Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már rég jártam erre, mert vidéken voltunk.
remélem mindenki jól van és szépen fejlődnek a pocilakók.
Sztocsi!
Tuti, hogy ma lesz a tanfolyam? És konkrétan hol, meg tudod írni, mert mi nem Pesten lakunk, nem szeertnék potyára beutazni, ráadásul a kisfiamat is vinni kell :D Mi is szeretnénk menni a férjemmel, már amennyit ő bent tud majd lenni a kisfiam maitt.
edkorika

Sziasztok!

Én már biztos, hogy nem tudok ma menni az előadásra, pedig a csecsemős lesz ma:(

Ugye fog valaki jegyzetelni????

edkorika: egy előadásról beszélünk? Az Uzsoki kórház új épületében van 17.00-tól, de mindig egy kicsit késve kezdődik.
Az épületben a portásbácsi tuti segít, hol a terem, mert kicsit bonyolult leírni:)

Orsi

Kép
bjuti

sziasztok!

én nem tudok róla, hogy bármi miatt elmaradna... úgyhogy szerintem tuti meg lesz tartva ma az előadás!
ahogy Orsi mondja, a legegyszerűbb megkérdezni, hogy merre van, én másodszorra is eltévedtem két hete :) de annyit tudok segíteni, hogy az uzsoki utca felőli oldalon kell bemenni (tehát az új épületbe), a főbejáraton, és onnantól jobbra kell majd elsétálni. ha időben érkeztek, akkor a következő teremben már látni fogjátok a sok pocakost, elég csak követni őket :)

látom nem sokan jöttök ma :( hát akkor a köz érdekében mi megint megyünk férjemmel, és jegyzetelünk majd :) bár igazság szerint engem nem nagyon érdekel, amit mond, sokkal inkább az, hogy mit NEM fog elmondani :)

jövő héten megyünk a 30. heti UH-ra, már annyira várom! a 19. héten voltunk utoljára, már nagyon szeretném látni az én pici fiamat! mondjuk ez még csak a 2D-s lesz, attól nem várok sokat, csak hogy a Lukács doki eldünnyögje, hogy "minden rendben, végeztünk" :) majd két hét múlva 4D, na az biztos szupi lesz, majd hozok képeket! :)

Eszter

Kép
sztocsi

Sztocsi!
Mi kb. egy idősek vagyunk. Neked mennyire mozog sokat a baba? Az én lányom mostanában mintha picit lustább lenne, már kezdek megijedni, mozgolódik, csak kevésbé intezíven mint eddig. Dokimhoz jövő héten megyek, de kicsit aggódom. Bár előző terhességemnél is volt, hogy nem éreztem egy ideig a pocilakót.
edkorika

ESzter, de rég olvastalak.. de lehet, csak feledékeny vagyok. 11 hétig nem láttad a fiad, hát nem semmi:)

Én ma megyek a cukor leletért, de orvos csak holnap fogja látni, ezért gondoltam megkérdezem tőletek mi számít normálisnak?

Előre is köszi, hogy jegyzeteltek, bár engem is az érdekel, hogy mit nem mond el, de itt olvashatunk róla!!

Orsi

Kép
bjuti

Edkoika

csak semmi pánik, ilyenkor már elég nagyok a babák, nincs annyi helyük, mint régebben, természetes, hogy kevesebbet mozognak! az enyém is kicsit ellustult, inkább pár erősebbet rúg, de nem olyan sokszor, mint régebben. ha mindennap ad jelt magáról, akár csak 1-2 nagyobb püföléssel, akkor sztem nincs baj. meg amúgy se, olyanok mint mi, vannak jobb meg rosszabb napok :)

egyébként te hogy állsz a keményedésekkel? nekem pár napja elég sokszor keményedik a hasam, gondolom a stressz miatt, de azért kicsit megijedtem... megint elkezdtem rendszeresen magnéziumot szedni, meg próbálok pihenni, amennyit csak lehet, de a dokihoz csak jövő héten jutok el... nyugtass meg, hogy ez ilyen "korban" már normális :) nem fájdalmas, meg nem is rendszeres, inkább csak kellemetlen, és ijesztő (nekem ugye első babám...) :)

Eszter

Kép
sztocsi

bocsánat, elírtam a neved... szóval Edkorika természetesen :)

