Kedves Kismamák!
Én a VI. kerületben lakom, az elsõ babámat várom, a 4. hónapnál tartok, és szimpatikusnak tartom a Péterfy Kórházat, meg hát közel is van. Jelenleg az egyik kerületi nõdokihoz járok, akivel meg vagyok elégedve, de nem szülhetek nála, mert nem szokott ilyesmivel foglalkozni, már idõs hozzá.
Sok jó orvosról olvastam a fórumon, de van egy olyan szempont, amit nagyon fontosnak tartok, ez pedig az anyagi szempont. A környezetemben mindenki magán-terhesrendelésre jár, én pedig ezt igenis szeretném elkerülni - ezt a pénzt inkább a gyermekemre költeném, mert nálam nem igaz, hogy jut is magánrendelésre, és marad is.
Tehát államilag finanszírozott (TB-kártyás) rendelésre szeretnék járni, és érdekelne, hogy a Péterfyben van-e ilyen lehetõség, és ha igen, akkor ezen a kereten belül kit érdemes választani. Mindez persze nem jelenti azt, hogy minden hálapénzt kihagynék - természetesen egy jó orvos ezt megérdemli -, csak alapból nem tudnék fizetõs gondozásra járni.
A másik anyagi természetû gondom, hogy nem valószínû, hogy 50 ezret ott tudnék hagyni a szülés után. Ki az a doki a Péterfyben - van ilyen? - aki pl. 30-tól nem sértõdne meg
és lelkiismeretesen ellátná a munkáját ilyen körülmények között is?
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek, aki ír nekem. Magánban az
m&mposta@hdsnet.hu címen értek el.
Üdvözöl Benneteket:
Sunshine