Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végül is elaludtam tegnap már 1/2 8-kor,amikor a Lilit altattam. :oops: Kicsit sok volt a tegnapi napból.
Lotti adatai:850 gr,fejvégű fekvésben már 8 hete.Állítólag nem fog már megfordulni,bár nálunk mindegy is,mert kiveszik.Szíve jó,gyomor tele,keze-lába megvan,jó szívhang,közepes mennyiségű magzatvíz.Méhlepény a mellső falon tapad. 8)
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Nálunk kész a sonka,a bableves,és apa nemsoká hazaér a munkából,kiviszi a gyereket,akkor sütök sütit is.Meg takarítok.
Vendég

Sziasztok!

Orelle!
Gyönyörű kislányotok van! Ferim is külön gratulál Nektek!

Ambrob!
Köszönjük a szorítást! Remélem tényleg lesz valami, mert már iszonyú fáradt vagyok... :oops: De úgy állunk azért hozzá, hogy mindennek megvan a rendelt ideje, így Máté is akkor jön majd, amikor eljön az övé!

Gabi!
Legalább pihentél egy kicsit! :) Örülök, hogy minden ok Veletek!

Mindenkinek Áldott Húsvéti ünnepeket kívánunk a férjemmel együtt! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora

Kellemes nyulat mindenkinek!!!

Én egyedül...szóval Izának 2 napot ki kell húznia mindenképp! :wink:

annus11

sziasztok,
Dóra: köszönjük szépen!!! Sokat gondolunk rád, nagyon szurkolunk, hogy minden a terveitek szerint alakuljon!
Te jó ég! Nekem most esett le, hogy én a kórházban találkoztam Beatrixszal. Beatrix! Ha tudsz feltétlen jelentkezz be! nagyon szeretném tudni, hogy hogy vagytok (ha nem veszed tolakodásnak).
áldott húsvétot mindenkinek!
üdv, o
(a képen Julis az apjával és a nyuszis tortájával) Kép 1 hetes
orelle

Orelle!
Istenem milyen kis picike!!!!Én annyira meglepődöm ezen mindig,mikor kijönnek sokkal nagyobbnak tűnnek :lol: :lol:

Dóra!
Engem is elért hogy minden bajom van...és ami durva,hogy nem is nagyon megyek semerre,szóval semmi megeröltetés és itt fáj,ott fáj,szurkál stb.Lehet h te már babázol is??? :wink: :lol:

Gabi!
Gratula Lottihoz!Örülök h minden rendben nála és szépen fejlődik!! :wink:

annus11

Sziasztok!

Orelle!
Nagyon jó kép! Apukája nagyon büszke lehet! :)

Beatrix!
Nem tudom, hogyan maradt ki a figyelmem...
De nagyon gratulálok Vilihez!

Annus!
Egyelőre még egyben vagyunk, de jobb is így, hogy ünnepek után leszünk. Most nagy a nyugi odabent, kevesebb egy picit a mozgolódás, de a jóslók sem túl erősek. Holnap reggel ctg, aztán a dokibácsival találkozunk, hogy lássunk merre is tartunk.

További szép ünnepet Mindenkinek!

Kép
mddora

Sziasztok!

Én is küldök néhány képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maszatmama 2009.10.18 20:22-kor.

Maszatmama
maszatmama

Ja igen, a képeken Kata baba az apukájával látható, itt már 4 napos volt, az első napot töltöttük otthon (péntek).
maszatmama

Maszatmama!
Nagyon szép Kata!És mennyi haja van!!!Nekünk már a 32.héten mondták h rengeteg a haja....tegnap azon poénkodtunk reggel hogy ha jön ki ne a feje lesz az akadály hanem a nagy hajkorona :lol: :lol: Ha az kinn van,akkor a feje már kicsusszan :wink:

Dóra!
Nálam is kevesebb a mocorgás...Tegnap többet jósolgattam,ma kevesebbet...én csak csütörtökön megyek CTGre meg a dokihoz...hát kíváncsi vagyok már nagyon!

annus11

sziasztok,
köszönjük a dicséreteket.
Maszatmamának és maszatpapának gyönyörű hajasbabája van.
Dóra és Annus: pihenjetek sokat és készüljetek a nagy találkozóra. Nincs már sok idő, úgy látom. :)
üdv, o
orelle

Sziasztok!

Tündériek a babóitok!!!

Dóra és Annus! Kíváncsian várom, mit mutat a CTG és mit mond az orvos! Vigyázzatok magatokra!

Detti

Kép
Kép
detty74

Sziasztok!