Eszter

Kép
sztocsi

Orsi

nem, jó az emlékezeted, régen írtam már. nagy most nálunk a felhajtás, festettünk, most várjuk a bútorokat, és még csak ezután jön a babaszoba. meg hát ugye tanulnom is kell, jövő héten zh, és már alig 1,5 van hátra a vizsgaidőszakig :S de azért olvasni olvaslak titeket, csak nem jut már időm írni :)

a cukor az tipikusan az a vizsgálat, ami kórház, és doki függő. szal nem nagyon lehet rá semmit mondani, a "szakirodalom" szerint olyan 7,0-7,8 körül van a határérték, de én már hallottam olyanról, hogy valakit 6,5 körüli értékkel is diétára fogtak. szal majd a doki elmondja, mi a teendő. nekem 6,2 lett, arra a Mecsér doki azt mondta, hogy teljesen rendben van.

Eszter

Kép
sztocsi

Sziasztok!

Orsi
Én már szeptemberben átestem a terheléses vércukorvizsgálaton,
nekem éhgyomorra 3,96, cukros lötyi után 5,92 volt. Azt mondta a dokim, hogy ezek az értékek teljesen jók.

Sajnos én sem jutok el az előadásra ma, 16.45-ig melózom :( !

edkorika
Az én kisbabám szinte állandó mozgásban van, éjjel és nappal is. Nálam is előfordult már, hogy 1-2 napig nem sokat mozgott, de aztán megint aktivizálta magát. Egyetértek Eszterrel, szerintem nekik is vannak rosszabb és jobb napjaik.

Eszter
Nekem is volt olyan, hogy gyakran bekeményedett a pocim, de most már nem jellemző. Magne B6-ot szedtem, és sokat pihiztem.
Megpróbálom a melóhelyen sem felhúzni magam semmin, azóta nincs ilyen problémám.

Szilvi

Kép
sziszó79

Sztocsi!
Kicsit megnyugtattál, mintha nem is lettem volna még terhes..Ebéd után ma lefeküdtem, és csuklott is, meg mozgott, szerintem lett van a feje, így már nem fordul keresztbe, azért nem érzem annyira. Nekem is szokott keményedni a pocakom, volt olyan, hogy éjjel is arra ébredtem, hogy keményedik. Akkor iszok magnézium pezsi tablettát, kb. 250 mg-ot, meg kálciumot is szoktam és akkor elmúlik. Egyébként ez ilyenkor már normális, amikor érzed azért próbálj lepihenni, meg Magnéziumot inni. Nekem a Magne B5 nem jött be, nagyon kevés Mg van benne.
Sziszó 79 !
Mi újság a vizesedéssel, elmúlt vagy még tart? Vérnyomid rendben?
Ma megyek én is a tanfolyamra, a kisfiammal meg a férjemmel, úgyhogy, aki jön azzal találkozunk.
edkorika

edkorika

Mióta odafigyelek, hogy naponta megigyak 2-2,5l folyadékot, azóta minden ok :D ! Most hogy visszagondolok, előfordult régebben olyan is, hogy csak fél liter vizet ittam egész nap. Elég pörgős a melóhelyem, asszem ez nekem nem tesz jót.
A vérnyomásom továbbra sem magas eddig a legmagasabb amit mértem 124/80 volt. Szerintem ez jónak mondható!

Asszem én már sosem jutok el egyik előadásra sem, csak ha szabit veszek ki :cry: ! Ma sem sikerült időben végezni :twisted: !

Szilvi

Kép
sziszó79

na hát ez is megvolt :)
holnap megpróbálok bővebben írni, most hulla vagyok... csak annyit akartam, hogy nekem szimpi volt a csecsemős néni, nem az az édi-bédi, cukormázas, "nyaljuk ki anyuka popsiját" -típus, de elég lelkiismeretesnek tűnt. csak sztem nekik az a természetes, hogyha valami baj van, akkor mennek, és kérdeznek, csak úgy maguktól lehet h nem mennek az ember után. szal úgy összességében én kicsit megnyugodtam :)

Edkorika
azt hiszem, láttalak téged! te jöttél a férjeddel, meg a 3 éves körüli kisfiaddal, ugye? ott ültél előttem a teremben, csak láttam, hogy mentek szülőszobát nézni, úgyhogy nem akartam zavarni :)

