Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Úgy látom, nagy a pangás. Merre vagytok???
Betegek joban vagytok már?
Mi tegnap a dédinél jártunk, nagyon boldog volt, mert eddig csak egyszer látta. Utaztunk egész nap, de nagyon boldog volt. Blanka meg végig aludta az utat oda-vissza, (2,5 óra/út!), úgyhogy nem volt vele gond. Nagyon szeret autókázni.
Hát kb. ennyi. Ma még a kertben voltunk, mert hétvégére már mondják a rossz időt :-(
Na jók legyetek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Sajnos a nagyfiam nem volt jól ma este és elvittem dokihoz. Reggel vérvétel mert a doki mononukleozisra gyanakszik. Az egy nagyon ronda virusos fertőzés.SAjnos a lépet meg a májat is megtámadhatja.

A foltok meg a ronda gennyes torok mind erre utal.No meg a láz
Nagyon elvagyok keseredve,mert elegem van a betegségekből.Nem tudom mivel érdemeljük ezt ki

Holnap este már lesz eredmény azt hiszem és akkor már okosabb leszek.SAjnálom szegénykémet , 5 nap alatt 1 kg fogyott.Nem igzán tud enni,Iszonyat hogy hogy nézz ki a torka.

Dóri! Merre jártatok hogy 2,5 órát utaztatok?Végül jó hohgy birta prüntyő az utat.
Anikó! Nálatok mizujs? Fanni hogy van?
Dedina! Szurik vannak még? Hogy érzed magad?
Remélem még irkáltok majd ha lesz időtök.
Jó estét mindenkinek!
Oti
otili

Otili!

De sjanálom a gyerkőcödet, minél előbbi jobbulást kívánok neki!

A dédimama Szentestől 20 km-re lakik, ott voltunk. Képzeljétek, ráadásul ma reggel telefonáltak, hogy rosszul lett, valószínűleg agyérgörcs. Anyu ment is hozzá azonnal. Szóval nem tudom, hogy mi lesz...
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
Én Szentesen születtem, ott is nőttem fel,anyuék is ott laknak mi meg 15km-re Szentestől Derekegyházán.A dédid hol lakik?Remélem hamar rendbe jön!

Otili
Ez már sok,nem elég,hogy a kicsi beteg, most már a nagy is!Remélem minden rendben lesz, és mihamarabb meggyógyulnak!A szurik még mennek egy darabig.Én nagyon jól vagyok,csak lelkileg ingadozom egy kicsit.

Anikó
Jó hír, hogy legalább ti jól vagytok!KépRemélem így is marad!Puszilom Fannust!
dedina

Edina! A nagyim Nagymágocsi, és így ugye anyu is onnan származik :-) Milyen kicsi a világ. Most hol laktok?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
Derekegyházán lakunk.Utánunk következik Nagymágocs.Tényleg kicsi a világ.Igaz Nagymágocs inkább 30km-re van Szentestől, és tölünk kb.10-15km.Itt voltatok a szomszédban!Ez tök hehetetlen!

Edina
dedina

De jó! Midig ott nézzük a gólyákat! Ott annyi fészek van! Akkor ha legközelebb leutazunk, amjd szólok és összefuthatnánk! Na persze ez nem gyakran fordul elő, évente max. kétszer. Reméljük nagyim még jól lesz és lemegyünk még idén.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
Az nagyon jó lenne.Igen tényleg sok fészek van.Remélem a nagyikád jól lesz minél hamarabb és ti is eljöttök még az idén.Akkor majd szólj és úgy szervezekmindent, hogy találkozhassunk!
Ez tök jó!Kép

Edina
dedina

Sziasztok!
Hát sajnos semmi jó hirem nincsen.Most jöttünk haza a Lászlóbol A nagyobbik fiam beteg elkapta ezt a nyavaljás virust és mononukleozisa van,ami az jelenti hogy 3 hétig itthon kell lennie,feküdni kell,és nem sportolhat még 2--3 hónapig. SAjnos ez a virus a májat ,a mirigyeket támadja meg. Még 4 napig vészhelyzet van mertt bármikor bedagadhat a torka. Tiszta genny az egész.

