Sziasztok!
Anna! Ne butáskodj már...hogy is zavarhatnál?!
Tényleg az lenne a legjobb, ha nagyon sokan lennénk ebben a topikban! Lakásfelújítás ottlakással, állapotosan?! Te jó ég! Nagyon nem irígyellek, elhiszem, hogy kivagytok mindannyian. Szerencse, hogy már végeztetek, vigyázz nagyon magatokra és most már tényleg pihenj sokat!!! Te még dolgozol? Meddig tervezed? Amúgy hogy birod magad így a 3. trimeszterben? Én már kezdem érezni, hogy bizony lassítanom kell.
Egyébként jól vagyunk, élvezzük a jó időt, hatalmasakat csavargunk Botonddal. Na ezek alatt a séták alatt érzem már, hogy nehezebben mennek a dolgok. Na meg hogy állandóan pisilhetnékem van.
Dec. 20-án voltam utoljára dokinál, majd a jövő hét után megyek újra uh-ra meg vizsgálatra. Fogalmam sincs, hogy Enike hogyan fekszik, az biztos, hogy mostanában egyre inkább ott alul érzem, hogy nagyon kapirgál meg bököd, nyom. De hogy milye van ott, fogalmam sincs.
Bevallom én sosem tudtam megkülönböztetni, hogy milye hol van, milyét mozgatja, még így a második gyereknél sem.
Ami megnyugtat, hogy elég aktív, így érzem a jelenlétét. A befordulással meg ne törődj, mert úgy olvastam, hogy a 36. hét körül veszik fel ezt a pózt a babák leggyakrabban, de ez még a szülés előtt is változhat, úgyhogy Nimród egyáltalán nincs elkésve!
A kórházban mikor én voltam még nem volt zárható szekrény, s ahogy Elin írja ezek szerint most sincs. Bizony minden értékedre neked kell vigyázni, ezért jobb ha nem is viszel, illetve csak olyat, amit mindig viszel magaddal. Pénzt is csak akkor vigyenek be neked, amikor azt át is adod az illetékesnek...ha szabad javasolnom. Mentővel kapcsolatban nem tudok mit mondani, szerintem érezni fogod, hogy hogy álltok a dologgal. Ha nincs probléma és Szolnokról kell a Hetényibe mennetek szerintem nyugodtan mehetsz taxival. Mi azzal mentünk. De ha neked ez a megnyugtatóbb, akkor úgy gondolom a mentősöknek is kutya kötelessége egy szülő nőt bevinni a kórházba.
Kisherczeg! Hogy vagy egyébként? Türelmetlen vagy már? Nagyon szorítok nektek!!! Annak meg csak örülj, ha a dokid nem zaklat a vizsgálatokkal, biztos minden rendben veletek ezért hagy időt a babádnak nyugodtan.
Olga, hogy vagytok?
Betti! Miért hanyagolsz minket????
További szép hétvégét mindenkinek!