Mi is köszönjük a dícséreteket!
Orelle: azért Nektek is van szépen hajatok, csak gyönyörű szőke, ahogy látom!
Szóval Nálatok is dúl apa- lánya szerelem (nálunk is) :D

Hajrá Dóra, hajrá Annus, a legcsodálatosabb dolog a világon ez az egész!!! (teljesen nyálas lettem mióta Kata megszületett :lol: )

Jó éjszakát mindenkinek!

Maszatmama
maszatmama

Sziasztok

Köszönöm a szép szavakat Sára babáról.

Orelle gratulálok Jóliához.

annus: ki volt az az anyuka akivel együtt voltam a kórházban akit ismertél és kaptál infokat?!

Mddora: drukkolok neked.

Nekem a nyákdugo nem ment el abszolut, csak tényleg az egész hasam bekeményedet de annyira hogy csillogott a bőrőm. Elég furcsa látvány volt.

Sára baba már egyedül alszik a szobájában, nagyon furcsa és nagyon hiányzik hogy nem mellettem van, de nagyon jól érzi ott magát és sokkal többet alszik.
Mindig azt mondom a páromnak hogy milyen jó lenne ha esténknt vissza lehetne rakni a hasamba hogy érezhessem.
Jó sokat szopizik már 120-130 at már 4 kg felett van egy picivel.
Majd csinálok ujjabb képeket róla

Puszi mindenkinek.

Kép
lili&ana

Lili!
A nevét sajna nem tudom :oops: A felkészítőn taliztam vele többször,meg azt hiszem egyszer még vérévételen is összefutottunk.De ő épp szülőszoba látogatáson volt,és mondta h látott :wink:

annus11

Sziasztok!

Gyönyörűek a lányok!

Dóri!

Hát ezek szerint már nem a húsvéti nyúl hozza Mátét...

Detti!

Alexával hogy alakulnak a dolgok?

ambrob
ambrob

sziasztok,
Szülési\születési beszámoló távirati stílusban:
2009.04.04. hajnal. Nyákdugó elmegy. Indulnak a rendszeres fájások. Még egy kis alvás belefér.
délelőtt. Férj elmegy a piacra. Én itthon, fájások továbbra is olyan 20 percenként jönnek. Kicsit pakolászok, de sejtem, hogy ebből hamarost gyerek lesz. Férj megérkezik a piacról. alapanyagokból közös spenótos tészta főzés, ha fáj, megállok és kapaszkodom a konyhapultba. Férj aggódik. Még nem szólunk senkinek.
kora délután Ebéd. Étvágy kevéske. A gyönyörű időre tekintettel kicsit sétálunk, immár 10 perces fájásokkal. A jó idő az össze szomszédot kicsalja a kertbe, mindenki kérdezi, hogy mi a helyzet. Mondom: 10 perces fájások. A hírre összeszalad a szomszédság, 1 emberként fájunk tovább. Aranyosak.
késő délután erősödő, stabil 6-8 perces fájások. Férj belém erőltet egy szendvicset.
este 8-ra megjönnek az ötpercesek. Várunk egy kicsit, hogy tényleg azok-e. Azok, Fürdés, pakolás. Hívom a szülésznőt. Irány a kórház. Szomszédok integetnek, puszilnak, izgulnak. Hívjuk a családot, hogy helyzet van.
este 9. megérkezünk a szülőszobára. Innentől halványodnak az emlékek. Ami biztos: sűrű és erős fájások. szinte egybefolynak. Ömlik a magzatvíz. Beszélgetni már nincs erőm, inkább állok, totyogok, támaszkodom a szülőágyon, lélegzem. Oxitocin, fájdomcsillapító nincs, méhszáj lazító van. 20 perc zuhanyzás nagyon jót tesz. Jönnek a tolófájások. Először a labdán vagyok, férjem hátul tart. Megjön a hír, hogy a választott orvosom vidéken van és nem fog tudni beérni. Jön az ügyeteles doktornő. Bemutatkozik, kedves, halk szavú, megnyugtató jelenség. Nagyon jönnek a tolók. Fel az ágyra. Fáradt vagyok és fáj. Férj a fejemnél. Szülésznő, doktornő csendesen, de határozottam segítenek: most nyomjon, még egyszer, nagyon ügyes. itt a baba!!!
2009. 04. 05. 0Júlia megszületett. nincsenek szavak. csend van, csak mi vagyunk. hárman. egymásnak.
Ui: Nagyon köszönjük Gönczi Katalin és dr. Cseh Erika áldozatos, profi és emberséges munkáját!
orelle

Orelle!

