Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabi!

Egyetértek veled. Judit csecsemős a sötét hajú kb. 45 éves hölgy? Ha igen, velem is nagyon kedves volt.
Sajnos Zsóka szülésznőt nem tudom beazonosítani.
Örülök, hogy neked is jó véleményed volt a kórházról. Na és a fiatal orvos gárda tényleg szupi. Az idősebbek tényleg olyan furcsán, személytelenül viselkednek. Én is jártam ide egy idősebb orvoshoz, aki még a 8. hónapban sem tudta a nevemet. Bezzeg a mostani orvosom már a második alkalommal megismert. Ezek a dolgok nagyon fontosak.
Mostanában szültél itt?

Szia
Xénia
Xénia

Szia Xenia,

Igen, o a Judit, akire gondolsz. Zsoka novert ne bandd, nem vesztesz vele semmit.
Igen, julius 16-an szultem, elotte voltam bent egy honapig, es utana egy hetig.

Szia
Gabi
efgabi (efgabi)

Szia Gabi!

Én nem temetném el annyira az idösebb orvosokat. Legalábbis a Sándor doktor olyan, amilyen kell, mosolyog, mindent elmagyaráz és még több tíz év munka után is örül minden babának. Igaz, csapnivaló a névmemóriája. Persze van olyan is, akire illik a leírásod. Ezzel együtt biztos jó orvosok, ami nem kevés. (tapasztalat) Mészáros doktor viszont nagyon utálta, hogy hajnali háromkor beállítottam szülni (ö volt ügyeletben).
Melyik az Anna növér? Az én kedvencem Judit növéren kivül egy vékony fiatal lány volt, barna fiús hajjal. Mindenben segített. Nem tudod a nevét? Az én névmemoriám is csapnivaló.
És minden elismerésem, hogy három gyerek mellett már most gép elé jutsz.

Fruzsa
fruzsa

Szia Fruzsa!

Akiről Te írsz az Erdei Ágnes. Én is nagyon szerettem. Juditot és az Annát is! Persze érteni kellett Anna stílusát, de nagyon segítőkész. Nekem tetszett, amikor bejött először és bemutatkozott, felajánlotta a segítséget...Ők hárman szívből végzik a munkájukat. Ez látszik is a viselkedésükön.

Andi2
andrea (andrea)

Hahó mindenkinek!
Van a Kútvölgyiben szülésre felkészíto tanfolyam?
N.
N.

Szia N.!

A Kútvölgyiben 5 féle előkészítő tanfolyam van. A prospektus nincs nálam, de az 5. em-i osztályon lehet kérni, a pultra ki is vannak téve. Minden tanfolyam havonta, kéthavonta ismétlődik, telefonon kell bejelentkezni, a részvétel ingyenes.

Miczko
miczko

Köszönöm Miczko! Kép
N.
N.

Kútvölgyiben szültem nemrég és gondoltam tovább gazdagítom a beszámolókat, véleményeket. Kovács Kálmánhoz jártam (egy unokatestvérem ajánlására, a babanetet akkor még nem ismertem). Szóval szerintem teljesen korrekt, kedves és tök jó humorú. Nem kimondottam beszédes, de mindenre válaszol, jól ráérez hogy mikor mit kell mondani. A szülésen a Várnainé volt ott, mint választott szülésznő és csak csatlakozni tudok az eddigi pozitív véleményekhez, nagyon szuper emberileg, szakmailag.

Az ott töltött idő alatt a Tóth dr és a Szabó dr megnyilvánulásai voltak szimpatikusak, a Vida dr –hoz a szülőszobán volt szerencsém kb tíz percre, értem a rajongás okát, de nekem az volt a benyomásom, hogy ezt sajnos tudja magáról, szóval nekem egy kicsit beképzeltnek tűnt.
A csecsemős nővérek közül Judit nővér volt messze a legkedvesebb mind hozzám, mind a babákhoz, Zachar (?) Klára is kedves, Anna nővér tényleg olyan mint egy úttörő tábori parancsnok és sajnos mivel felnőttek vagyunk ez nekem egyáltalán nem jött be, de szakmailag ő is kifogástalan és ha kérdeztem mindenre kimerítően válaszolt.

