Sziasztok!
Voltam terheléses vércukron, és a terhesgondozóban megkérdezték, hogy nem volt receptem? Néztem bután miért lett volna bármilyen receptem is, köszönöm, jól vagyok. Erre elmondták, hogy mostanában az a szokás, hogy az orvosok adnak a kismamáknak egy-egy receptet, ami alapján a kismama szépen megveszi magának a gyógyszertárban azt a 45 gramm (?) szölöcukrot, ami a trutyiba kell. Azért ez nem semmi! Lehet ekkora pénzhiány egy egészségügyi intézményben?!?! Mennyibe kerülhet az a fél marék szölöcukor??? Olyan filléres dolognak tünik... Mostmár kezdem elhinni, amit a Friss kismamák topikban írtak a lányok, hogy a Margit kórházban 3 (vagy 5?) pelenkát kap egy újszülött egy napra, és azt be kell osztani (vagy vinni kell sajátot), mert nincs több. Azért ez elképesztö! Csak tudnám hová teszi Állam Bácsi azt a marhasok pénzt, amit TB járulék címén az "ingyenes" orvosi ellátásért levon a fizetésünkböl...
mp! A magam részéröl örülök, hogy nögyógyász is lesz azok között, akik szóba állnak velünk! Sajnos még nem volt idöm elolvasni a te topikodat (kicsit betegácsiban voltam, és nagyon lemaradtam), de biztosan nagyon sok hasznos és érdekes infót kapunk majd töle. Köszönet neked, hogy meghívtad, és neki is, hogy elfogadta!
Igazából nem is értem, miért olvassák olyan sokan anélkül, hogy írnának is! Pl. akit megvádolunk valamivel, az nagyon jó lenne, ha megírná a saját nézöpontját. Hiszen mi csak az érem egyik oldalát ismerjük.
BMárti