Sziasztok!
Hajrá Annus, ügyes legyél!
Mi jól vagyunk. Alexának valószínüleg most van a 6 hónapos fejlődési ugrása, mert nagyon elkezdett kajálni, tegnap este 260 ml-t evett. És tegnap este jól megijesztett. Negyed 8-ra értünk haza (tanítottam), és elég nyűgös volt, már a kocsiban is. Itthon meg élesen elkezdett sírni, és alig bírtam megnyugtatni. Egy kicsit megnyugodott, és kezdődött előről. Ijesztő volt. Fürdés előtt adtunk neki egy kis Panadolt, és vagy az, vagy a meleg víz hatott, mert megnyugodott, egyet még vigyorgott is, aztán evett és elaludt. Gondolom, a fogacskája okozza ezeket a hirtelen sírásokat, de mindenesetre jól megijedtem.
Ambrob! Honnan tudod, hogy jön Marci foga, és nem más miatt nyűgös? Én nem tudom megállapítani előre, csak amikor már kibújt, és akkor ezzel tudom magyarázni az előző nap(ok) nyűgösségét. De előre nem tudom, és félek, hogy én erre fogom, közben meg valami más baja van. És hogy van a térded?
Az én fejem ok, hülyébb nem lettem az agyrázkódástól.
Dóra! Máté jó hosszú baba! Nagyon aranyos! Hogy van a karja?
Nem irigyellek titeket az egyedül fürdetésért! Nálunk ugyan én fürdetek, és apa segít, de akkor is. 2 hete kellett először egyedül fürdetnem, és emlékszem, mennyire pánikoltam. A kiskádat betettem a nagy kádba, mert egyedül nem bírtam volna átcibálni a gyerekszobába. Így viszont ott görnyedtem, hogy megtartsam Alexa 8 kilóját (alig bírtam kiegyenesedni utána), és utána szenvedtem, hogy hogy tegyen bele a kiscsajt a fürdőlepedőbe, stb. De mivel végigkacagta az egész fürdetést, meg az utána következő eseményeket, végül eddigi kis élete legszebb estéje lett. Maszatmama! Remélem, minden rendben volt!
Bea! Vilinek fájt is valamilye a fertőzés miatt? Vagy volt láza, ilyesmi? Egyáltalán hogy jöttek rá?
Szép napot (főleg Neked, Annus!)!
Detti