Lányok, ez szörnyü! Ennél rosszabb ma nem is történhetett volna velem!
Irtam 1 hosszú levelet és valamit megnyomtam és elveszett! Kezdhetem előlről!
Sziasztok tehát!
Nem volt semmi ez a nap.
Ügyintééézééés, elhúúúzóóódááás.Én szóóótam! Ez volt ma.Veszünk egy házat, ami kezd bonyolult müveletnek tünni, mert árverés alatt volt, nem a tulaj lakik benne, szóval hosszú. A benne lekó most személyes sértésnek veszi hogy pont megveszi vki ezt a házat, és minden módon keresztbe tesz. Nem fizette be az áramot, kikapcsolták, stb. szóval van gond bőven. De nekünk sok ok miatt kell ez a ház, főleg mert nincs kertünk, de van Pöri, kutyus,tehát kell.
Közben a hitelügyintézéshez is kell egy csomó irat. Szóval ma felkerekedtünk ügyintézni, és a hosszú autosorban egy fiatal nyikhaj a csikokról akart betolakodni elénk. És bemutogatott az uramnak, amiért nem engedte be.
Hazafelé meg én vezettem, szépen be a körforgalomba, de lassú lehetett a manőver, mert a mögöttem jövő meg lekurvaanyázott ahelyett hogy levette volna a gázról a lábát.
Milyen emberek vannak? Miért ilyen türelmetlenek és udvariatlanok?
Én megállok a zebránál ha látok vkit, a mögöttem jövő meg dudál és majdnem belémjön. A rendőrök miért nem e veszélyes helyeken állnak? Azt meg bepontozzák, aki 5-tel többel megy.Borzasztó!
Kedves Nyanya!
Hát megtaláltam a dokumentációt, kiváncsi vagyok hogy fogom használni
ugy látszik nem igy.
A figurákat is elmentettem vhová, csak nem tudom milyen mappába kellett volna. A segitség meg szigetel, de csak jöjjön haza!
Szerencsére 10 éves korában még nem hallott erről a banzájról.
Kedves Sheila!
Azt hiszem a velencei kép Criss-Cross. Csak nagyon drágák sajna!
Azt hiszem az öregebb férfiak bátortalanabbak mint a fiatalok.Félnek a szüléstől. De mit érez a nő?
Kedves Mandula!
Kicsit félek hogy lány lesz!
Pedig lehet.A fiúkkal nincsenek ilyen problémák, de egy szegény nőnemüre ezer baj támadhat.
Kedves Kriszta!
ALig várom hogy meglegyen az a Pörönty, már tavasszal kivisszük az állatkertbe, majd elmesélem Neki mi látható. Régen sokat jártunk, Máté imádta, évi 4-5-ször is elmentünk, de már cikinek tartja.De azt mondta, hogy majd a Pörit kiviszik a barátnőjével...
Remélem jó lesz az időpont a talihoz. Az uram kanpecára megy majd szept.-ben 2 barátjával, de remélem nem akkor akarják.
Megirom az emilemet, mert látom hogy nincs a profilomban, pedig nagyon igyekeztem betenni.
melcsi1967@citromail.hu Igaza van Pagának, milyen jó hogy vagy nekünk,köszi!
Nem azért, de van egy szomszédunk, szintén tanár, és ő is ilyen szervező tipus. Ez nem szakmai ártalom? Ne vedd sértésnek!
Apa lába az állatkert miatt lett beteg? Gyógy-gondolat rája.
Kedves Dina!
Régen én is parakirálylány voltam.Biztos a vetélésem miatt. Ugy mentem mindenhová, hogy nem akarom a szúrást, de szerencsére minden doki megértette. Volt tarkóredő UH, AFp és genetikai UH, és mikor minden rendben volt, mondta a dokim, hogy csak a korom miatt nem. Egyébként a Kaális dokim ugy fogalmazott, hogy nagyobb a vetélés kockázata mint a betegségé.
Tájékozódj, mielőtt rábólintasz, csak a kor miatt ez nem kell.
Különben sok ismerősöm-barátnőm túlélte, semmi baja nem lett senkinekj, kivéve az inszemes barátnőmet, akinek az első inszemből 3 babája lett. 3 szúrást csináltak neki a külön burkok miatt, aztán hazaengedték az I.Női Klinikáról helyhiány miatt!!!!! Otthon persze begörcsölt, alig birták megállitani neki, és azóta (2 hónapja) FEKSZIK BENT! És akkor rögtön lett hey????? Csak WC-re kelhet fel. De rajta kivül senkinek nem lett baja.
Bár már ott tartanál, ezek a könnyebb gondok közé tartoznak.A várakozásnál nincs rosszabb, ezt tudom. De már csak pár nap és remélem jó hirekkel jössz, addig is gondolatátvitel a babónak!
Az én hasam nem tulságosan nagy, igaz már előtte se volr kicsi. De azért már látszik persze. Jól birom magam, az én testem be van rendezkedve erre a súlyra. Le is tudok hajolni, a lépcső is megy, meg minden.
Betegállományban vagyok, de a férjem vállalkozó, alkalmazottja vagyok. Van egy kisebb üzletházunk, alu 4 bérlő, fent bútorbolt ( figyelem, fa bútorok boltja, csecsemőágy, stb!) (ez volt a reklám helye), annak a teljes adminisztrációja az enyém, meg a vevők, nem dobom ki őket... Délelőtt lent vagyok, aztán főzök (mindennap leves-második), közben teregetés, pakolás,stb, aztán ebéd után a henyélés napestig. Az üzlet fölött lakunk, ezért nincs kertünk, de pár lépcső és a munkahelyemen vagyok.
Nem azért, de még Pécsről is jöttek egyszer hozzánk biomatracot venni, és mindenfelől érkeznek a vevők, tehát várok mindenkit szeretetttel! Na a reklám mostmár befejezve.
Szóval úgy tervezem, hogy ez az állapot maradhat akár az utolsó napig, nem is akarom nagyon kiadni a kezemből a papirmunkát mert a férjem nem az a papirzseni, és még összekavar vmit mig helyettem csinálja.
Ha meglesz Pöröntyke, majd Õ vigyáz rá addig mig papirozok, ez kb napi 1-2 óra. A ház amit veszünk, szemben van az üzletünkkel, ezért is akarjuk annyira, és akkor tökéletes lesz a komfort.
Na mostmár befejezem, és remélem nem fog ez is eltünni.
Puszi mindenkinek
Melcsi