A körülmények tényleg teljesen jók, én végig három ágyasban voltam, mert az egy ágyasba lehetetlen bejutni, mivel szerintem nincs olyan aki ne jelentkezne oda, de minden OK volt. Az egyetlen apró javaslat a kórház részére az ajtó csapkodás beszűntetése lenne, mert még éjszaka is rendszeresen arra ébredtem, hogy a huzat csapkodja az ajtókat.

MK
Névtelen

Kedves Ágnes, ifjú és leendö anyukák!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Töletek. Sajnos a nögyógyász, akihez eddig jártam,
nem vállal szüléseket, és az utóbbi idöben a bizalmam is megrendült benne egy kicsit.
Így most orvost és kórházat keresek, ahol leendö kisbabánknak életet adhatnék.

A Társalgó témáit olvasgatva úgy láttam, hogy a Kútvölgyiröl és orvosairól nagyon sok
jót írtatok. Különösen bizalomkeltö volt az a néhány vélemény, amely Mészáros, Tóth és
Kovács doktort valamint Babinszky doktornöt dícsérte. Ti már ismeritek ezeket az orvosokat,
és biztosan tudtok nekem segíteni abban, hogy melyiküket válasszam.

Magamról ill. magunkról annyit, hogy párom 41, én 34 éves vagyok. Most várjuk elsö babánkat,
aki számításaink szerint most lehet 8 hetes. Ezt egy 2 héttel ezelötti pozitiv terhessegi
tesztre és utolsó menstruációm elsö napjára alapozzuk. (Sajnos ex-orvosom egy héttel
ezelött nem tudott biztosat mondani terhessegemröl, pedig ultrahanggal is megnézett.
Ezt egy kicsit furcsállom, föleg annak tükrében, hogy többen beszámoltatok 4-5 hetes,
teljes biztonsággal megállapított terhességekröl…). Egy olyan orvost keresünk, aki alapos
a vizsgálatoknál, szívesen és öszintén válaszol minden felmerülö kérdésre, nem zavarja öt,
ha az apuka ott szeretne lenni a szülésnél, a szülés elött megismertet bennünket a kórházi
körülményekkel, otthon van az EDA használatában, egyszóval: aki mellett biztonságban
érezzük majd magunkat a terhesség alatt, a szülésnél és utána is. Mindenekelött azonban
azt szeretném nagyon, ha végre biztosan tudhatnám, hogy valóban kisbabát várunk, s a
magzattal minden a legnagyobb rendben van, mert nagyon rossz így kétségek között…

Ágnes tanácsát különösen szívesen venném, hiszen ö, mint kolléga a legjobb, s talán
legelfogulatlanabb ismeröje a Kútvölgyi orvosainak. Kérlek Benneteket, ha javasoltok
valakit, írjátok meg az elérhetöségét és a rendelési idejét is.

Nagyon- nagyon szépen köszönöm a segítséget:

Gyöngyi (gyongyb@freemail.hu)
Névtelen

Kedves Gyöngyi,
Bár én nem Bábinszky drnonél szültem, de a szobatársam igen, rendkivül lelkiismeretes, megbizható és kedves. A 3D UH-t is o csinálja.
SZD
Névtelen

A doktornő új a kórházban? Én 4 éve szültem ott és nem találkoztam vele. Pedig szívesebben mentem volna nő nőgyógyászhoz.

Ebben a kórházban melyik gerincérzéstelenítést csinálják? Igaz az, hogy nagyon kevés az altatós és ezért csak a császárnál lehet ezt a fájdalomcsillapítést kérni?
Ez azért furcsa egy ilyen jó nevű kórháznál!