Szóval ennyit nem tudom hogy tudjuk mjad a sulit pótolni. Minden nap tanul de azért az nem olyan mint a suliba.

Szegénykám nagyon szenved .Nem tud enni,inni semmit. Ha nem iszik meg napi 2 liter folyadékot beutalják a korházba.
Ti hogy vagytok ? Irjatok pár sort. NAgy a pangás.
Pusz mindenkinek Otili
otili

Szia Oti!

Hát ezek tényleg nagyon rossz hírek!Remélem minél gyorsabban felépül a nagyfiad!A suli miatt ne aggódj valahogy úgyis lesz!A lényeg hogy minél hamarabb jobban legyen!
A kicsi hogy van?

Mi voltunk hétfőn a BMC-ben.Onnantól 3 szuri van naponta.Volt uh, kicsit több a tűszőm a kelleténél, de remélem ez nem fog majd gondot okozni!Legközelebb pénteken megyünk.

Dóri????????????

Anikó???????????

Edina
dedina

majd írok mindjárt de most fürdetek.
addig is kisoroszlánKép
poteczin

bocsánat bocsánat bocsánat bocsánat bocsánat
eltüntem megint kicsit de hát kész rohanás az élet. nagyon nem örülök Otiéknak. Szörnyű milyen nyavaják vannak, jobb nem tudni. Mielőbbi jobbulást kívánok nektek. Fogalmam sincs mi lehet ez, de fertőző? Honnan lehet összeszedni egyáltalán? A tüdőgyuszink vírostól volt de hát "közönséges betegség" és elég gyakori.
Két napig virrasztás volt, dokihoz is vittem mert úgy láttam gennyes az ígye. De nem, a foga nagyon nehezen bújik ki. Kapott fájdalomcsillapítót meg ecsetelőt és tegnap este már jót aludtunk.
Előtte sírt egész nap és éjjel. szörnyem utálom ha szenved a gyerekem.

Edina a sok tüsző jó nem? Azt jelenti hogy éregetnek, növögetnek, készülnek a "bevetésre".

Dóri, majd jövő ősszel megyünk babnézőbe Edináékhoz. Annyi gólya van arra egyik csak visz egy babát. Csúnya gólyák eddig merre jártak?

A héten határidő is van sehol nem tartok, meg vagy négy házit kell leadni szombaton és péntek szombat suli. Ha eltűnnék ne haragudjatok, de minden nap gondolok rátok és remélem a betegek meggyógyulnak. Hidegben kifagynak a vírusok.
Sok puszi Fanni is üdvözöl mindenkit. Oti kitartás!! Edina várom a pénteket mit mondanak.

Kép
poteczin

Jó reggelt!.
Ez a betegség ugy kezdődik hogy magas láz és gennyes torok.Az orvosok álltalában azt mondják hogy torok gyulladás és nem küldik el a betegeket vérvételre mert ez csak abból derűl ki. A máj,lép ezek megnagyobodnak,és nem szabad 3 hónapig emelni,fáradni.
Sajnos Norbi már 4 kilót fogyott,nem nagyon tud enni de a folyadékot beletuszkolom mert ha nem mehet korházba.
Remélem mindneki más jól van, Fanni egy tünemény. Ugy megdögönyözném. Az enyém már nem ilyen ducika,csak addig volt ilyen ameddig szopott.
Dóri ! A tiedet is meglehetne dögönyözni. Imádom a lurkókat......
Dedina! Remélem a tiedről is lesz nemsoká kép :-)))

NA pusz mindenkinek. sziasztok
Kép
otili

Anikó
A sok sem túl jó, de van akinek még ennél is több volt.Remélem tényleg hoznak nekem a gólyák egy kis csöppséget!Kép
Fannus nagyon drága,és mekkora haja van!Egy kis tündér!Kép

Oti
Hát nem hangzik valami nagyon jól ez betegség!De remélem minél hamarabb vége lesz!Én is remélem, hogy jövő hónap vége fele már lesz róla egy uh kép,amit majd büszkén mutogathatok!Kép

Dóri
Blanka baba hogy van?Szeretem mikor teszel fel képet róla!(ez célzás voltKép)

Edina
dedina

Érdekes, mindenki első reakciója hogy dundi. Pedig csak divatosan duzzadt.
Védőnő is megkérdezte hogy megduplázta e a születési súlyát. Igazából +1kg van rajta ami lemenne ha elkezdene mocorogni. Ha még azzal is gondunk lenne hogy nem nő. Alapítványnál láttunk egy kislányt két évesnek gondoltam kiderült hogy öt.
Próáltunk fogyizni de nem lelkesedett az ötletért. A haját én konkrétan irigylem. Sok, göndör, és aranyszínű.