Eszter

Kép
sztocsi

Sziasztok,
én ma voltam az előadáson, bár nem volt annyira előadás, inkább a hallgatóság kérdezgetett. Rendesnek tűnt a nővér, kedves volt, lehet, hogy ő az egyetlen ilyen? Merthogy annyi rosszat írtak már a csecsemősökről. Elmondták, hogy milyen mellszívó kell, meg miket kell vinni a kórházba, hogy van a látogatás, ilyenek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell a kisbabának cukros vizet adni addig, amíg nem indul meg a tej? És azt is mondták, hogy otthon is azzal itassuk, ettől az én hátamon feláll a szőr.
A szülőszobalátogatáskor elég rendes volt a szülésznő is, így elsőre nem tűnik valami kellemes helynek, de mondjuk nem is az élvezet kedvéért megyünk oda :( Nekem kicsit furcsa volt, élőben még nem láttam ilyet, de másodikra elviszem a férjemet is, addigra talán megszokom a gondolatot.
EGyébként, ti hogy kezelitek azokat a helyzeteket, amikor idegen emberek ellenállhatatlan késztetést éreznek arra, hogy a hasatokat simogassák? Biztos egyénfüggő, de én nagyon nem bírom, és nem is értem: azért, mert terhes vagyok, miért gondolják az emberek, hogy tapizhatnak egyből? Itt pl. a szomszéd nénire gondolok, vagy kollegákra, olyan emberekre, akikkel eddig nem volt ilyen szoros viszonyom. Elvégre én se fogdosom más pocakját :roll: A férjem persze más tészta, tőle teljesen jól esik, de ő az egyetlen.
Kellemes estét mindenkinek,
Heni
Ja azt elfelejtettem, hogy legközelebb nem kettő, hanem három hét múlva lesz előadás.
hermione71

Heni

nem, biztos van még egy jófej csecsemős nővér, akit mindenki dícsér, ő egy sötét hajú molettebb hölgy :) szal ketten tutira vannak :)

viccet félre: otthon, ha már van tejcsi, sztem teljesen felesleges a cukros víz, én biztos nem is fogok adni, de ameddig nincs tejcsi, az első pár napban lehet, h rászánom magam. elég sok pro érvet hallottam már, viszont ellene csak annyit, hogy nem fog rendesen szopni a gyerek. ami meg sztem butaság. de ezt majd akkor meglátjuk.

nekem nem kell sehogyan se kezelni az ilyen helyzeteket, mert az én hasamat nem akarja senki ismeretlen fogdosni :D

Eszter

Kép
sztocsi

Az én hasamat se fogdossa senki!!! Kiráz tőle a hideg, kivéve a férjemet meg anyut :lol:
Ez a cukros víz elég bizarrr

Képzeljétek: Jex Anna terhes :P :P :P vicces.... holnap megyek hozzá ismerkedni.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Szerintem is gáz, ha "idegenek" fogdosni akarják a pocakot!

Én is halottam, hogy az Anna terhes, nekem is vicces gondolataim támadtak ennek hallatán :D !

Hétfőn megyek a 30. heti ultrahangra, bár akkor már 31. hetes leszek, na mindegy! nagyon várom már, hogy láthasam a kis pocaklakót, 20. hetesen láttam utoljára! Kíváncsi vagyok mennyit változott azóta :D !

Szilvi

Kép
sziszó79

Sziasztok csajok!
Sztocsi! Kár, hogy nem jöttél oda hozzám, szívesen megismerkedtem volna veled személyesen is, én nem tudtalak olyan könnyen beazonosítani, mert többen is voltak férjjel, de így, hogy írtad, hogy mögöttem ültél, gondolom ki vagy.
A cukros vízről annyit, hogy én mikor megszültem, egy utána 2 óra múlva már próbált szopizni is a fiam, 1 napig nem kapott semmit, akkor már a hálóingemet is föl akarta falni, úgyhogy adtak neki vizet - tudtommal cukor nélkül - 1 vagy 2 alkalommal, de ezt már muszáj volt, mert éhen akart halni. Aztán meg már elég lett neki az a 10-20 gramm, ami kezdett lenni a ciciben. Nekem pl. olyan pumpás mellszívóm van, tényleg szar, csak apa bírt vele fejni, de én nem is akarok sokáig fejegetni, csak amíg muszáj, 1-2 hét alatt beáll a kereslet-kínálat, ha tovább fejsz túlstimulálhatod. Különben nem is azért kell fejni, hogy stimuláld, hanem az elején annyi tej termelődhet, hogy könnyen begyulladhat a melled, ha nem fejed ki. És szerintem azt fejd, amelyiket érzed, hogy már nagyon fáj és feszít, mert pár óra alatt is képes begyulladni. Különben szoptatásban, ha tudok segítek, 20 hónapig szoptattam, 6 hónapig kizárólag csak anyatejet evett a fiam.
Szerintem az jó, hogy nem jöhetnek be látogatók a kórterembe, előző szülésemkor volt olyan, hogy épp ágyon ülve, próbáltam masszírozni vagy kipréselni valamit a ciciből, mire bejön 4 pasi, akkor gyorsan vissza az egész, alig vártam, hogy elmenjenek, mert már majd szét durrant a mellem, de ugye fejni nem állsz neki idegen pasik előtt.
edkorika