Köszi
Kriszta
Kriszta

Kedves Gyöngyi!
Olyan kérdést tettél fel,amire nem fogsz egyszerű, tömör,választ kapni,mert mindenki a saját tapasztalataira támaszkodva a saját orvosát fogja ajánlani.Ha van 16 orvos az osztályon,akkor 16-an fognak 16-ot ajánlani és Te nem leszel ezzel kisegítve,mert mégiscsak 16 jó közül melyik a legjobb?
Nekem eddig minden doki megfelelt akivel dolgom volt.Én Teleki Dr.-hoz járok,a 2.babánkat várjuk,de nekem valahogy a kórház maga garancia arra,hogy az orvosokban minden további nélkül megbízhatok.Mikor Teleki Dr.szabin volt,és bármi problémám volt,csak beestem a kórházba,amikor ráértem,és az éppen ügyeletes dokit kértem. Soha,semmi kivetnivalót nem találtam a hozzáállásukban,minden további nélkül segítettek,nem küldtek el,stb.Szóval én csak jót mondhatok róluk.
Személyesen ismerem: Sipos Sándor dr.-t(ha ez mond neked valamit,nála született az Orbán baba is)tel:06209288219.Nem régóta van a kórházban ezért nem is ismerik,de én úgy érzem,hogy nagyon szeret itt lenni,és nem kell sok idő,hogy nagy népszerűségnek örvendjen ő is.Az nagyon jó,hogy megadja a mobilját,és szinte mindíg elérhető személyesen is.Ha bármi okom adódna-amit kétlek-azonnal hozzá startolnék át.Ezt a 2. babát Ő állapította meg hüvelyi UH.-on keresztül.
Tóth dr.Ő csak egy gyógyszert írt fel egyszer,de nagyon kedves volt.Tel számot nem tudok,a kórházban megtalálod.
Teleki dr.akihez már említettem,hogy járok.Róla tudok a legtöbbet mondani. Erdélyi származású,végtelenül nyugodt,(jógázik)kellemes hangú,és köztudottan úriember.Nagyon diszkrét,de úgy érzi az ember,hogy minden problémát nyugodtan rábízhat, megkérdezhet tőle.Tel:a kórház:3551122/ 381 v.384 mell.Sajna a mobilját nem adja meg.
Vida dr.-hoz egy UH. alkalmával volt szerencsém.Szereti a kétértelmű poénokat.Aki ezekre vevő,az bírja a fejét,a mamák fele szerelmes belé,mert állítólag szépfiú,(nekem a férjem jobban tetszik)Szakmailag csak jót és mégjobbat hallottam róla,az biztos,hogy minden betegének a gondját a szívén viseli,nagy lelke van.
Kováts Kálmánról eddig csak itt a neten olvastam jókat,hallani,többek között a férjem kollégájától is sajnos rosszat hallottam.
A többi doki akiket a lányok már említettek szintén nagyon rendesek.Szerintem ha úgysincsen személyes tapasztalatod egyikkel sem,
bízzál az érzéseidben, menj el érzésre valakihez egyszer,szerezz tapasztalatot a viselkedéséről,stílusáról,stb.Aztán ha nem tetszik,még mindíg átmehetsz másikhoz.Egy vizsgálat után úgysem fog emlékezni rád.Attól nem kell tartani,hogy megsértődik,hogy másodszorra miért nem hozzá mentél.Mivel 99%-ban rendesek,elég nagy az esély,hogy már kettő közül is sikerrel jársz.Szerintem vágj bele,és a saját tapasztalatod és érzésed alapján válassz orvost.A kórház tuti,hogy nagyon szuper,bár máshol még nem jártam,de nem is akarok,mert ez minden igényemet kielégíti.És nem vagyok kis igényű!
Remélem valamit tudtam segíteni.Üdv,és sok sikert kívánok: Bánkanyuka
Bánkanyuka

Na szoval!
Szulesre-anyasagra felkeszito tanfolyamok:
1.terhesseg
2.dietas etrendi tanacsok
3.Szules,egyutt szules
4.gyermekagy,szoptatas
5.szuloszoba latogatas

Idopontok:

1.szept.6.;okt.4.,31.;dec.6.
2.okt.8.;dec.11.
3.szept.13.;okt.11.;nov.8.;dec.12.
4.szept.18.;okt.18.;nov.15.;dec.13.
5.szept.25.;okt.25.;nov.22.;dec.6.

minden eloadas 17.30-kor kezdodik az 5.em.oktatoban.
bejelentkezes:355-11-22/433 ez az osztaly szama vagy 453-as melleken vagy szemelyesen.

Gyongyi!