Edina holnap péntek, izgulsz?

Oti nem semmi. Újabb dolog amit majd számonkérhetek az orvoson de remélem nem lesz rá szükség. Azt nem írtad hogy fertőző e, honnan lehet összeszedni.4kg sok egy kicsit egy gyerkőcnek. Szegény. Igazságtalan ha egy gyerek szenved.

Hol van Dóri és Blanka? Ugye ti jól vagytok?
puszi
házit kéne csinálnom de hát ez jobban vonzKép
poteczin

Sziasztok
Anikó!
Fertőző de állitólag 3 év alatti gyerekek nagyon ritkán kapják el ezt a betegséget.Tegnap Norbinak 39 volt a láza. Már egy hete lázas,nem tudom mikor lesz vége ennek. Tegnap azt hittem megbugyanok. A kisebbik rémnyügi volt nem hagyta békén a tesóját,folyamatosan veszekedtek:-)))
NEm aludt rendesen délután sem. Pedig NOrbi reménykedett benne hogy jó sokat tudunk játszani együtt.
A párom későn jön haza én meg tegnap is semmit nem tudtam csinálni itthon.Éjjel takaritottam._-(((Valamikor azt is kell .
Dóri merre vagytok?
Jajj Anikó nehogy már fogyokúráztasd Fannit! Igy aranyos ahogy van.
Dedina ! Valamirről lemaradtam. Mi lesz ma? valami nagy esemény???
Irjatok ha van egy kis időtök.
Puszi mindenkinek
Oti
otili

Sziasztok!

Érdeklődnék, Dr. Petrik Dóra mennyi pénzt kér a császárért. Nagyon köszönöm.

Zsuzsa
30.hét
veletek

Szivesen fogadnék bármilyen infót Dr. Petrik Dóráról.

zsupolice@freemail.hu

Zsuzsa
30.hét
veletek

Oti
Nem maradtál le semmiről, "csak" a tüszicskéimet nézik, na meg a méh nyálkahártyát, hogy jólnőnek e, jól vastagszik e.

Anikó
Igazából még nem izgulok, de abiztos egyre jobban fogok,mert minden uh-nál izgatott vagyok, hogy jól megy e minden odabenn.
Szegény Fannusnak diéta!Hát olyan cuki béka!Kép

Dóri
Hova tüntél Blankával?Remélem nem megint családi problémaák vannak!Abból elég volt!

Edina
dedina

Szia Zsuzsi
Sajnos én nem ismerem a doktornőt.De hátha valamelyik lány ismeri itt!
30.hét azt jelenti annyi idős kismama vagy?Ha igen nagyon gratulálok és sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!

Edina
dedina

Edina! ?????? ugye nem azért nem írsz mert rosszat mondtak?
Fanni veletek ért egyet, eszik amennyit eszik, én is így vagyok vele. sztem egy baba legyen dundi, olyan jó dögönyözni. Õ már így született, nem olyan volt mint egy frissszülött kis vékonyka ráncos baba. Ki volt feszülve rendesen. Ma este beájult nem is vacsizott. Du jó sok őszibarackot megevett. Pénteken úgy aludt mint még soha. Megint jól megijedtünk mi lehet. Erős front volt nekem is sajgott a fejem rendesen. Este felébredt nem is aludt reggelre lázas lett. Szombaton nyüglődött, ma semmi baj nem volt. Ezek mik lehetnek. Egynapos ismeretlen lázak. Nincs valakinek vmilyen ötlete?

