Sziasztok,
én ma voltam az előadáson, bár nem volt annyira előadás, inkább a hallgatóság kérdezgetett. Rendesnek tűnt a nővér, kedves volt, lehet, hogy ő az egyetlen ilyen? Merthogy annyi rosszat írtak már a csecsemősökről. Elmondták, hogy milyen mellszívó kell, meg miket kell vinni a kórházba, hogy van a látogatás, ilyenek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell a kisbabának cukros vizet adni addig, amíg nem indul meg a tej? És azt is mondták, hogy otthon is azzal itassuk, ettől az én hátamon feláll a szőr.
A szülőszobalátogatáskor elég rendes volt a szülésznő is, így elsőre nem tűnik valami kellemes helynek, de mondjuk nem is az élvezet kedvéért megyünk oda
Nekem kicsit furcsa volt, élőben még nem láttam ilyet, de másodikra elviszem a férjemet is, addigra talán megszokom a gondolatot.
EGyébként, ti hogy kezelitek azokat a helyzeteket, amikor idegen emberek ellenállhatatlan késztetést éreznek arra, hogy a hasatokat simogassák? Biztos egyénfüggő, de én nagyon nem bírom, és nem is értem: azért, mert terhes vagyok, miért gondolják az emberek, hogy tapizhatnak egyből? Itt pl. a szomszéd nénire gondolok, vagy kollegákra, olyan emberekre, akikkel eddig nem volt ilyen szoros viszonyom. Elvégre én se fogdosom más pocakját
A férjem persze más tészta, tőle teljesen jól esik, de ő az egyetlen.
Kellemes estét mindenkinek,
Heni
Ja azt elfelejtettem, hogy legközelebb nem kettő, hanem három hét múlva lesz előadás.