Nekem mar 3 orvoshoz volt szerencsem, es tenyleg mind a 3-om kedves volt.Toth doktorhoz jarok, de egyszer voltam ugyeletben a Dr Telekinel is.3D uh-on pedig a Dr Babinszky A.-nal.A Vida doktorhoz meg nem volt szerencsem, de tenyleg sok jot hallani rola!

Tiduj
Tiduj

Gyöngyi!
Szerintem mindenképpen jó kezekben leszel bárkit választasz!
Szakmailag biztosan jól képzett "gárda" vár. Kép
Én Vida dr-hoz járok, nagyon tisztelem a hozzáállását, lehet rá számítani.
Mészáros és Tóth doktorról is sok jót hallottam már.
Mindenkinek minden jót!
N.
N.

Sziasztok, Lányok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a leírtakat, rengeteget segítettetek, föleg azzal, hogy megerösítettétek bennem azt a hitet, hogy a Kútvölgyiben lesz a legjobb helyem. Azt hiszem, megfogadom Bánkanyuka tanácsát, s elmegyek ahhoz az orvoshoz, aki éppen ügyeletes lesz, amikor párommal mindketten leginkább ráérünk. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni. A felkészítö tanfolyamok ismertetését külön köszönöm, még jól jöhet.

Csupa-csupa jót mindenkinek az anyasághoz. Ha van valami újság (baba kora, méretei, dokiválasztás) még jelentkezem.

Jók legyetek:

Gyöngyi
Névtelen

Kösz az infokat Tiduj!
Gyöngyi, csak bátran!
mégegykata

Qap
Névtelen

Sziasztok!!!
Jó régen megígértem, hogy majd jelentkezem, ha megszültem, de arra akkor még nem gondoltam, hogy egy ilyen csöppség mellett milyen nehéz lesz idõt szakítani egy kis netezésre...
Szóval kéthetes túlhordás után, amit rém nehezen viseltem lelkileg, meg kellett császározni, mert a baba már nem igazán érezte jól magát odabent, a lepény pedig már túlzottan el volt öregedve ahhoz, hogy rendesen szüljek. A szülés nem indult meg, és nem lehet tudni, mi miatt. Hát ilyen is van. Ebbõl azt is láthatjátok, hogy a Kútvölgyiben nem indítják meg egyhamar a szülést túlhordás esetén.
A mûtéthez való elõkészítést (beöntés, borotválás, infúzió, katéter és egyéb gyönyörök) a Kati szülésznõ csinálta (fiatal, barna hajú), aztán Mészáros doki és Sándor doki mûtött. A mûtét alatt nagyon jó volt a hangulat (epidurált kaptam, így ébren lehettem), mindenki nagyon-nagyon kedves volt. A babát akkor mutatták meg, amikor visszahozták a mosdatás, mérés, öltöztetés után. Ekkor az aneszt.asszisztens odatartotta az arcomhoz, és adhattam neki egy puszit (engem közben stoppoltak össze). No, a 12 óra fekvés egy rémálom, ami utána következett. Aztán másnap hajnalban a Csilla nõvér segítségével felkeltem (õ egyébként nagyon jó fej), eltámolyogtam a fürdõig és lezuhanyoztam, de nem sok híja volt, hogy nem ájulással végzõdött a jelenet!
A mûtét utáni nap örültem,hogy élek. Kínszenvedés volt minden WC-re menetel, minden felállás-leülés, a lefekvésrõl-felkelésrõl nem is beszélve. Kedvenc nõvérem a Zsuzsa volt, aki olyan 40 év körül van, kleopátra haja van, és nyugodt, halkszavú, kedves. Minden kórházi körülménnyel maximálisan elégedett voltam, kivéve a kaját, mert az néha ehetetlen volt.
Most már túl vagyok a szülés utáni depresszión is, ami nálam elég intenzíven jelentkezett hazajövetelünk után, pedig igazából semmi okom nem volt naphosszat bõgni, mégis kikívánkozott belõlem. Tündéri aranyos és nyugodt kisfiunk van, majdnem végigalussza az éjszakákat, és egyre kevesebbet bömböl.
fürgeujjak

Kedves Fürgeujjak!
Szeretettel gratulálok nektek a megkésve bár,de törve nem érkezett csemetéhez!Nem irígyellek a császáros szülésedért,de hál'Istennek túl vagy rajta,és megúsztad minden baj nélkül,nem beszélve arról,hogy van aki kárpótoljon mindenért!
Jó egészséget,boldogságot kívánok nektek,pihenj amikor csak tudsz,mert neked most az a legfontosabb!
Üdv.:Bánkanyuka!
Bánkanyuka

Fürgeujjak!
Gratulálok én is!
Niki
N.