Oti eszembe jutott kicsi elkaphatja e. Csak nem. Szegény kisfiad. Lázzal nem lehet csinálni semmit? Már nem olyan baba, hogy emiatt kórházba kerüljön. Nálunk voltak gyerekek most ismeretlen makacs lázzal, majd egyszercsak elműlt. Persze nem jöttek rá mi lehetett. Legalább nálatok tudják.
folyt köv.
poteczin

Zsuzsa!
A dokinőt sztem közülünk nem ismeri senki. nekem ajánlották talán olvastad az archívban miért. Ha megtudsz vmit örülnék ha megosztanád velünk.
Gratula babócához. Nem sok van hátra! Szülni jó. Ami utána van már más lapra tartozik. Ha babonás vagy ne olvass vissza!!!!
Most megint inkább lennék terhes megint az olyan jó volt. Nem akar sikerülni.

puszi mindenkinek.
Blanka? és anyukája?
poteczin

Sziasztok és jó reggel!

Helyzetjelentés!
Leesett a hóóóóóó! Nagyon szép minden, kíváncsi vagyok Blanka reakciójára, ha meglátja!

Szóval tegnap volt 1/2 éves!
A gépemet kicsit frissítették meg javították, csak tegnap este kaptam vissza. Örülök, hogy aggódtok értem :-)
Képeket majd teszek fel, csináltam egy párat.
A dédim jobban van kicsit, de még kórházban. Remélem, szerdán hazaengedik.
Tegnap felbudzulva meglátogattuk a másik dédiéket is Dunaújvárosban, szintén hasonló nagy örömmel vették a látogatást.
Hát velünk ennyi.

Edina! Tényleg a gólya hozhatná neked a bébit, annyi van arra :-) Hogy vagy egyébként?

Otili! Jaj de sajnálom a fiadat, remélem, hogy minél hamarabb jó hírekkel szolgálsz! Gyógyuljon meg minél hamarabb! Még jó, hogy kiderült a baj, és tényleg nem csak egy torokgyuszival kezelték, ki tudja, hogy mi lehetett volna belőle.... És jó a fotó is a gyerkőcről, gondolom, hogy minden tiszta kaja, amikor eszik:-)

Anikó! Örülök, hogy ti jobban vagytok! Hatalmas Fannus kicsit husis, de nem baj. Blanka sem vékony. Majd lemozogják, amikor futni fognak! Nagyon jók a képek! Azt hiszem, hogy ebben a hidegben kihagyom én is az úszást, nehogy megfázzon. Annyit nem ér az egész.
Na most megyek, majd du. írok még!

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szia Dóri! Így jobb hogy tudunk rólad és ahogy érzem a kedved is jobb! Remélem tudunk menni szánkózni ezen a télen. Fannika a hidegben nagyra nyitja a szemét, más reakciót nem látok. Egyébként tiltakozni tud ami nem tetszik neki de örömöt elég ritkán fedezek fel rajta. Úgy látszik az a része még mélyebben sérült. Ma itattam teával nagyon stirölgetett. mitha most látna először. Elintéztük neki aprkolási igazolványt is. Persze nem nézett a kamerába a fényképhez, vagy csak a nő nem volt elég fürge. Kis ideig nézett előre is. Tipikus Fanni kép lett ez is mint az útlevele. Az úszás tényleg nem ér annyit hogy betegek legyetek. Igazából nincs is rá szüksége, csak azért tanuljon meg úszni előbb utóbb. Meg avizet szeretik, Fanni is fürödni szeret, főleg ha jó sok a víz. Olyankor mindig szúrósan rám néz és szorytja össze mindenét véletlenül se tudjam jól kimosni a hajlatait. Ami még tetszik az hogy mindig lepisili a törülközőt utána. Csücsörít és addig próbálkozik amíg nem sikerül. Sztem ezt direkt csinálja. Írtó aranyos közben. Próféta szóljon eblőled a futást illetően. Ma a dévény alatt felállt, mondta a tornász hogy akkor ezt gyakoroljuk ha már ilyen ügyes. Ha én tornáztatom inkább ellenem dolgozik. Próbálom hogy felálljon erre húzza magát lefele. Lényeg az mi esetünkben hogy legalább csinál vmit. Este jót aludtunk nehogy elszóljam magam. Ja és megcsináltuk páromal az elmardt őszi nagytakarítást. Most izomlázam van!!!! kész röhej.
sziasztok, mindeki írjon hogy van.
puszi
poteczin

Sziasztok Lányok!

