2001.08.24 23:00
Szerző: Anonymous
Kedves Gyöngyi!
Olyan kérdést tettél fel,amire nem fogsz egyszerű, tömör,választ kapni,mert mindenki a saját tapasztalataira támaszkodva a saját orvosát fogja ajánlani.Ha van 16 orvos az osztályon,akkor 16-an fognak 16-ot ajánlani és Te nem leszel ezzel kisegítve,mert mégiscsak 16 jó közül melyik a legjobb?
Nekem eddig minden doki megfelelt akivel dolgom volt.Én Teleki Dr.-hoz járok,a 2.babánkat várjuk,de nekem valahogy a kórház maga garancia arra,hogy az orvosokban minden további nélkül megbízhatok.Mikor Teleki Dr.szabin volt,és bármi problémám volt,csak beestem a kórházba,amikor ráértem,és az éppen ügyeletes dokit kértem. Soha,semmi kivetnivalót nem találtam a hozzáállásukban,minden további nélkül segítettek,nem küldtek el,stb.Szóval én csak jót mondhatok róluk.
Személyesen ismerem: Sipos Sándor dr.-t(ha ez mond neked valamit,nála született az Orbán baba is)tel:06209288219.Nem régóta van a kórházban ezért nem is ismerik,de én úgy érzem,hogy nagyon szeret itt lenni,és nem kell sok idő,hogy nagy népszerűségnek örvendjen ő is.Az nagyon jó,hogy megadja a mobilját,és szinte mindíg elérhető személyesen is.Ha bármi okom adódna-amit kétlek-azonnal hozzá startolnék át.Ezt a 2. babát Ő állapította meg hüvelyi UH.-on keresztül.
Tóth dr.Ő csak egy gyógyszert írt fel egyszer,de nagyon kedves volt.Tel számot nem tudok,a kórházban megtalálod.
Teleki dr.akihez már említettem,hogy járok.Róla tudok a legtöbbet mondani. Erdélyi származású,végtelenül nyugodt,(jógázik)kellemes hangú,és köztudottan úriember.Nagyon diszkrét,de úgy érzi az ember,hogy minden problémát nyugodtan rábízhat, megkérdezhet tőle.Tel:a kórház:3551122/ 381 v.384 mell.Sajna a mobilját nem adja meg.
Vida dr.-hoz egy UH. alkalmával volt szerencsém.Szereti a kétértelmű poénokat.Aki ezekre vevő,az bírja a fejét,a mamák fele szerelmes belé,mert állítólag szépfiú,(nekem a férjem jobban tetszik)Szakmailag csak jót és mégjobbat hallottam róla,az biztos,hogy minden betegének a gondját a szívén viseli,nagy lelke van.
Kováts Kálmánról eddig csak itt a neten olvastam jókat,hallani,többek között a férjem kollégájától is sajnos rosszat hallottam.
A többi doki akiket a lányok már említettek szintén nagyon rendesek.Szerintem ha úgysincsen személyes tapasztalatod egyikkel sem,
bízzál az érzéseidben, menj el érzésre valakihez egyszer,szerezz tapasztalatot a viselkedéséről,stílusáról,stb.Aztán ha nem tetszik,még mindíg átmehetsz másikhoz.Egy vizsgálat után úgysem fog emlékezni rád.Attól nem kell tartani,hogy megsértődik,hogy másodszorra miért nem hozzá mentél.Mivel 99%-ban rendesek,elég nagy az esély,hogy már kettő közül is sikerrel jársz.Szerintem vágj bele,és a saját tapasztalatod és érzésed alapján válassz orvost.A kórház tuti,hogy nagyon szuper,bár máshol még nem jártam,de nem is akarok,mert ez minden igényemet kielégíti.És nem vagyok kis igényű!
Remélem valamit tudtam segíteni.Üdv,és sok sikert kívánok: Bánkanyuka