Sziasztok!
Van egy kis (NAGY!!!) problémám, azért írom le, hátha valaki már hallott ilyenről, és meg tud nyugtatni.
Reggel arra ébredtem hogy valami folyik belőlem, hát vér volt sajna. A férjem épp elindult Szegedre (egy héten egy napot mindig oda kell mennie, hát miért is ne most?), úgyhogy hívtam hogy forduljon vissza.
Hívtam a dokimat, kikapcsolva, épp szabin, úgyhogy maradt a szülőszoba, aminek a számát 2 hete kértem el a dokimtól, hátha egyszer szükség lesz rá...
Berohantunk a kórházba, ahol épp nem volt orvos, közölték hogy üljünk le!
Na, végül csak megkerült az ügyeletes doki(Szabó Gergely), életemben nem láttam, de kedves volt.
Megvizsgált, majd egy 20perces ultrahangot csinált, felhívott még két! másik orvost(Mészáros főorvos, Tindrenczel Zsolt), végül annyit mondtak hogy a lepény egyik széle hozzáér a méhszájhoz, és ez okozza a vérzést.
Ez javulhat, de rosszabbodhat is, akkor azonnal menjünk vissza. Ha jobban vérzek, vagy görcsölök, vagy ha nem múlik el most a vérzés, menjünk. De honnan tudjam hogy mennyire kell vérezni, meg görcsölni???
Mindenesetre pihenni kell, szigorú fekvés. Akár a szülésig is kihúzhatom ennyivel, legfeljebb ha nem megy arrébb a lepény, akkor császár lesz belőle.
De mindegy, ez nem nagyon érdekel, fő hogy a babánk ne legyen veszélyben.
Ja, még azt mondták, hogy már nem annyira vészes a dolog, mert a baba 1 kiló fölötti. Na de azért nem szeretnék 30 hetesen szülni, még olyan pindurka.
Hát ennyi röviden, ha valakivel történt már ilyen (remélem nem, csak esetleg hallottatok róla), akkor légyszi írja meg! És drukkoljatok hogy ne legyen semmi baj!
Köszi!
Vera(30)