Sziasztok!

Papillon: holnap ismerkedsz? Na akkor azért én még előtte jelentkezek majd;)

Hasfogdosás: hihi, tőlem tartanak szerintem, mert tényleg csak a legközelebb állók, merik a kérdést is feltenni, hogy érezhetik-e a picit :D
De ez így van jól. Engem se tapogasson senki.

Szilvi: te is ilyen rég láttad a picurt?? nagyon kitartóak vagytok.. nekem most jön a nagy szünet és nem tudom, hogyan fogom bírni.
Biztos, már nagyon szép és formás lesz már a babád!

Én örülök, hogy mellkérdésben ilyen járatosak vagytok!!! Én első baba lévén ehhez sem tudok nagyon hozzászólni.
Csak egyet tudok biztosan, hogy szoptatni szeretném ameddig csak lehet.

Az Uzsokiban ugye azt mondták, hogy a fizetős kortermekben bemehetnek a látogatók, a nem fizetősből viszont ki kell tolni. Remek lesz télvíz idején mindkét megoldás:(

Orsi

Kép
bjuti

IGEN: holnap:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia Orsi!

Az én Orsim december 6-án született, javában télvíz idején. Nem volt annyira gond. Én az 5 ágyas, külön fürdősben voltam, ide nem jöhetett be látogató, és ez jó is volt, mert lehetett pihenni, senki nem zavart senkit, babák is tudtak aludni. Ha jött látogató, ki kellett tolni a babát a folyosóra. Itt is volt fűtés, de azért ajánlom, hogy vigyél magaddal kis pamutsapkát, amit rá tudsz adni. Én mondjuk senki kezébe nem adtam oda a gyereket, de nem is akarták tapenolni. Szóval semmi gond nem volt: nem kapott el semmit, nem fázott meg, és mégis mindenkinek nyugta volt.

Remélem, kicsit segítettem.

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

sziasztok!
MAr jartam erre, nemar 3 honapja a masik oldalrol szemlelem a dolgokat, de meg azert elenken el bennem a varakozas es az akkori kerdeseim.
LAtom felmerult a cukros viz kerdese, problemaj, na mielott megszultem en is mondtam az en gyerekem nem fog cukros vizet inni, minek az, stb. ehhez kepest, nekem a korhazi napok alatt egyaltalan nem volt tejem es kb egy het utan indult be( azota is igen keves van:( ) szoval ha nincs a cukros viz es a tapszer, az en gyermekem mar ehen halt volna.
Amugy meg ha egesz nap kinn van veled a baba, csak vizitre es furcsire kell bevinni, akkor egyszeruen napkozben kiontod a cumijaba betett vizet ( vagyis annyot amennyi hiheto hogy a gyereked itta meg
:lol: )
Csecsemosok kozul szerintem a moletten kivul nagyon kedves a fiata fekete haju, meg meg egy fiatal. Tulajdonkepp nekem csak ejjszakassal volt negativ tapasztalatom( rovid haju, egy csepp kedvesseg es megertes sincs benne, nalunk o tartotta az eloadast, es ar akor is csak lestem hogy egy ilyen nonek gyerekekhez van koze..)

Nekem azt mondtak a folyoson nem vehetem ki a babat, elvileg apuka sem foghatja meg:( Amugy kicsit enge zavart a sok ember a folyoson, de elkerulhetetlen. A fizetosben nem volt hely, igy nem volt mit tennem. Igaz en direkt nem fogadtam a ferjemen kivul nagyon latogatot, igy babocamnek nem kellett sokat a folyoson lennie.

