Hűha csajok hogy felpörgött a forum
megvannak már az új babócák?
Hát igen elég jóképű a dr bácsi, de azért nem ez számit ..engem például ez a legelején eléggé fusztrált hogy fiatal. és még jóvágású is.
én úgy kerültem hozzá,hogy a húgomnak sürgősen orvos kellett itt a fővárosban..akkor költöztünk fel és gondoltuk a Sote II pont jó lesz.. nem kértünk orvost, hozzá került. szegényem először köpni nyelni nem tudott... aztán miután megműtötték, meg előtte is többször bennt volt nála, velem is nagyon kedves volt, elmondta a konkrétumokat emlékszem nagyon dühös volt, mert a tesóm 3 éve nem volt előtte vizsgálaton.. és ha kicsit később megy akkor ki tudja milyen következményei lesznek. de konkrétan minden nőre aki elhanyagolja magát ezen a téren. azt hiszem ez volt az a perc amikor úgy döntöttem,hogy őmelette tettem le a voksom. nem is bántam meg.
kiskönyvbe pecsételés nálam is elmaradt de a végén pótolta
illetve a kiskönyv hátuljába beírattam vele hogy a Sote 2n fogok szülni, hogy ha véletlenül mentővel kell menjek biztos oda vigyenek.
szülés:
én a szülés reggelén bennt voltam azt mondta hogy itt még nem lesz szülés. hazametróztam, majd olyan furcsán éreztem magam..lefeküdtem aludni.. délután hasmenésem volt.. egész nap csak dinnyét ettem azt hittem az a baj. aztán felhívtam szülésznőmet mondta menjek be Klinikákra és megnéznek mert akkor már egy gombóc volt a pocakom és Zsiga sem mozgott nagyon.taxival mentem minden cucc nélkül mert nem éreztem magam szülős hangulatban
odabennt a dr úr megvizsgált ismét azt mondta hogy ugyanaz mint reggel utána megnézték ZSiga szívhangját az jelzett valamit igy a dr úr azt mondta hogy maradjak bennt éjszakára, úgyis ő az ügyeletes és így ő is én is nyugodtabb leszek. kb 1 óra múlva Szülésznőm megvizsgált mégegyszer és elfolyt a magzatvíz.dr úr is meglepődött... ez volt este 18kor 22.30kor már kinnt volt Zsiga . a szüléskor általában a szülésznő van jelen aktivan legalábbis amig a kitolás nem jön.. a szomszéd szobában is szülés volt igy ügyeletes lévén oda is kellett mennie, de sokszor volt át nálam, és a belőle áradó nyugalom igazán jó volt. amikor elkezdődtek a tolófájások már magamra sem hagyott a dr úr és még a kórház éppen bennt lévő tanulói is ott voltak .végig nagyon összeszedett volt. az utolsó perceknél Zsigikémnek segíteni kellett kicsit így minden erejével tolta a pocakomat. az én férjem azt mondta nekem hogy azt a képet festeni kellett volna, ahogy kidagadtak az erek a halántékán közben a dr úrnak.
az egyik tanuló a szülés után lelkesen elkezdett kérdezgetni, erre a dr úr mondta neki hogy a riportot hagyjuk későbbre
magyarán hagyjon pihenni.
a varrásnál viccelődött hogy honnan van ennyi energiám, ha nem hagyom abba a ficánkolást elmegy sörözni..én meg mondtam neki hogy cseréljünk helyet
utána is bejött hozzám megnézni, meg szombaton civilruhában jött varratot szedni..én is akkor adtam oda a borítékot még elnézést is kért hogy olyan erősen kellett nyomnia a hasamat.
jelenleg itt a closty hogy elkezdjem, de fogászatilag rendbetetetem magam előtte aztán majd hívom a dr.urat és inszem nála.
ja és a tesómat is mindig kérdezi hogy van pedig ennek már 4 éve is van...
na jó hosszú lettem
tényleg volt tali?