Fanni!
Gyönyörűek a fiúk!
Szuper ügyi vagy, menni fog a szopi Márkkal is!!!
Nekem is volt hasonló problémám. Hiába tettem cicire már a kórházban is nem tudta szívni, csak bekapta, forgatta a szájában. Én rengeteget próbálgattam mire végre sikerült. Volt úgy, hogy csak 2x volt hajlandó 1 nap szopizni, aztán teljesen ráált4 Most meg már..., imádja a cicit, akár óránként bekapná!
Sikerülni fog 100 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne add fel ügyes vagy!
Máté nagyon ügyes, később az 50 ml-t 10 perc alatt le fogja szívni, vagy még kevesebb idő alatt!
Én nem adtam kanállal tápszert, csak üvegből.
Fendike!
Nekem az utóbbi 2 hétben rendesen megcsappant a tejcsim.
A Balcsin kezdődött, szerintem azért is, mert a nagy melegben alig ettem, vagy ki tudja. Gyakrabban tettem mellre, de nincs 1 hete, hogy este tápszert is kell adnom neki. Én már régóta 2 ciciből etetem, reggel az első evésnél elég csak az egyik! Ez van!
Mindenki azt mondja már ez is nagyon jó 20 hetes koráig szinte csak anytejet kapott, most már kell a pótlás. A gyrmekorvos azt javasolta, hogy próblájak meg adni bébiételt, főzeléket. Vettem HIPP bébipapit krumpli+sütőtök. Eddig 3x adtam neki, úgy látom ízlett neki, persze mindig utána meg is szoptattam, hogy jól lakjon.
Próbáltam főtt kruplit anyatejjel, az nem ízlett neki.
Hátha nálad csak időszakos, hogy kicsit kevesebb a tej! Azért az anyatejnél nincs jobb!
apósom szemüvegét szereli: