Sziasztok! Köszi a tippeket szülésznőtarifa ügyben! Nagyjából én is ennyire gondoltam! Én már voltam olyan szülésfelkészítőn ahol megmutatták a szülőszobákat... Nagyon jól néznek ki! Csak legyen helyünk! Én ott találkoztam egy nagyon szimpi szülésznővel, aki engem egyből megnyert.... Bejött a stílusa...Nem az a mézes mázos, hanem tényleg alapból kedves meg jófej... Ha túl nyájas valaki az nekem nem nagyon jön be... Meg az általában egy kicsit nem "igazi"... Na szóval elhatároztam , hogy ma fel is hívom , hogy tud-e vállalni, megszereztem a mobilszámát
aztán majd összetalálkozunk vagy a jövőhéten, vagy az nst-re hozzá megyek majd megbeszéljük, vagy elmondja ő, hogy hogy megy ez, vagy neki mikor jó, mert nekem fogalmam sincs.
Üdv gabilány!
A penicillinről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert hál' istennek nem voltam beteg a terhesség alatt , de szerintem utoljára is gyerekkoromban szedtem ilyet, viszont van egy kismami ismerősöm akivel mindenfélét szedettek már, mert elég könnyen elkap mindenfélét, és neki azt mondta a dokija, hogy többet árt a babának, ha nem szedi be, mintha beszedi a gyógyszereket... Szóval ezt is orvosa válogatja! Viszont a terhesvitaminokat az én védőnőm állandóan nyomatná, pedig én sem szedem, csak ha ugye véletlenül kimarad reggel a vasam és minden alkalommal mikor megyek hozzá megkérdi, hogy miért nem szedem, én meg mindig elmagyarázom neki, hogy eszem gyümölcsöt... Az orvosokat meg baromira nem érdekli , hogy szedek -e valamit vagy sem.
Ja és Ilda! Szerintem a háziorvos ha ír fel vasat azt nyugodtan beszedheted, mert ha alacsony a vasad akkor az ártani tuti nem fog... Nekem neo-ferrofolgamma-t írt fel, napi egyet... Nem olyan irdatlan nagy mennyiség... Megnéztem és az elevitben kétszer annyi vas van! Mondjuk ezt furcsálltam is, mert azt meg némelyek ész nélkül szedik.