Sziasztok!
Csilla!
A strandban talán tudok egy tippet,bár lehet Te is hallottál róla,hogy kedvezményesen lehet bemenni hétközben,naponta másik strand az akciós,2000-ért be tudsz menni pl.a Paskálra a gyerekekkel.2 felnőtt 2 gyerekkel a Dagály vagy a Palatinus,Római is 2500.Nem mindegy,mikor majdnem egy felnőtt 2000 csak önmagában....Mi tavaly is egyszer voltunk épp ezért egész nyáron:(.Szerelem....jaj,ismerős,és talán akkor az én Domim ezért ilyen mint Bonid??Ugyanezt csinálja,és hihetetlen hirtelen jött,én at hittem még pár év...Igaz,szerelmes már egy éve,de most lett igazán,,hogy látom,sasolja a játszón a kiscsajt,nagyfiú előtte,stb.Olyannyira,hogy két hét alatt kétszer kellett baleseti ügyeletre menni,mert Ő nagymenő ugye....A kezére esett rá foci közben,aztán most pár napja becsavarta magát a hintába,ami ugye nálunk is annó ártatlan hülyeség volt,de kicsúszott belőle,hátra esett.Hiába a gumitégla az EU-s játszón,beverte a fejét,nyakát,és a hátára olyan szerencsétlenül esett,hogy nem kapott levegőt.Na most gondolhatod,egy 9 éves kiskamasznak nem vagy a sarkában a játszón,elég önállóak már,de azért a szemed ott van,és mikor láttam,hogy borul,hiába rohantam ezerrel,mire odaértem,már falfehér volt,hogy nem kapott levegőt.Csak kapkodta,a szája fehér lett,és szerencsém volt,hogy mindenki odarohant,egy apuka előttem odaért,felkapta,és olyan szakszerű volt,hogy aztán Domi sírásban tört ki,vagyis sikerült a levegő....Onnantól kába volt,láttam,nagyon mgijedt,elharapta a száját is,vérzett,na a huga abban a pillanatban a bringáról esett le a játszó másik végén,ott visított.Gondolkodtam,melyik fára kössem fel magam csúcspontként....Persze újra röntgen,gerinc,nyak,mellkas,fej.Hát,én nagyon odavagyok,mert nálunk annyi röntgen van,hogyha nem a balesetek fognak ártani,akkor az....Találtam egy régi ismerőst és egy neurológus adjunktus doktornőt,aki kezelésbe veszi Domit,mert ezzel valamit kezdeni kell.Lehetetlen,hogy a suliban nincs semmi,tökéletesen sportol,tanul,ezerrel vág az esze,aztán meg egyszer csak olyan szétszórt lesz,hogy a szemem láttára a saját lábán esik el...Persze a röntgent meg követelik a dokik,főleg a fejsérülésnél,mi mást is lehetne,nem látnak bele...Kiskorától borzalmasan alszik éjjel.Felül,törökülésbe,és úgy alszik tovább,közben előre dől,ahogy bealszik,és ha nem megyek be óránként,ki tudja meddig van abban a pózban,és kellemesen alszik közben..Sokat fölriad,közben magyaráz,újraéli a játszót,mintha fogóznának,és rendet kell tenni a kis buksijában,hogy éjjel kipihenten aludjon,mert valószínű ez az oka minden rossznak nála,amiből lesznek a balesetek hetente.De olyan szinten,hogy mindennek nekimegy,mindent lever,kiönt,stb.Máskor meg mondom tökéletes.Na,kaptunk időpontot,kezdődik a kivizsgálás.Pedig számítógép nuku,ilyen játékok szintén,tv minimális,van,hogy még 5 percre sincs bekapcsolva,annyira lecsökkentettük már nagyon rég...
Legyen jó hírem is:Dorina megtanult 2 kerekűzni!!!!!Kaptunk egy bringát egy nagyobb kislánytól,és ment pótkerékkel,nagyon vagány lett egy hét alatt,gondoltam engedjük le jó alacsonyra az ülését,és akkor biztonsággal lent van a lába,le a pótkerekekkel.Nem hazudok,félóra alatt megtanította a szomszéd nagyfiú(akibe szerelmes,pedig Ő már 12 éves...
az én jányom mindenkibe szerelmes,felsorolja az egész ovit,az egész játszót,de még a keresztapját is
.És olyan fiúsan teker,begörbíti a hátát,és megy ezerrel
.
Nekem meg gerincsérvem lett,de hogy mitől....Le sem írom hogyan kezdődött,mert már elegem van mindenből,és televagyok mindennel...Akkora paraszt emberekkel akadunk össze,hogy ilyeneket a Föld nem hordott még a hátán,esküszöm...És érdekes,lehet lelki úton jött ki nekem,mert sem megerőltetés nem volt,sem ülő életmód,sokan ezt gondolják,hogy lelki okai vannak,érdekes.Nem csodálok,amilyen depiben vagyok állandóan.Viszont nekem is van egy jó hírem!Bár sírással kezdődött ,mert megint rájöttünk,nem tudjuk a nagy autót fenntartani,és kicsit nehezen emésztettem meg újra az érzést...De kötöttünk egy kompromisszumot:eladjuk a nagyot,és nézünk egy kicsit,ami nagyon keveset fogyaszt,ami nagyon csini,és majd úgyis most teszem le a jogsit,akkor megmarad nekem,Pityum úgyis fuvarozni fog végre már,akkor meg nekem kelleni fog a gyerekek mellé egy kicsit.De úgy megszerette,hogy azt mondja nem adja senkinek neki kell!!!