Na mar alszik is. Kulonben most ezen aggodom, hogy allandoan alszik. Normalis ez?
Szoval azt sem tudom hol kezdjem. Irom ahogy eszembe jut. Megkerdeztem miert csak a maganrendelesen hajlando fogadni, kitertem a halapenzre, hogy talan nem volt megelegedve? (muszaj volt igy rakerdeznem, mert napok ota ragodtam a dolgon) Megnyugtatott, hogy mar fogalma sincs, hogy en mennyit adtam, de biztos, hogy nem volt problema, nagyon orult neki. Nem azert nem fogad a korhazba, de ertsem meg, hogy most mar nem tud idopontot adni, es egy kismami is tobb orat vart ra korhazban, mert sorra jonnek a mutetek. Nem tud ott annyi idot szanni, amennyit szeretne, es ezert csak rohanas van, es nem tudja igy megjegyezni a dolgokat. Aztan beszeltunk a kovetkezo babarol, en eroltettem, mert tudni akarom az anyagi reszet elore. Azt mondta, hogy nincs elore szabott ar, de azt sem lehet toluk elvarni, hogy hetvegen mondjuk bemenjen ugy, hogy ne a csaladjaval toltse az idot, es akkor nem kap erte semmit (na ezt nem ilyen csunyan mondta, csak mar nem emlekszem) Aztan beszeltem rola, hogy nem az elso orvos, es azt is elmondtam, hogy pont azert jottem el egy budai korhazbol, mert penzehes volt a doki, es mondtam, hogy ot pont ezert ajanlottak nekem mert nem az. Erre megnyugtatott, hogy o tenyleg azert akarja a magant, mert itt ha idopontot ad, akkor tenyleg akkor tud fogadni. Aztan megvizsgalt, es most kepzeljetek nem fajt, meg a rakszures sem. Hat total el voltam ajulva.
Ja, rakerdeztem, hogy miert nem a 6heten vizsgalt, hogy zavar ez a 12.het. De itt is megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, nyugodjak meg. Szoval meggyozo volt! Szoval minden nyugomet elmondtam, megbeszeltuk. Na ez hianyzott nekem a korhazban, mindig csak rohant. Ezt is elmondtam neki.
Egyetlen egy dolog zavart, de a ferjem lehulyezett miatta: nem nezte meg a gyerekemet.Pedig elvittuk magunkal (hova mashova raktuk volna) Rakerdezett, hogy itt a baba? de nem nezte meg? Miert? Ezt mar nem kerdeztem meg tole. Tenyleg hulye vagyok?
Mindent osszevetve jo volt, hogy nem nyuszi modjara viselkedtem, hanem mindenre rakerdeztem.
Feebredt a draga, hat nem aludt sokat
Nem tudom irtam-e, de voltunk tegnap doki neninel, es az en pici kisfiam mar 64cm, es 6,4kg
Nagyon megdicserte a doki neni. Megmutattam a koszmot is, szegeny alig vette eszre, mert szoke is az Atti, meg nincs is tul sok belole. Kaptunk kenocsot ra.