Dóri
Örülök, hogy előkerültél, és hogy csak ilyen mezei oka volt a távol létednek!A képeket várom nagyon!

Oti
Nálatok valami újság?Például, hogy már nincs láza a nagy fiadnak!Kép

Anikó
Fannus úgy tündér ahogy van.Nagyon ügyes,hogy már feláll!KépAz meg hogy ellened dolgozik, természetes, minden gyerek ellent mond a szülőjének!Kép

Magamról:
Meg volt a mai uh is.Még mindig nem tökéletesek az adatok.Van egy csomó tüszőm, 13-12-11-esek.A doki növelt megint az adagon.Szerdán megint vérvétel, uh.És ha minden rendben alakul akkor pénteken peteleszívás, és hétfőn beültetés.Persze csak ha minden jól alakul!Remélem úgy lesz!Kép

Edina
dedina

Edina! Nagyon szorítok, hogy minden sikerüljön!!!! Egyébként te hova jársz kórházba, ha ilyen messze laksz? Feljössz Pestre vag van közelebb is?

Anikó! Örülök, hogy Fanninak sikerült felállnia!
Szerintem nemsokára vihetitek szánkózni is, és annak biztos nagyon fog örülni!

Teszek fel képet, ha sikerül!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép
ma reggeli fotó

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Hálistennek nincs már láza a nagyobbiknak,december végén kell vissza menni kontrollra,vérvétel. Addig diéta és nem sportolhat sajnos. A pici megint taknyos lett,egyszerűen nem tudom mire fogni. Én már arra is gondoltam hogy a foga miatt ilyen taknyos,persze hülyén hangzik, de a multkor is mikor jött a rágófoga akkor volt náthás.Most meg 3 rágó jön egyszerre
Na mindegy. Az éjjel ki kellett hivnunk a gázosokat mert elromlott a nyomáscsökkentő.
Na 2 kor ki is jöttek.Dehát rolunk ennyit,elegem van ebből az évből.Keresztanyám is korházba van,tegnap voltam meglátogatni kocsival borultak eltörött 2 bordája,szeméremcsontja me a medence csont.Ja a barátnőmmel is szörnyüség történt
Na de rossz hirekből ennyit.
Dóri! Egy tünemény ez a pici.nagyon aranyos.Anyosodékkal kibékültél?
Dedina!Minden rendben lesz meglátod!.És akkor végre lesz babóca!
Anikó!
Aranyos lehet a Fanni mikor ilyen dolgokat csinál.Huncut kis manókák ezek.
Jó hogy előkerűlt mindenki,
Pusz Otili
otili

Otili!
Hát nektek is meg vannak a bajaitok. Szegény gyerkőcök...meg a keresztanyukád, csőstől jön a gond. Reméljük, hogy gyosan kiheveritek és befejeződik a rossz széria. Szorítok.
Egyelőre nincs béke, ma átviszem megmutatni Blankát, de nem várok semmi jót. Majd beszámolok.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Dóri ! várjuk a beszámolót.....
És a többiek merre vagytok?
Otili
otili

Sziasztok!
Oti ha jól emlékszem ti is Érden laktok. Ez azért mert tegnap a kozmetikusom ajánlott egy szimpi fül orr gégészt az Alsó utcai sztk-ban. Dr Nagy Enikő ha jól emlékszem. Érdekel mikor rendel megkérdezem. Ha az ő fia aki két éves taknyos lesz rögtön hozzá viszi mert oda nem kell beutaló és mindig ad rá vmi cseppet amitől helyre jön. Ma du gondolkodom én is hogy leviszem Fannit mert szipog és eléggé zavarja ha este nem kap levegőt, nem bír aludni. Férjem elvitte a kocsit.

Blanka napról napra szebb. Igazi nagylány.
Fanni is fogzik és taknyos talán nem is rossz az összefüggés.

Edina biztos oké lesz. Akkor hétfőn már kismama leszel? Izgulok érted nagyon.
Nekem is volt 11-es vmi, arra azt mondta akkor az orvos hogy "cisztácska" Abból persze nem lesz pete mert nem érik meg de erre valók a gyógyszerek. Emlékszel, Fanni is abból lett.