Kedves Fürge Ujjak!

Júliusban szültem császárral ikerfiaimat, és én is hasonló tapasztalatokat szereztem.
Bár én nagyjából tudtam mire számítsak, hiszen elsô fiam is így jött világra, mégis szörnyen éreztem magam az elsô pár napban.
A depresszió most elkerült, de elsô szülésemnél 3 hétig tartott, s emiatt a tejem is csak akkor indult be.
Most a mûtéti fájdalmaktól eltekintve remekül éreztem magam, s ezt a kórház személyzetének köszönhetem.
Csilla nôvér velem is nagyon rendes és közvetlen volt, és a csecsemôsök is rengeteget segítettek.
A legszimpatikusabb - mint már korábban írtam - Judit nôvér volt, de a többiekre sem lehetett egy rossz szavam sem.
Fel a fejjel, a fiúk ilyen sírósak, de egyszer ez is elmúlik. Az elsô fiam is ilyen volt, és most az ikrek is ilyenek.
Kitartás, utólag már csak nevetni fogsz az egészen. Magamat is mindig ezzel vigasztalom!
Szia, Gabi
efgabi (efgabi)

SZia Fürgeujjak, ezt nagyon jó volt olvasni, nagy gratulákok neked meg a kisfiúnak, meg persze apukának is, és rmeélem, még azért fogsz itt olvasgatni minket, meg hozzászólni a tapasztalataid alapján!!
mk
mégegykata

Sziasztok!
Babinszky doktornorol tudtok valami kozelebbit mondani? Van maganrendeloje? Telefonszam? Mikor rendel? Korhazi rendelobe is be kell jelentkezni?
Koszi, Bea
Bea

Sziasztok!
Meg tudja azt valaki mondani, hogy pólyában kell-e hazahozni a kicsiket a kórházból?
Én úgy gondolom nem, legalábbis Ágnes listáján nincs rajta.
Köszönettel: Niki
N.

Niki!

Szerintem nem, de lehet hogyha hideg lesz akkor jobb lesz neki mert az is melegiti.De szerintem a szulesfelkesziton majd megtudjuk vagy megkerdezzuk.Kép)

Tiduj
Tiduj

Szia, Niki!

Nem, abban a ruhában viszed haza, amit beviszel neki (ill. bevisznek utánatok). Ha autóval viszitek haza, tedd be a bébihordóba, az biztonságos is, meleg is, ha kell, be lehet takarni.

Üdv, Fruzsa
fruzsa

Sziasztok lányok!
Köszönöm az infokat. Elkezdtük beszerezni a kis jövevénynek a dolgokat. Nagyon élvezem Kép Kép
Csak attól félek valami fontos kimarad.
Vigyázzatok magatokra, a babákra! Kép
Puszil mindenkit:
Niki
Niki

Kedves Andrea!

Nem tudom miért fáj neked, hogy megengedték, hogy a picim a saját ruhájában legyen??! Veszélyesnek gondolod ?? A stílusod egyébként picit furcsa, jót nagyon még nem mondtál senkiről...Remélem néha azért jókedvű is tudsz lenni!!!

egy másik Andrea
Névtelen

Sziasztok!
Anikó vagyok 20 hetes pocaklakóval. A Vida dr. magánrendelőjének a cimére lennék kiváncsi és a rendelési idejére. Ha nem magánrendelésre megyek ott is adnak időpontot, vagy érkezési sorrendben várni kell? Ott is kell fizetni? Tudom, hogy túl anyagias kérdések, de ezek sem mellékesek.
Köszi:
Anikó
Anikó

