Nóri, gyertek, bár a gyerekeket az eső sem zavarta haza. Imike előszeretettel locsolja a fákat, csak éjszakára van még rajta pelus. Így mostmár elmondhatom, hogy
szobatiszta.De legalább tudunk dumcsizni,ami mellettük szinte lehetetlen.
Van már géped, te mint állandó fényképészem esetleg el is hoznád? Csak ha nem vagyok nagyon pofátlan!
Katlina, Robika nagyon fejlődik. Az én Petikém a cingárabb fajta, látszik rajta, hogy hízik, de csak diszkréten.
Mi kerteltünk anyukáméknál, egész végig eset az eső, így a teraszon üldögéltünk, de volt még egy haszna azon kívül, hogy Petike nagyot szunyált, hogy varrtam melltartóbetétet. Tegnap majdnem infarktust kaptam, amikor venni akartam, hát majdnem mellé guggoltam az ára láttán. 1700 Ft 40 db. Akkor inkább varrok, és mosogatom, mint hogy ennyi pénzt kidobjak.
Lindicita, van valami más neved is, amin szólíthatunk és megosztanád velünk? Hol laktatok Szolnokon? Itt nem is gondolnád, de régen nem látott ismerősök bukkanhatnak fel! Ugye Nóri, Kati?
Márti, nem értem, a cukorgondozós dokinőnek mi köze ahhoz, hogy ti vállaltok-e még gyerkőcöt, vagy sem? És mi az, hogy el akarta vetetni? Ja és most hosszú a hajad, vagy csak fel van tűzve az avatar/ vagy hogy kell leírni/ -on.