Sziasztok!
Bea: Máté aztán tényleg nagyon ügyes!
Bevásároltál már? Én Mátém 6 hónaposan kezdett kúszni és olyan édes volt, amikor először hátrafelé haladva minden alá bekúszott, ahova csak befért.
Niki: kitartás, hamarosan megszabadultok a kengyeltől és biztos minden rendben lesz! Nagyon kis aranyos Bogi!
Kriszta: Ábel nagyon édes, micsoda szemei vannak!
Hihetetlen h már 7 hónapos nagyfiú... szegényke, jól megkínlódik akkor a fogzással... nekünk mátéval nem volt olyan vészes, ő jól viselte. Már 4 hónaposan kijött az első két foga. Kíváncsi vagyok, Gergőnél hogy lesz.
Andi: boldog félévet Dorinának!
Ne aggódj miatta, szépen fejlődik ő, minden mozgás jön majd szép sorjában!
És milyen figyelmes férjed van!
Biztos jó lesz a wellnessezés! Majd mesélj! Mi is utánatok indulunk nyaralni, a második felére nekünk is szálloda van betervezve, már amennyiben addig legalább nagyjából elmúlik G hasfájása. Jó lenne, mert Máté imádja a szállodákat (anyja fia - igaz, nekem a munkahelyem is
), főleg ha lubickolással van egybekötve. Jó lenne, ha nem maradna el, ezen a nyáron úgyis kevesebb programban volt-van része szegénykémnek, mint egyébként.
Ági: köszi a táblázatot!
Édes lehet Zsoltifiú a dobálózásával és kiabálásával, én is várom már ezt!
Nektek van járókátok vagy játszószőnyeg v ilyesmi? Hol mozgolódik Zsolti?
Anno Máténál nem vált be a járóka, de most azért más lesz a helyzet, vigyázni kell majd, h Gergő merre közleledik a lakásban és mit talál meg, ami Máté sok apró játéka miatt nem lesz egyszerű... gondolkozom h be kéne szerezne mégis egy olyat, amiből kilát, mert különben nehéz lesz otthagyni és azért az ember nem tud minden pillanatban mellette lenni...
Többiek, ti hogy oldjátok ezt meg, főleg, akinél nagytesó van?
Erika: rendes csávó ez a Bálint, hogy ilyen szépen alszik!
A gyümit illetően csak csodálkoztam, mert én 4 hónapot tudtam a tápszereseknél is javasolt kezdésnek és az anyatejeseknél a 6 hót. De ha a doktornőd tanácsolta, akkor biztos nem korai nálatok.
Hihetetlen, mi is holnap leszünk 3 hónaposak. Már megvolt az oltás, alig sírt és utána még rá is vigyorgott a doktornőre.
6550 g, nem tudom, hova hízik még... pedig amúgy elég rapszódikusan eszik és a hasfájás is bezavar még mindig... mikor múlik már el????
Jók legyetek! Kriszta