Sziasztok!
Én is rég írtam, bár nem is vagyok igazán "bennfentes" ... És egy darabig most nem is leszek, nincs itt Apuci, nem lesz Kistesó mostanában
Na, de ami késik, nem múlik
Viszont az elmúlt napokban sűrűn látogatom a Bajcsy szülészetét- nőgyógyászatát, Anyumat műtötték csütörtökön, így Szécsényi doktorunk ismét csak bizonyított, imádjuk
Minden nap megcsodálom az ici-pici újszülötteket, nem hiszem el, hogy az én Kisfiam ilyen pici volt valaha
Irigyellek Titeket, hogy hamarosan babáztok! A folyosón szembe talákoztunk azzal az újszülöttes nővérrel, aki születése után először látta el a Fiamat, a videon is rajta van. Hát, megrohantak az emlékek, nosztalgiázom azóta is!
Szóval a régi gyermekágyas kórtermek, ahol én is feküdtem anno, nincsenek felújítva, az onkológia helyén vannak most a felújított babás szobák. Azok tényleg szépek.
Verus, ha nyugalmat akarsz, szerintem célozz meg egy egyágyast ... Nekem szerencsém volt, mert Áronnal a nem fizetős egyágyas szobát kaptuk, arany életünk volt 3 napig abban a kis ütött-kopott szobában
De új, modern, szép kórterem ide vagy oda, ha valaki horkol, bömböl vagy beszélget melletted, már nem tudsz úgy pihenni, muszáj alkalmazkodni!
Mi mostanában nehéz napokat élünk, Áron este is visít elalvás előtt, és éjjel rendszeresen felébred, és csakis mellettem hajlandó tovább aludni
Én ezt NEM AKAROM!!!
Imádom a Fiamat, de nem tudok Vele jól aludni ... Furdal a lelkiismeret, hogy ezt még el is mondom másoknak, de így van. Nem tudom, mi lesz, mert kb. 1 hete minden éjjel mellettem köt ki, egyszerűen addig ordít, míg ki nem veszem a kiságyból.
Kismamák, hogy vagytok?? Hogy bírjátok?
Írjatok!