Jex doktorno is terhes? Az uzsoki szuleszeten valami szulesi laz tort ki. Mikor en benn voltam egy noverke mar nagy pocskkal volt, es ketto jelentette be hogy babat var :lol:

Bocsanat hogy csak igy irogatok, de olyan jo kicsit nosztalgiazni
Vendég

papillon

Mi volt a dokinál? El tud vállalni?

Szilvi

Kép
sziszó79

Sziasztok csajok!

Ma megyek a 30.heti ultrahangra :D ! Nagyon izgatott vagyok, hogy végre láthatom a kisbabámat!
Bár kicsit félek is, mindig az a nő jut eszembe, akit a tévében láttam, a 30.héten vették észre, hogy a babájának nyitott gerince van :cry: ! Próbálok nem erre gondolni, de azért kicsit izgulok, hogy nehogy baja legyen!

Szilvi

Kép
sziszó79

Szia Szilvi!

Először is te már 31 hetes vagy és nem 30 :wink:
Szóval veled ilyen NEM FODULHAT ELŐ!

Mindenképp számolj be majd, hogy milyen volt! Hogy van bent a picur!

Orsi

Kép
bjuti

Szilvi
én pedig most szerdán megyek a 30. heti UH-ra... 29 hetesen... ki érti ezt? :)

Eszter

Kép
sztocsi

Sziasztok!

Megnéztük a kis krapekot, minden ok! A doki lemérte oda-vissza (már amennyire tudta), méretei alapján dec.29-én születne. Saccolt súlya 1855 g. Szerencsére a vizelet is negatív lett! Csak egy probléma volt, nem nagyon akarta mutatni magát, a lábait felhúzta, a kezeivel pedig az arcát takarta :( , így nem lehetett róla képet csinálni. Sajnos a párom nem tudott eljönni, így képen sem tudom neki megmutatni a kisbabánkat :cry: !

El se hiszem, 1 hónap múlva már CTG-re megyek :D !

Szilvi

Kép
sziszó79

Szilvi

fúúú, ez nagyon jól hangzik! :) és már milyen jó húsban van a drága! :) annyira kíváncsi vagyok hogy az enyém mekkora lehet... mondjuk azt egyre jobban érzem a derekamon, hogy rohamosan nő :)

nekem a herminán már az előzőnél se csináltak képet, azért is mentünk 4d-re. valszeg most is így lesz... :)

olyan fura, hogy már alig van 2,5 hónap hátra... egyrészt nagyon türelmetlen vagyok, várom már, hogy végre a kezemben tarthassam a picúrt, másrészt meg kicsit hiányozni is fog a pocakom, na meg addig még van vissza egy vizsgaidőszakom :S

Eszter

Kép
sztocsi

sziasztok!

Igen, el tud vállalni és nagyon elégedett vagyok a Jex Annával, a pici neki még meg is mutatta a micsodáját :lol: Kislányunk lesz : 8) oops:
Még ép, hogy befértem a naptárjába, ő április végén szül, 1 hónappal később...nagyon vicces lesz a szülés, ha majd letudja vezetni :wink:

ma sem jön jógázni senki?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Én is ma voltam Uh-n, az én kis picirim még csak 1200 gramm körül van, pedig már majdnem 29 hetes vagyok. De én a cukrom miatt alig eszem, így valószínűleg azért kisebb, bár a kisfiam is ekkora volt ilyentájt. A pocija nem hízott túl sokat, de ettől a diétától nem is csodálom.. Remélem mindenki jól van.
edkorika

Sziasztok!

Papillon: én most ígérem neked, hogy én jövő héten kedden ott leszek!!
Kislány? Gratulálok:) névválasztás??

Edkorika: Én nem értek hozzá (első baba), de ha a kisfiaddal is így volt, akkor biztos most is minden rendben!!

Én már csak a héten dolgozom. Jaj el sem tudom hinni:) De nem is bánom, mert nagyon fáradt vagyok mire fél 7-re hazaérek és doki is azt mondta, hogy kímélni kell a pocim, mert keményedik.

Szép napot lányok!

Orsi

Kép
bjuti

halihó!

29+4 vagyok, a pici meg 1500 gramm :D és a buksija még mindig nagyobb az átlagosnál, ebben apára ütött! :) ja, és 30-31 hetesnek felel meg a méretei alapján :D
én meg most lefekszem aludni, éjjel nem sikerült, csak 5 órát :?