Ma voltunk egy Habilitációs Központban. Itt van olyan amire gondoltam, bölcsi ovi suli 23 éves korig és államilag finanszírozott. Reggel 8-4. Pont ilyenre gondoltam, mert ezen kívül van még -én elfekvőnek hívom- vidéken benntlakásos intézmények. Hát azt nem akarjuk semmiképpen! Jövő héten is megyünk ismerkedésre. Gyógypedagógus és tornász is foglalkozik a gyerkőcökkel. Vannak kirándulások meg séta, programok, zene mikulás karácsony stb. Elsőre szimpi a hely.
Egy baj van vele hogy XVIII ker. Szélső utca. Tőlünk nem sok 25 km és kevesebb mint fél óra, de a M0-on. Hát az katasztrófa ha ismeritek mindig dugó van meg baleset. Nekünk ma szerencsénk volt.
Egyenlőre ennyi.
Puszi
Anikó
poteczin

Halihó!

Hát semmi jó anyós terén. Sőt, még rosszabb. Most volt a névnajpja, átvittem az ajándékot, gyakorlatilag a fejemhez vágta, hogy neki nem kell, mi az, hogy a fia nem jön át stb...A múltkori vita óta szóba sem állnak egymással. Én meg jót akartam, gondoltam felköszöntöm, hát nem jött össze. Gyakorlatilag véres rongynak néznek, ha átmegyek. Úgyhogy most fontolóra veszem, hgoy egyátalán át menjek-e valamikor. Majd még meglátom.
Most ennyi, megyek, mert szétvet az ideg.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Nem túl sok jó hírt olvastam most itt.Na de remélem ennél már csak jobb lesz Mindenkinek minden!

Az eredményeim mára már sokkal jobbak lettek.Úgy hogy meg is lesz pénteken a punkció.

Anikó
Igen ha minden jól megy akkor már hétfőn kismama leszek,de a kérdés az az, hogy az is maradok e?Persze én nagyon bízom benne, hogy jövő augusztusban már szülök.Kép

Edina
dedina

Sziasztok ! Jó reggelt!
Hát utálom ezt az időt,és ráadásul a férjem itt hagyta az ő autóját hogy vigyem el lecseréltetni a gumikat télire. Hát mit nem mondjak kicsit félek nyári gumikkal elindulni na de mindegy valahogy oda érek.
Dóri!
Szerintem ha ilyen bunkók az anyosodék akkor ne törd magad. Nem értem ha te ilyen aranyos vagy hogy átmész akkor miért dúlnak fúlnak rád. Ráadásul ott van az a csöppség is. Nekik nem számit a pici?
Szerintem hagyd öket aztán lehet hogy enyhülni fognak.Ti Pesten laktok?
Dedina!
NAgyon szoritok hogy minden rendben legyen. Irj hogy mi volt nagyon várom....
Anikó!
Köszi a fülészt,jó lenne egy jó doki itt a közelbe is.
NA megyek mert a pici ma nagyon nyügi nekem is fáj a fejem és még autoznom is kell brrrrr.Bár nagyon szeretk autózni de nem télen. Mindig félve indulok neki,aztán egész télen vezetek.
Na puszi mindenkinek. Irjatok
Otili
otili

Halihó!

Edina! Nagyon szorítok neked!!!! Addgi írj még, gondolom utána úgyis fekvőben leszel egy darabig. Nagyon gondolok rád, hogy sikerüljön!!! Most jön karácsony, most sikerülnie kell!

Oti! mi Pilisborosjenőn lakuk, Pest mellett, ha ismered. Anyósomék is erre laknak, úgyhogy nincsenek messze. Hát nem tudom, hogy mi lesz...egész éjjel azon filóztam, hogy mit hibáztam? És miért engem bántanak? Na mindegy.

