Sziasztok!
Zsuzska!
tudom, hogy én nekem csak párban látja a szemem a csíkokat, de még halványan nem lehet odaképzelni esetleg + egyet?
ma csinálsz? Ismerem ezt a tesztet! Nekem is van ebből!!!! Drukkok!!!!
Ladiva!
Milyen jó lenne, ha egyszerre mennénk, vagyis legalábbis fej-fej mellett haladnánk a pozitiv teszt felé
véleményem szerint októberi leszel Te is. D ez csak tipp. Úgy gondolkodom, hogy ha most mész konzira, akkor a köv. ciklusod 3. és 21. napján mész vérvételre (esetleg többször is már nem emlékszem tökéletesen) és akkor ha van peteérésed (és miért is ne lenne) akkor elkzdődhet a stimu
Onnan számított 3 hét és beülti!!!
Úgy emlékezem, hogy igy zajlott az első. Tehát ha mondják, hogy kezdés, akkor elméletileg (long protokollal) igy történnek a dolgok...
Nálam egyszer tapadtak meg, ők voltak az "ikrek". A második lombikomnál...
Ketten voltak, parányiak, és sajnos (miután minden nap teszteltem, mert éreztem, hogy valami nem olyan amilyennek lennie kéne) a teszt halványodott, ahelyett, hogy erősödött volna. Egyből tudtam. Csak amikor megtudtam, hogy 2 is van és egy hét múlva már nem volt senki sem látható az UH-n, akkor rettentően kiborultam. Azóta már nem ráz meg semmi
Képzeld, utána spontán terhes lettem. Műszeresen kellett befejezni, 6 hétig jutottam vele. Már nem is sirtam. Azóta semmi. (még 99-ben volt egy szintén spontán terhességem, ami szintén spontán távozott
) Ez a elég sz.rul hangzik...
Most nagyon bizakodom, kihagytam majd egy évet, hogy összeszedjem magam, mert elegem lett.