SZia Kanga!
Hogy vagytok azóta? Mi van Veled meg Blankával, Gergõ nem féltékeny?
Bocsi nekem elég sok negatív élményem maradt a kórházból. (Pl. mikor ti elmentetek gyerekem kezdett kicsit besárgulni, szóltam a nõvéreknek, gyerekorvos meg sehol, ill ránk se nézett. Aztán áttelefonáltak neki más kórháznól ismerõs doki, no akkor kegyeskedett megnézni, stb. Mg tudod mikor Zsófika nõvér otthagyott vérban ázva, apucit meg haza zavarta, stb.)
A végére kicsit depressziósan jöttünk haza. Viszont itthon kipihentük magunkat Vilike is én is és azóta nagyon jól vagyunk
Ezek ellenére mindenkinek azt mondom, hogy bátran vállassza az István kórházat, mert hát amit magam körül láttam az az hogy a szülészek, nõgyógyászok profik!!! Sok problémás terhességet láttam magam körül és minden esetben tudtak segíteni!!! Mert véleményem szerint akkor igazán jó a team ha a problémás esetekben is a helyzet magaslatán van. Hát ott volt mindenki! (én ezektõl féltem sajnos nem egy ember vesztett el a környezetemben kisbabát)
Abban meg igaza van Kangának, hogy nem szállodára kell számítani no és nem is egy svájci szanatórium színvonalára
Mondjuk én orvost választottam nem kórházat, szóval ha a legrosszabb kórházban lett volna a dokim akkor is odamegyek (csak a szükséges fwelszerelés meglegyen)
A lényeg, hogy az ember az orvosábanm bízzon, a többit pedig ki lehet bírni! Fõleg ha az ember Kangával kerül egy szobába
Puszi Blanka édes buksijára.
Norci
Ui. Már Vilike is három óránként szopizik, csak még mindig órákig tart, igazi férfi és a cic rabja