Eszter

Kép
sztocsi

sziasztok csajok!

nem tudjátok, hogy mi lehet a különbség a sima kismamajóga, meg a szülőpozíciós között? most szúrtam ki a padmás órarendben, és bevillant, hogy lehet, h nekem már arra kéne mennem... vagy nem? mit gondoltok?

Eszter

Kép
sztocsi

van szüléspozíciós??? :shock: nem is tudtam, járj mindkettőre :lol:
bjuti: dejó, várlak majd jövhéten, tényleg nagyon jó, a hátfájásom sokat javult :P

neveken gondoloztunk: Alíz, Dóra, Lizandra... de még nincs meg a végső :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia!

Nagyon eltüntél ám :D Lizandra nem is hallottam még?
Akkor mostmár tényleg biztosra mondom a jövő hét keddet, de addig még egyeztetünk.

Sztocsi: szerintem egyszerűen kérdezd meg,hogy melyiket ajánlják, vagy igaza van papillonnak járj mind a kettőre:)

Orsi

Kép
bjuti

sztocsi, neked van 12 alkalmas?Akkor télleg a legtutibb, ha mindkettőre jársz :lol:
A férjem találta a Lizandrat, nekem a Liz nagyon bejön, de az túl rövid, ezért vmink a becézéseként kellene belecsempészni. Nálatok nincs még név bjuti?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nevek, ne is mondd :D

A következők voltak eddig: Petra, Zsófia Jázmin (nekem a Jázmin nagyon tetszik, de csak így 2.ként), Nikolett (túl sok van belőle baráti körben), Johanna, Boglárka, Dóra (az a gond, hogy unitesóm kislánya is Dóri).
Szóval itt állunk most..... De nem adom fel, hogy előbb-utóbb megtaláljuk a kiscsajhoz illő, jót jelentő nevet. Mert én még azt is nézem hozzá :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Alíznak nincs jelentése, de olyat találtam már, h harcos. A férjem a Dórával is kacérkodik. A Jázmin nekem is tetszik, de azt a kiskuvaszunk használj :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok!

hát asszem tényleg úgy lesz, hogy mindkettőre eljárok majd :)

más: nem tudja véletlenül valaki, hogy mikori házassági anyakönyvi kivonat kell? már mindenfélét hallottam, 300 napnál nem régebbi, 3 hónapnál nem régebbi, 30 napnál nem régebbi...
mi nem zuglóban esküdtünk, azt hiszem ez esetben komolyabban veszik. vagy nem? jaj, annyira nem értek én ehhez :)

Eszter

Kép
sztocsi

ja, és ma csináltattam meg a vizelet vizsgálatot, ami első ránézésre tökéletes lett... persze majd a doki megmondja a frankót :) hozzá hétfőn megyek, kontrollra (remélem a méhszájam még mindig 3000-es:)) meg gondolom leveszi a hüvelykenetet. vagy azt csak később? nem tudok már gondolkozni... a baba a ti agysejtjeiteket is felfalja? :)
na megnéztem, azt majd csak a 34. héten csinálják... akkor lesz megint egy hónap pihim! :) csúúúúúcs! :)
meg képzeljétek, holnap reggel megyek bőrgyógyászhoz, mert sok anyajegyem besötétedett... biztos nem lesz gáz, de jobb a biztonság :)

akkor szerintem kedden én is megyek jógára. bár ezt mondom már szeptember óta... remélem végre össze is jön ;) a szülőpozíciós meg szombaton van 10:30-tól, amikor a párom úgyis dolgozik, szal arra is benézek majd :)

asszem mást már tényleg nem akartam :)

Eszter

Kép
sztocsi

Sziasztok!

Kipróbálnám én is azt a szülőpozíciós jógát, csak az a bajom, hogy a meló, meg a suli mellett rendesen elfáradok :( ! Nem tudom hogyan fogom túlélni a vizsgaidőszakot, még van egy hónapom addig.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 5-6 óra munka után legszivesebben lefeküdnék aludni, annyira elfáradok. Pérsze a terhességem elején künnyedén mondtam a munkaadómnak, hogy dec. közepéig tudok majd dolgozni. Asszem ez hülyeség volt :oops: ! Sajnos nem is tudom majd addig abbahagyni a munkát, mert akkor jön az utánpótlás és sajna az én munkámat senki más nem tudja a cégnél ellátni :( ! Na jó, abbahagyom a panaszkodást!
Szép napot mindenkinek :D !

