőjük és be tudja nekem dobni. Háááát közben meg halálra röhögtem itthon magam, mennyire ciki, ott vannak az étteremben a pasinál a cickókról készült röntgenfelvételek, minden irányból, és a szöveg mellé hogy milyen mirigyes, és milyen a tapintása stb... úúúúúúúúúúúhhhh..hát azért örülök hogy nem nekem kell érte bemenni személyesen, alig égnék :lol: :lol:
ann74

Sajti

Én ezt leírnám azt csá. Nyomozásra nem kötelezhetnek. És Te amit tudsz azt leírtad. Felelősséget csak azután vállalhasz amit tudsz.

Lukácsné
Te is tudsz pörögni rendesen. Nem kéne egy kicsit leállni. Szerintem ott kint is szédültek tőled ahelyett, hogy pihentél volna. :P

Kép
vnbeni

Vnbeni: örülök,hogy jó eredményeket kaptál,remélem ez sikerhez vezet!!! :D :D

Az ex-főnököd mekkora egy tapló?!
saját magáról állít ki ezzel szegénységi bizonyítványt....
Vendég

remélem a gyatyáját is elpereled....!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Béku

A gatyája spec nem érekel, de szeretném tönkre tenni. :lol:
Örülök, hogy jól vagytok, és az eredményeid is jók lettek. Kiváncsi vagyok Majácska szobájára is. Az ilyen fél napos túrák nem voltak egy kicsit hirtelen a szédüléses ájulásos időszak után. Ha tudsz alaudni akkor aludjál az biztos nem árt.

Ann
Azért megpróbáltam elképzelni a szitut. Nagyot alakítottál. De a jó eredmények a lényegesek ez pedig szerintem ilyen szerencsét hozó dolog volt.

Kép
vnbeni

Vnbeni:
Alakul ez! Jól beégett a muki! Egyetértek, készülj fel a következő menetre, az a biztos!
Már azon filóztam, :roll: hogy írok erről egy levelet, amit a nyilatkozathoz mellékelek.

Ann:
Ez egy ilyen nap! :lol: Mi 3xmentünk vissza a melóhelyre, mert vmi mindíg lemaradt a kimenős papírkupacból, már nekem volt égő... A kollégám meg tök jó fej volt, nem haragudott rám.
A lényeg, hogy neked is meglettek a papírok. Szerintem nem kotort bele az a "szimpatikus hang" (nagyon) :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

beni
köszi, és akkor még le sem írtam hogy 2napja csináltam kb 20liter bodza szörpöt amit most fogok üvegekbe tölteni, mert kicsi fiam nagyon oda van érte és tavaly 15liter az kevésnek bizonyult....

ann
nagy alakítás az tuti, milyen ciki lett volna visszamenni h bocs de a cickós leleteimet keresem nem maradt itt???

béku
örülök hogy kipihented magad rád fért az biztos.
örülök hogy neked is bejött a doktornénim stílusa én nagyon szeretem.

na megyek szörpöt üvegekbe töltögetni...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ja! Azt nem is mondtam, hogy hazafelé a lakcímnyt. hivatalból bedobtam 2 gombóc diabos fagyit az oktogonnál. Amíg a zebránál nyaltam, odajött egy kérdezőbiztosféleség, hogy segítenék-e piackutatni egy új terméknél, adnak ajándékot is. Pont nekiállt esni, láttam, hogy mindenki lerázza őket - gondoltam már úgyismarhára ráérek, miért is ne? Biztos ő is /fő kapja a fizuját... Vmi újfajta tejet mutattak be, mármint a csomagilását, tulajdonságait - képekről és így kellett kérdésekre válaszolni. Hamar végeztem, aztán adták az ajándékot is. Kinn belenéztem a szatyorba, hát 2 db cocás pohár és 1 db Nestlé feliratos, mini, puha labda volt benne, rém gáz volt... Jó pár éve is voltam hasonlón, de ott használhatóbb repit kaptam. Tudom, ajándék lónak ne nézd... :oops: Gyorsan ottfelejtettem :oops: a megálló padján, tudom csúnya dolgo, de már visszavinni nem akartam és egyből lett is gazdája. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi nagyon eltűnt.... Lehet, hogy beindult Iza baba?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: remélem ;)
Vendég

Lukácsné: nagyon szimpi volt a doktornő,komolyan! :D
tetszett a dolgokhoz való hozzáállása! :)
Vendég

Á... még esze ágában sincs.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

jó reggelt
Andikám, akkor drukk mára hogy kibújjon, mielőtt elmegy 7végére doki bácsi :)

ma hajnali kelés volt azért vagyok már itt, de megkapta a kaját és visszaaludt a drágám.

jók legyetek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Pont ma 2 éve volt Barbussal az inszemem.
vicky79
Budapest III. kerület

Jóreggelt,

"....... de ha eljössz holnap, figyeld a szómat, holnap majd mindent megkapol. holnap, mondom holnap mondom holnap, holnap, holnap...." :wink:

andrea-1

Andikám,
és ezzel Sz is kiegyezne???

