Szia Márti!
A képeket megnéztem nagyon édi a kislányod
Szopi miatt ne hibáztasd magad. Én azt csináltam, hogy nem halgattam senkire, hanem csak a babámra, és ha sírni kezdett adtam neki cicit. Akkor is, ha 1/2-1 órával azelőtt evett. Ha nam kellett neki nem fogadta el. Viszont az eredménye megvolt. Tejci volt bőven. 1éves koráig szopizott, és akkor is csak azért hagyta abba, mert a kistesó elapasztotta
. Most is bizti igy fogom csinálni, nem érdekel senki véleménye, hogy 3óránként kell ennie, meg hasonlók. Ezt is eljátszottam már egyszer ugyanis már van egy 11éves fiam is, és nála még halgattam anyukámra, meg a többi okosra, hogy egy babának 3-4óránkánt kell ennie, meg itatni kell különben kiszárad, meg 3hónaposan el kell kezdeni a hozzátápit. Őt sajnos csak nagyon rövid ideig tudtam szoptatni pont ezért. Ebbe a hibába nem esek még egyszer.
Egyébbként minden terhesség más. Nekem ez a harmadik, csak tudom.
Hát tényleg nem lessz könnyű egy kicsivel meg egy picivel, de majd csak megoldom valahogy.
Én is imádok pocakos lenni, de ez az utolsó. Szerintem én vagyok az egyettlen akinek lessz 3gyereke, és abból csak 1-et tervezett. A középsőt
. De mindet imádjuk
A dokim ugyan az mint neked: Knerczer László. Imádom olyan jó fej. Mindig megnevettet. Holnap megyek is hozzá, kiváncsi vagyok hol tartunk.
Most megyek megpróbálok pihizni egy picit mig manócskám is alszik.
Pusz Brigi