Sziasztok!
Most egy picit megint vagyok, bár még tart az őrült rohanás. Már cak egy esküvő van hátra jövő héten, na jó, meg most egy elcsúsztatott esküvői vacsora
Forgalmas időket élünk, remélem, ősszel megint belassulunk és tudok jönni rendesen.
Én is cerazettet szedek, mivel nekem a császár miatt külön felhívta a figyelmemet a doki, hogy nem kéne túl hamar teherbe esni, én nem szeretnék kockáztatni. Most tartok a harmadik csomagnál, egy hete kezdtem meg. Kezdésnél tényleg elhúzta egy picit a mensimet, illetve az első csomag végén volt egy kb egy hetes, nagyon lájtos valami, inkább csak idegesítő volt, hogy most döntse el, megjön rendesen vagy sem. Azóta semmi egyelőre. Mondjuk nekem a korábban évekig szedett Mercilont is jól bírta a szervezetem, nem produkált semmiféle elrettentő tünetet. Ez alatt a két hónap alatt én sem híztam még, bár az nálam úgysem lenne feltűnő, megy az gyógyi nélkül is.
Balu is nagyon szuper a képeke, és Szonja is, természetesen!
Utólag is mindenkinek boldog akármit, amiről lemaradtam!
Mondtam már, hogy foga van a drágának? Csak ne vágná haza ennyira az éjszakákat ez a fogzás! Akkortájt, amikor áttör egy-egy fog, néha két-két és fél órát is tud üvölteni éjjel, mi meg mint a holdkórosok támolygunk másnap. Ő persze nem, nem is értem, hogy csinálja...