Sziasztok!
Köszönöm szépen az infókat mindenkinek a gyógytornásszal kapcsolatban.
Ilduska,
amit emlitettél ott a Duna múzeumnál, nem tudod, hogy ki csinálja? Ha jól értettem, akkor ott Dévény módszerrel dolgoznak, ugye? Szeretném elkérni a telefonszámot, küldheted mailen is, benne van a cim a profilomban. Köszi!
Kata,
A kislányodnak mi volt a problémája, hogy gyógytornászhoz kellett vinned? Igen, szeretném elkérni a Takács Erika számát is. Mennyibe kerül nála egy kezelés és hol tartja?
Jamina,
nem is tudtam, hogy Szaffi is hipotón volt. Az a fura, hogy én korábban nem is hallotta nagyon erről (talán csak nem figyeltem), most meg kiderült, hogy az ismerőseim körében is sok babánál volt ilyen.
Voltam kint tegnap Csolnokon az usziban. Ha valakit érdekel, november 19-én indul a következő tanfolyam. 6200 Ft / 8 alkalom Az is lehet, hogy indul "családos" csoport is, ahova mindkét gyereket el lehet vinni, ha az egyik pici, másik kicsi, mint pl. nálunk.
Ha még esetleg van kérdésetek, csak irjatok, hátha tudok válaszolni.
Szilvi,
most az Üveg étteremből hozatom a kaját. Ez is 340 Ft, de sokkal finomabb, mint a Hangyás. A baj csak az, hogy eléggé össze-vissza időben jönnek, és sokszor úgy kell könyörögni a menüért.
Martin egész jól viseli, hogy osztozkodnia kell rajtam. Nagyon szereti Márkot, egyáltalán nem féltékeny rá, de azóta sokkal hisztisebb lett és elég rosszul alszik (Tókos szerint ennek a féltékenység is lehet az oka). Hát nem mondhatom, hogy könnyű két picivel, de egyszer csak túl leszünk ezen a nehéz időszakon és utána nagyon jó lesz, hogy ilyen kis korkülönbség van közöttük.
Dorka mennyi idős most? Te szoktál találkozni a Dettivel vagy a Judittal?
Réka