Sziasztok!
Mészáros Dr-ról szeretnék többet megtudni, rendel-e magánban, ha igen, a rendelési idő és a tarifa is érdekel. Tényleg nagyon jó orvos?
Sziasztok
Kriszta
Kriszta

Szia Anikó!
Én Vida dr-hoz a kórházba szoktam járni. Mindig felajánl egy idopontot (persze ha neked végképp nem jó lehet módosítani) a következo vizsgálatra.
(napot és órát)
Még soha nem kellett várni rá sokat. (Jó egyszer, de akkor a szüloszobában volt és az természetes, hogy az ember olyankor nyugodtan várakozik Kép )
A vizsgálat után azonnal megcsinálja az ultrahangot is. A laborokat a rendeloben csinálják, o ad beutalót. Ott is gyorsan lehet végezni.
A magánrendelésérol olvastam itt a babaneten (egy kismamatársunk ajánlotta a doktort). Az Uszály utcában van, minden szerdán 17-20 h között. Szerintem ha ez érdekel a kórházban is eléred ot telefonon és meg lehet vele beszélni.
Orvost váltasz? Csak, hogy 20 hetes vagy már azért gondolom...
További jó gömbölyödést!
Niki
N.

Szia Niki!
Igen, orvost és kórházat váltok. Köszi az infókat.
Még egy kérdés, mi a doki keresztneve, mert azt sehol sem olvastam.
Neked is jó pocakosodást!
Anikó
Ani

Szia Anikó!
Gábor!
Szerintem 15 h-ig általában eléred az osztályon vagy kapcsolják!
Minden jót kíván:
Niki
Niki

Kedves másik Andrea!

Köszönöm kedves kérdésed, igen szoktam jókedvû lenni. Sõt szinte mindig az vagyok!

Nem értem, hogy miért kérdezed tõlem, hogy miért fáj, ha a babád a saját ruhájában volt a kórházban!?!

Nem voltál elég figyelmes akkor, ha úgy gondolod jót senkirõl sem írtam. Pl: Vida dr, Ágnes szülész-ápolónõ, Anna csecsemõs, Ági csecsemõs, Judit csecsemõs,...
Ha semmi jót nem tapasztaltam volna ebben a kórházban, akkor másodjára nem jövök ide. Sõt remélem hamarosan harmadjára is ide kell majd járnom terhesgondozásra.

Azért engedd meg, hogy leírjam a rossz tapasztalataimat is...

Nagyon elszomorít, hogy nem tetszik az õszinte, szókimondó stílusom.

Andi2
andrea (andrea)

Na Andreákok, ne bántsátok egymást, rendben?
Szia Anikó! Kép Szerintem jól választasz, nem fogsz csalódni. Kép

mk
mk

Nem szeretném én is szitani a vitát, de elég furcsa volt, hogy az én "mezei" gyermekem nem vehette fel a hazai ruháit. Most szültem én is két hónapja a Kútvölgyiben és nekem nem engedték meg.
Oké, ha koszos, ápolatlan lennék, de...
Ha nekem nem lehet másnak se...
Ez igy igazságos! Erről ennyit, de ezt nem lehetett kedves Temesvári Andrea szó nélkül hagyni.

Szabóné Mohácsi Enikő
Szabóné

Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy a Kútvölgyiben hallottatok-e már olyan szülésről, ahol a szűlésznő olajat locsol a kismamára, és annak segítségével tágítja. Ezáltal elkerülhető a gátmetszés.
Egy barátnőm a Rókusban így szült és nagyon elégedett volt.

Ildikó
Névtelen

Kedves Névtelen!
Én már több mint egy éve szültem a Kutvölgyiben.Akkor még nem is hallottunk errõl a locsolos modszerröl,de második kisfiam gátmetszés nélkül született.Szülésznöm Zachárné Erika volt,aki annyira ügyesen csinálta a gátvédelmet,hogy egyetlen öltés volt bennem a "biztonság kedvéért".Ha teheted konzultálj vele.
Ancsi
Ancsi71

Kedves Kriszta!