Képzeljétek! Holnap megint megyünk fotózásra, valami szilveszteri cikkhez kell a csajszi, remélem, hogy benne is lesz az újasában. MAjd megírom.
Megyek, mert nemsoká jön az uram és éhes lesz.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok !
Edina! Szerintem szép Karácsonyi ajándékotok lesz!
Dóri !
Szerintem nem érdemes ezen filoznod!Ha igy állnak hozzád akkor hagyd őket! MAjd megbánják egyszer, csak ne legyen túl késő.
Én mondjuk nagyon harag tartó tudok lenni főleg ha igazságtalanul bántanak meg.
De tényleg most járj oda hogy itt van az unoka nézzék meg? Ha a saját gyerekükkel vesztek össze akkor tégged me a picit miért büntetnek. KOmolyan mondom nem értem én ezeket az embereket.JAjj neharagudj kicsit kikeltem magamból de nem szeretem amikor ártatlan emberek szenvednek.
Pilisborosjenő tudom hol van, sokat járunk arra kirándulni meg régen amior játéknagykereztünk akkor oda is jártunk búcsuba.
Anikó! Merre vagy? Fannus hogy van? Majd teszek én is felképeket a gyerkőcökről.
Pusz mindenkinek Oti
otili

Hali!

Na képzeljétek el, teganp át kellett mennem anyósomékhoz, mert "megérkezett a mikulás" !!! Mintha mi sem történt volt eőző nap, kapott leányom egy etetőszéket. Tiszta kedvesek voltak, mint régen. Kezdem nem érteni a dolgokt..
megyek főzni.
Jót hétvégét mindenkinek!

Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Meg volt pénteken a peteleszívás.8 petikémlett, és mind a nyolcan megtermékenyültek.Szerdán kapom vissza kettejüket.

Dóri
Na ez nem semmi!Lehet, hogy gondolkodtak egy kicsit!

Oti
Várom aképet a fiúkról!

Anikó
Nálatok mi újság? Fannus hogy van?

Edina
dedina

Edina! NAgyon szorítok, hogy sikerüljön!!!
Holnap du. írok majd, most hulla vagyok.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Még valami, ha meg szoktátok venni a baba magzint, akkor a 64. oldalon Blanka tornázik!
:-))
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Jó reggelt!
Azt hiszem nagyon közeledik a karácsony mindenki elvan foglalva, nem nagyon irkáltok.
Dóri! Lehet hogy minden helyre áll?
Edina! Nagyon drukkolok remélem minden rendben lesz. Hová jársz dokihoz?
Anikó ! Veletek mi van? Fanni jól van?
Nálunk is nagy a nyüzsi,készülődés,a nagyobbik fiam már nagyon várja a szünetet.
Irjatok,pár sort.
Szép napot mindekinek
otili

Köszi, hogy gondoltok rám!Kép
Nálunkis megy a készülődés,mert mindent el kellett intéznem.

Oti
A BMC-be járunk.

Dóri
Nem szoktam megvenni, de most megfogom. Biztos nagyon tündér.

Jó ünnepi készülődést mindenkinek!

Edina
dedina

Edina! Ma van a nagy nap???? Várjuk a beszámolót.Többiek merre vagytok????
otili

Sziasztok!
Mi a vált kedvéért kórházban voltunk csütörtöktől és tegnap jöttünk haza este. Megint a jobb fülében volt középfülgyulladás. A baj az volt hogy érden lesápadt tisztítás közben az orvos szerint leállt a légzése, szerintem picit elájult a fájdalomtól meg a leszorítástól. Mire én észletetem a dolgokat mert csak a feje búbját láttam már megint szép piros volt. Mindenesetre ottfogtaka kórházban ahol a múltkor voltunk mert meg is kellett figyelni meg kapata vénásan az antibiotikumot. Derül égből jött előtte nem volt lázas, igaz nyűgös volt és éreztem hogy húzza magát ha afülét tisztítom ezért is vittem dokihoz érdre. Jobb a vénás gyógyszer mert gyorsabban hat meg nem viseli meg a gyomrát.
Most majd vigyázunk a fülére még jobban, víz ne érje, meleg sapka (eddig is volt) úszást végleg hanyagoljuk.
Ezért nem jelentkeztem.
Edina ma van az a szerda?
poteczin

Hali!

