Sziasztok Lányok!
Nálunk is összeomlott a gép.Nem gyõztem olvasni a sok hozzászólást.
Nálunk már megint van miért izgulni. Az imuunológiai leletemen két antitest pozitiv lett. Egy dokival se sikerült beszélnem. A Kaáliba átfaxoltam a leletet és 25.-ére kaptam idõpontot - addig jár az agyam. Talán jövõ héttõl már szedem a fogigátlót. Bár egy ismerõstöl annyit megtudtam, hogy egy + antitest és vetélés együtt egyenlõ un. antifoszfolipid szindróma, ami lehetett oka a vetéléseknek, és állítólag ha zterhes leszek még plussz gyógyszert és szurit kapok és akkor megmarad a terhesség. A neten is keresgéltem, és találtam és valami hasonlót. Pontosat jövö pénteken tudok meg. A férjemmel pénteken csak nevetni tudtunk, hogy a történetünk már szappanoperának is sok, csupa ritka gondunk van.
Doris!
Nagyon drukkolok, hogy a Pocaklakódból egy örökmozgó csemete legyen 8 hónap múlva.
Sokat beszélgessetek vele.
Bella!
Ügyes vagy.
Amikor elõször szúrtam magam hasba, az én kezem is remegett és leizzadtam, de utána már ment. Jó lenne, ha meg tudnám tanulni a popsimba is beadni, néha jó lett volna, fõleg mikor este 11-kor kellet beadni és a párom ügyelt, be se tudtem hozzá menni.
Émi!
Drukk
Ne gondolj még a lombikra, sikerüljön az inszem!
Karmen!
Azért óvatosan tornázz az elején, hogy teljesen rendbe jöjjön a hasad, mikorra kezditek az új programot.
Tavaly tavasszal fogytam le 4 kilót, mondván nem mindegy, hogy hány kilóra hízok rá a lombik alatt. Dec-jan-ban kb 2 kilót híztam, de mostanra már leadtam. Diétáztam tornázni sokáig nem tudtam, a hasam miatt, utána meg az influenza miatt. Most táncolni járok - hastáncra. Nagyon jó. Minden izmot átmozgat, a kismedencét is , ez jó hatással van a nõgyógyászati bajokra, lévén serkenti a vérkeringéat. A táncórák hangulata ia nagyon jó, ott elfelejtem a bajaimat és lazítok lelkileg, erõsítek testileg.
A babaszámon mi is sokat gondolkodtunk. Kettõt eltudok képzelni, végül is van két kezem és két mellem a szoptatáshoz. A lakásunk viszont kicsi lenne - de mindegy elõbb legyenek gyerekek.
Az otthoni net miatt már én is fûzöm a párom, még nem adta be a derekát, de talán júniusra összejön és akkor, ha otthon leszek akkor is tudok csevegni. Azt hiszem én is függõ lettem, mondta a barátnõm, hogy "veszélyes"
Pusz Mindenkinek
Drukk Mindenkinek
Dolgoznom is kéne
Sac