Szilvi

Kép
sziszó79

Sziasztok!

A házassági anyakönyvi kivonat tényleg akkor fontos, ha nem itt esküdtél (mi sem), és most mondta egy barátnőm, aki nyáron szült, hogy őt direkt kérték, hogy terjessze, hogy 300 napnál nem régebbi kell.
Őt is ott sajnálták az ügyintézők, hogy mindenórásan (38 hétre szült), még ezt intézi.

Sziszo: minden elismerésem!!! Bár én tegnap azt mondtam egyetlen munkahely sem ér ennyit, és az a picivel több pénz sem, amit kapunk, mert én is pont úgy vagyok, mint te.
A nap végére nagyon kínlódok és fáj a pocim és otthon semmire sincs már erőm. Szóval én a mai nappal befejeztem. Szeretném megélni egy kicsit, ezt az utolsó időszakot, nem csak melózni.
Gondold át te is szerintem!!!

Eszter a szombat reggeli jóga nem érdekel ami a szülőpozíciós előtt van? Én arra megyek holnap...

Papillon: akkor a Jázmin kilőve :D
Nekünk tegnap óta: Bianka Zsófia (de ezt nem kell majd használnia)

Orsi

Kép
bjuti

Sziasztok!

Mire kell a házassági anyakönyvi? Szülésre?
Szépnév bjuti :lol:

Akkor elméletileg tali a jógán, már csak fel kell ismernünk egymást :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Orsi
nem hiszem, hogy két jóga foglalkozást végig bírok :) viszont szülőpozíciós nincs máskor, rendes meg igen...

Eszter

Kép
sztocsi

Sziasztok!
Házassági anyakönyvi kivonat kapcsán, nekem egy ismerős - aki anyakönyvvezető - mondta, hogy ha 1 évnél régebben volt az esküvőd, akkor a baba születés előtt 30 napnál nem régebbi kell.
Olyat is hallottam, hogy nem kell újat kérned, hanem állítólag a meglévőt hitelesítik újra. Az mindegy, hogy hol kötötted a házasságot, viszont csak ott lehet kérni. nekünk egyébként Jázmin Nóra lesz a kislányunk.
edkorika

Sziasztok!

Sztocsi, nem tudom voltál-e ma a padmában. Én megkérdeztem jóga után és a szülőpozíviósat, csak a betöltött 34. hét után ajánlják, addig nem.

Lányok: nekem nagyon zavaros ez a házassági anyakönyvi kivonatosdi, úgyhogy azt hiszem, hogy a jövő héten rákérdezek itt az önkormányzatnál. Úgyis az a mérvadó, amit ők itt elfogadnak:)

Jó pihenést mindenkinek!

Orsi

Kép
bjuti

hali!

Orsi

nem voltam, festettünk, meg bevásároltunk a kikában, úgy el is fáradtam, hogy alig tudom nyitva tartani a szemem...
köszi, hogy megkérdezted, akkor ez csak egy hónap múlva lesz nekem aktuális :) akkor marad a keddi, vagy így akkor még a szombat is ok! :)

a házassági anyakönyvi kivonat nekem sem tiszta... ha megkérdezed, akkor ugye megosztod majd velünk is? :)

Eszter

Kép
sztocsi

bjuti! Nem látogatsz meg a szoc irodában??? Ha jössz hétfőn;-)?

Amúgy nem kell emiatt eljönöd, felhívom én az anyakönyvezetőket :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:) én is azon gondolkodtam, hogy mikor mondod már, hogy te vagy a legközelebb az információhoz :D
Akkor mit szólnál a kedd délelőtthöz? (a hétfőm kicsit zsúfolt, de kedden szívesen benézek)

Csak mondd, hova kell mennem!Pétervárad utca?

Orsi

Kép
bjuti

sziasztok!

képzeljétek, olyan nagyon boldog vagyok! befejeztük végre a babaszoba kifestését, felraktuk a bordűrcsíkot, és felállítottuk a kiságyat! már egészen babaszoba kinézete van a szobának! :) nagyon nagyon csini, és már alig hiányzik pár dolog! :D

Eszter

Kép
sztocsi

Hűű Sztocsi!! Gratula a gyerekszobhoz!!!

Akkor menjünk át együtt át? Én pétervárad 3-ban vok, ahol az OTP autómata :P mi zárva vunk, de ha megáldumáljuk hányra jössz??? Kémlellek :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?