Sziasztok,
Jól esik, hogy így gondoltok rám, amiért bevállaltam négy gyerkőcöt, bár jómagam inkább néha komplett elmebajosnak érzem magam emiatt.
Hát igen, anyagi megfontolásból még egy gyerek is kurva sok lenne. És sajna egy nap csak 24 óra. Ha legalább harminc lenne, talán aludhatnék néha nyolc órát egyhuzamban.
Zsombival nem tudom, mi történhetett, de az utóbbi négy napban éjfél előtt nem hajlandó elaludni. Zsófi pedig este 7- kor szopik utoljára, utána pedig csak hajnali 3-kor kel először. Szóval pont ebbben az időszakban pihenhetnék végre, de nem...
Délben fordított a helyzet. Akkor Zsombi alszik két órát, olyankor viszont Zsófira tör rá a hasfájás.
Kipróbáltam, hogy Zsombit egyszerűen nem teszem le aludni, hogy estére beájuljon, de ekkor úgy délután öt körül magától elalszik. Nem tudom, mi lenne az ideális megoldás. Pedig, ha a csajok megjönnek a suliból még ki is mennek vele egy nagy szánkózásra, de sajna ez sem teríti le.
Néha úgy érzem, valami titkos babanyelven összebeszéltek, hogy mikor ki az ügyeletes anyukikészítő. (Most ide azt a nagyon vigyorgós fejet képzeljétek el, csak nem tudom, hogy lehet csinálni.)
Na sok puszi,
Zsuzsa