Mészáros dr-nak nincs magánrendelése, hanem a hétvégi ügyeletében "magánrendel", vagyis olyankorra ad idõpontot, amikor a hétvégén ügyel, ekkor kb. félórás idõközzel hívja a kismamákat. Ilyenkor nem kell rá várni, ráér, és általában kevés szülés van.
A tarifáról annyit, hogy õ soha nem beszél róla, ha adsz, elfogadja, ha nem, akkor is nagyon kedves. Egy ismerõsöm konkrétan rákérdezett nála, mire õ azt felelte, hogy "amennyit gondol, de nem muszáj egyáltalán". Mi az ultrahangokon adtunk 5 ezret mindig, a sima vizsgálatokon semmit, a szülésre 30-at. Én maximálisan elégedett voltam vele.
Rendelési ideje csütörtök 14-18-ig a Kútvölgyi Rendelõintézetben, tel: 355-11-22 / 257 m.
Fürgeujjak

Lányok!
Jó hír: készüloben van egy un. "Simogató szoba" a Kútvölgyiben, ahol a papák szülés után is találkozhatnak a babájukkal. Reméljük hamarosan elkészül! Kép
Névtelen

Ez nagyon jól hangzik, ez a papa-szoba. Kicsit furcsának tartottam, hogy a szülésen benn van a papa, de aztán négy napig csak üvegajtón keresztül mutogatják neki a kisbabát. Ti nem?
Mondta is a párom, hogy ennek nem örül. Remélem decemberig elkészül a simogatós szoba... KépKép
mk

SZiasztok,
Már nagyon régen írtam, de azért lassan újra itt vagyok.

BEa, Úgy jött ki a lépés, hogy én eddig mindig a Babinszky doktornőnél voltam UH-on, bár nem ő az orvosom. Mindig nagyon alapos és emberi volt. Bármit kérdezhettem készségesen válaszolt.

A magánrendelőjéről és egyebekről nem tudok, de amikor kérdeztem tőle, hogy szülést, stb. vállal-e, azt mondta, hoyg természetesen. Én azt javaslom neked, hogy hívd fel az osztályt és ott kérd őt vgay hétfőn délelőttönként mindig ő van fenn az UH-on, keresd meg személyesen.

Niki, hogy halad a gyarapodásotok??? Úgy tűnik nálunk a november végi szülésből novemberer eleje lesz, bár a tapasztalataim alapján az a biztos, amikor már kinn van a baba....

MIndenkinek jó egészséget, sziasztok
Enci
Enci

Enci keresnek az ikres topicban. Nézz be oda.

bigacsiga Kata
bigacsiga

Szia Enci!
Köszönjük kérdésedet, nagyon szépen növekszünk. Kép
Ráadásul úgy néz ki, hogy lányok vagyunk mindketten! Kép
Mi megmaradtunk a november végénél. Mindig biztatom a hölgyeményt, hogy addig maradjon is a pocakban, bár már nagyon várjuk. Kép
Vigyázz magadra! Ha tudsz jelentkezz!
Puszil: Niki
N.

Sziasztok Lányok!

Most olvasgatok itt eloszor. Márciusban fogok szülni Dr. Kovács Kálmánnál. Infokra lenne szükségem. Ha tudtok segítsetek! Bármi érdekel.
Köszi
Piri

Bánkanyuka!

Olvastam, hogy Kovács Kálmánról hallottál negatívumokat. Sokat segítenél, ha mesélnél róla. Persze nem kívánom, hogy itt, mert ma vagyok itt fenn eloszor, de olvastam, hogy volt valami gond a véleménnyilvánításokkal.
Írnék neked egy címet: gprofit@axelero.hu
Elöre is köszönöm a segítségedet!
Piri

Köszönöm szépen Bigacsiga!
Enci

Sziasztok!

Vida dr visszajött már a szabiról? Kerestétek mostanában? Lesz holnap magánrendelése? Nem jön pont valaki?

Puszi
Bea
Bea

Kedves Rákóczi Ágnes!

Olvasta mostanában a HIETE topicot?

Örülök, hogy nálunk csend van!

Köszönjük áldozatos munkáját, tényleg nagyon hasznos a kismama-szótár.

Hamarosan személyesen is találkozunk:

Gyöngyi (29. hét)
Gyöngyi

Vida ma rendel, tegnap volt a kórházban is.
Névtelen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?