Anikó! Szegény ti! Hihetetlen, hogy nem tudtok kimászni a bajokból Kép Annyira sajnálom, és mielőbbi gyógyulást kívánunk nektek! Számolj be a fejleményekről! Remélem, hogy tényleg nem a légzése állt le! Úristen!

Edina! Mizu??? Szorítunk nagyon!!

Oti! T már jobban vagytok?
Nálunk minden oksé, elkezdtem, egyelőre csak a fejemben - összeszedni a karácsonyi gondolatokat. Kinek mit venni, húú már előre ki vagyok. Ma voltunk egy babanetes talin egy másik topikból. Blanka nagyon édes volt, jó elfáradt, most durmizik ezerrel.
Teszek fel friss fotókat, majd holnap írok bővebben.
Puszi nektek
DóriKépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok Lányok!

Anikó
Ez szörnyű!De remélem már sokkal jobban vagytok!

Tegnap visszakaptam a kis vacakokat.De nem volt egyszerű.Az autópályán leállt alattunk a kocsi.Egyből pánikba estünk.A végén sikerült megoldani.Igaz másfél órás késéssel,de odaértünk.
December 9-én megyünk vérvételre,amibőlminden kiderül.

Dóri
Blanka nagyon édes a kiscsaj.Ez az új etetőszék?

Oti
A gyeköcök jobban vannak már?

Edia
dedina

Megvolt a kontroll. Füle szép, torka szép, kicsit váladékos. kaptam rá szondákat amivel jól le lehet szívni. Porrszívós nem szedi ki háturól. Mi mindent kell még megtanulnom hogy rendesen el tudjam látni??
Ajánlotta a doktornő hogy egyen kanálla és igyon pohárból mert azzal kevésbé megy a légjáratokba a cucc. Előbbi már megy a másodikat tanuljuk. Ma már éberebb volt. Dokinő kikérdezett mi történt. Két assziszense is álmélkodva hallgatták a beszámolót. Végén megkérdezet hogy gondoltam e kártérítésre. De ugye hétfőn túlesünk ezen is.
Ilyen orvosok adják vissza nekünk a bizalmunkat bennük. Igaz gyerekorvosban még nem csalódtam remélem nem is fogok.

Nagyon menő Blanka új széke! Látom tetszik neki.

Oti meggyógyultatok?

Edina nem semmi. Ami nehezen indul annak jó a vége. És akkor most kis vacakok hogy vannak?
poteczin

Sziasztok
Köszönöm szépen már jobban vagyunk bár Norbi nagyon szenved a diéta miatt meg hogy nem rohangálhat. A pici az mindig betaknyosodik ha jön a foga. De most nem volt láza .
Anikó!
Nem igaz hogy mi minden történik szegény Fannikával is. Dóri nagyon csini kis csajszi

Edina ! Drukkolunk neked.
Várjuk a beszámolokat.
Jó éjt mindenkinek Sziasztok
Otili
otili

A kis vackok remélem, hogy jól vannak, és a beágyazódás útjára léptek.Kép
Én nem érzek semmit,na de mit is érezhetnék még?Ilyenkor még nincs semmi tünet!Habár ha nagyon akarnám akkor biztos észrevennék magamon ezt-azt.Kép

Edina
dedina

Sziasztok lányok

A topik megnyitása óta olvaslak benneteket de nem volt bátorságomcsatlakozni olyan összeszokott társaságnak tüntökKép
De azért most próbálkozom hátha befogadtok engem isKép
Anikó
Nagyon édes a kis Fanni remélem most már tényleg meggyógyul. Tényleg nagyon cukiKép
Otili
Remélem a nagyfiad mihamarabb már a barátaival focizhat újra teljesen gyógyultan
Dóri
Gyönyürű a kislányod , nem csodálom hogy minden újságban szerepelKép Nekem van egy 5 hónapos fiam majd beáll az udvarlói sorába
Dedina
Huha nem is tudom mit írjak neked, nagyo nagyon szorítok hogy a babók rátaláljanak nálad az anyukájukra. Babók tuti jól választóttatok anyukát ugyhogy hajrááááá!!!!!!!!!

Hát jó hosszú lettem remélem elférek én is közöttetek
KépKépKép
Puszi
Zsuzska
zsuzska75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?