Kép
judit0713

Szerintem ha reggelig hamar lezavarnánk a dolgot, igen.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

ollá,
megjöttem vv-ből :-)

Andi,
Iza in ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám: egyelőre atombiztosan bent... pedig reggel óta már belgát meg sickratmant hallgattatok Vele.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ez most cukros vv volt amúgy???

andrea-1

Andi,
Iza a holnapra vár :-)

még csak sima, azt mondta dokker hogy meglátjuk ennek eredményét és utána beszélhetünk IR-ről, ő a házi dokkerom, de dietetikus is :-)

kubuspace

Ez azért érdekes.... merthogy a nullások nekem mindig rendben voltak, azt mégis IR volt a háttérben.... :shock:

andrea-1

Csajok.... beszarok!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Most kaptam egy sms-t!!!!!

"Beelőztünk. Balázs 2790 gr. Mindhárman jól vagyunk. Zsuzsi"

Örömkönnyeim potyognak!!! :)

andrea-1

Andi: ne mááááá!! meddig húzod még az idegeimet?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnali 3:38-kor megint kipattantak a szemeim,de tudtam,hogy ez csalóka (azaz nem bííííírunk Téged a szülőszobára juttatni ;) ), úgyhogy nem néztem fel a fórumra,viszont nem is bírtam visszaaludni... :shock:

Sajnos a délutáni alvásnak ez a böjtje,hogy aztán éjjel/hajnalban kukorékolok...
Vendég

Andi,
persze mondta hogy elküld IR vv-re is, no para, csak szeretne egy normál vv-t is látni tőlem.

tyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Zsuszó Drága,

millió cupp Nektek, übergratula Balázshoz jó egészséget sok tejcit !

kubuspace

Békum: Mára megint más szolgált örömhírrel!!!!!!!!!!!! ..... De most annyira bőgök örömömben, hogy lehet mi is beindulunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj Zsuzsókám nagyon meglepett, de akkor asszem mi látogatjuk Őket, úgy tűnik!!! :)

andrea-1

Andi!
Úgy veszem észre, hogy csúnyány beelőztek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne hari, de nem tudom kihagyni: "Ne legyél Forma-1-es versenyző, mert leköröznek" - ezt az Uram üzeni egyébként, mert Ő is nagyon várja már Iza babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Ildikém: pont reggel beszéltük a férjemmel, hogy annyi éven át ágyaztam ennek a kis szarosnak ezt a fasza baldachinos ágyat idebent mindenfélével - a méhpempőktől a nem is tudom miféle csodaszereken át mindenig - hogy nem csodálljuk hogy a 7 csillagból nem akaródzik kijönnie!!! :)

Amúgy lehet én maradok majd a fórum örökös terhese????? .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Azta,hogy késik a netem....

Zsuzsó drága!!!!

Hatalmas gratulációm!!! Most az én könnyeim is folynak,erre nem számítottam!!!!
:D :D :D

Jajj,annyira örülök!!! :)
Vendég

Andi!
Gyerek még nem maradt bent, mint, hogy repülő sem fent :lol: :lol: :lol: . Ki fog Iza jönni, de még kéreti magát. Vagy úgy volt vele, hogy megvárja Balázst. Te zsuzsával jól el leszel, Iza meg Balázzsal.

gyoreneildi

Jajj,akkor nekem is nagyon mehetnékem van,amint Zsuzsó rámondja az áment a látogatásra!!! :D :D :D

ááááááá,most én se bírok magammal.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most még annyit írt, hogy magától indult be, és nagyon gyorsan lett meg! :) És hogy melyik szobában van és akár szobatársnak is mehetnék.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,akkor egy a feladat!! :D (ahogy Anyum mondaná ;) )

Amint már lehet látogatni,megyek én is!!! :D
Látnom kell Balázs-babát! Remélem kicsalja Izabellát is... :roll: :D :D
Vendég

Hát ha rajtam múlna, tudod hogy az a feladat már ki lenne dupla pipával pipálva.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Apja szeirnt mondjuk csak azért nem született még meg, mert az Ő pontos vérét örökölte, nem az enyémet, hogy mindenhonnan elkések...... és ezért figyeljem meg, hogy a nagykönyv szerint a napján fog jönni, azaz holnap ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mondom... biztos úgy lesz.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

óóó tök jó lenne úgy látogatni hogy Balázst és Izát is láthassuk :-)
énisakarokmenni !

kubuspace

Csajok, szerintem Zsuzsi örülne, az tuti! :) és ugye ha ma van a 0 nap, akkor vélhetően majd csak kedd reggel mennek haza.... :wink: Mindenesetre mi holnap reggel 7.15-re megyünk Zolihoz full-vizitre, úgyhogy legalább azt elmondhatom majd magamról, hogy az első látogató tutira én leszek.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

andrea-1

Andikám,tessék bevetni a ricinust,az állítólag "babacsalogató",hogy ilyen szépen fejezzem ki magam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: Klassz lenne,Andi is megszülne holnapra,és lehetne menni babanézőbe 2 babácskához!!

Tényleg,mikor született meg Balázska?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?