Sziasztok!
Végre elaludt a kis csataló!Hát megőrít,tejesen.Ma kétszer esett bele az ágyneműtartóba:egyszer reggel,meg most este.
Mókuska
Most esett le a tantusz,miről beszéltél,
mikor benéztem a topikba,hogy van egy új csapattagunk!ÜDV. Minálunk!
Lilinek fáj az arca,ahol Ada megcsípte?
Borzasztóan szégyenlem a dolgot.
Nem tudom mit csináljak vele,velünk is ezt műveli.Az apja is teljesen össze van karmolva.
Már próbáltam szépszóval,ráütöttem a kezére stb,és semmi eredmény.Fürdés után odahajoltam hozzá,hogy bekenjem az arcát,úgy pofonvágott,mint a huzat.Az apja szerint jön a foga,HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT ha ez sokáig így megy nekem is jönni fog a fogam.
Miután találkoztunk ,még bementem vele a Pécskőbe,mert kellene egy kesztyű neki.Ott amit művelt....jó,hogy ki nem raktak bennünket.
Most mit csináljak vele??????????????
Tényleg nem akartam így belemenni a dologba,de úgy érzem meg fogok őrülni.A boltba nem tudunk rendesen elmenni együtt.Itthon még csak megvagyunk valahogy,de örökké nem lehetünk a 4 fal között.
Kinövi???????????????????????De mikor???????????
Daninak jobbulást kívánok!Majd írd meg mi volt a gyerekorvosnál!
Kinga
Üdv. itt nálunk.Bocsi,hogy panaszáradattal indítottam,de kikivánkozott nagyon.
Szóval a nagyobb lányomat az említett dokinál szültem.Nagyon rendes volt,és segítőkész.A kisebb leánnyal is nála kezdtem,de az általad említett okok miatt másnál szültem.Egyébként sztem személyes nézeteltérés okán nem praktizálhat a kórházban.Úgy ahogy más orvosok el is mentek.
Én Dr. Pasztuhovhoz járok,és ajánlom mindenkinek.Bizton tudom,az ő érdeme is,hogy a második szülésem nem hagyott bennem szörnyű nyomokat.
Remélem megoldódott a problémád,és gyors babásodást kívánok neked!
Kriszta
Sajnálom,hogy a fiacskád sem a "türelmes vagyok "
szériából való.
Még csak tácsot sem tudok adni,mert én is megbuktam most gyereknevelésből.
Nem is értem az egészet.
Sok sikert a vizsgáidhoz,és az éjszajkázáshoz meg kitartást,és két erős gyufaszálat kívánok!Utóbbit szemkitámasztásra !
Én is jártam suliba Imcsi mellett,de volt aki vigyázott rá,mikor vizsgaidőszak volt.Így könnyebben ment,de azért úgy is húzós volt a dolog.
Sziasztok!
Masnika