Huu ez jó ksi sztory!Ez olyan megnyugtató!Így olvasva olyan kis egyszerűnek tűnik :lol: :wink: gondolom élőben ez máshogy jött le....

De jó hogy írtad h reggel kezdődtek a 20 perces fájások.Tegnap pont ezen gondolkoztam hogy mennyi ideig vannak ezek a fájás "lépcsők".Tehát mondjuk 5 órán t 20 perces,aztán x órán át 10,aztán 5 stb.Lényegében akkor el is telt majd egy nap mire meglett Julcsi.
De gondolom ez egyedi h kinél meddig tartanak ezek a szakaszok,nem?Szóval lehet h vkinél délben kezdődnek a 20 percesek aztán pár óra múlva már 5 percenként jönnek??

Dóra!
Mi volt CTGn????Vagy benn is fogtak???Jelentkezz a hírekkel :wink:

annus11

Sziasztok!

Hát, úgy néz ki, hogy nem a gólya, de nem is a nyuszi hozza a babócunkat! :)

Reggeli ctg: a gép egy darabig rendesen működött, ezért még látszódik rajta egy 3 perc hosszú 80-as jósló ami fölkúszik 90-re 2 percig, majd a toco része a gépnek megadja magát... Máté szívgörbéje az eddigiekhez képes változatlan, szépséges.

Flowmetria: pik-pak megvolt a vizsgálat, mindössze egy órát vártunk, hogy behívjanak..., ott is minden ok! :)

11h-kor találkoztunk Béres doktorral, aki örült a szép eredményeknek. Beszámolunk a múltheti kis kalandról, hogy azt hittük kezdődik, de mégsem. Ezen dokibácsi kicsit morfondírozik, majd jelzi, hogy megnézné, hogy hol is tartunk most, hiszen a fájásos este előtt is már szépen álltunk. A vizsgálat során kiderült, hogy a méhszáj teljesen elsimult és bő egy ujjnyira nyitva. :) Éljen! Sokan cserélnének velem, hogy ezzel már nem kell megküzdenem! :)

A további menetrend tehát, hogy nincs várakozás az ötpercesekre, hanem ha valami rendszeresség mutatkozik, azonnal telefon és usgyi a klinikára, ha nem a útközben akarunk szülni! :D

Most nincs semmi erőm, mivel az éjjel alig aludtam valamicskét és 6-kor keltünk, úgyhogy irány az ágy és egy kis du-i pihenés!

Mindenkinek szép napot továbbra is!

Kép
mddora

Dóra!

Hát én irigy is vagyok :oops: Mekkora mázli...bezzeg én totál zárt voltam még az előző héten....kíváncsi vagyok csütörtökre változik e vmi...Amúgy ez spontán alakult ilyen szépen,vagy szedsz esetleg homeóst,vagy málnalevél tea?Áruld el a titkod :wink: :lol: :lol:

És ez a toco a középső ágy volt?Vagy talán van esély hogy az működik?Csak hogy hova feküdjek 2 nap múlva :lol: :lol:

annus11

Sziasztok!

Orelle: nagyon szép a szülés sztorid!

Dóra: amikor én mentem nst-re, és utána megvizsgált a doki, nekem is elsímult a héhszájam és két ujjnyira nyitva voltam, rá három és fél órára megvolt Kata baba!!! Szóval nagyon drukkolok Nektek!!

Annus: nekem kb. 10 perces fájásokkal kezdődött, de nem igazán tudtam méricskélni őket!

Aranynap hová lett???

Maszatmama
maszatmama

persze a héhszáj az méhszáj akart lenni :D ja és én nem ittam málnalavél teát és homeos bogyikat sem szedtem :D

Maszatmama
maszatmama

Sziasztok!

Na most visszaolvastam minden kimaradtat... :)

Maszatmama!
Gyönyörű képek! Itt olvadozok... :oops:
Mi még egyben vagyunk, de ahogy a szülésznőm is mondta, ez így egy időzített bomba...

Annus!
Nem szedtem semmilyen homeós bogyót és nem ittam málnalevelet, mert bár a szülésznőm ajánlotta, amikor meghallotta, hogy hogy áll a méhszáj, azt mondta, hogy ezt már nem kell érlelgetni... :)

Orelle!
Szép szülési történet! :)

Lili!
Köszi! :)

Kép
mddora

Annus!
Az ajtófelőli ágyon voltam. A középső most is jól működött, ha jól láttam!

Kép
mddora

Dóra!
Ez megnyugtató!Akkor megint a középsőt célzom meg!Még jó hogy első körbe megyek,így talán ki tudom játszani a középső ágyat :wink: Legalábbis remélem!!!

Huuu milyen mázlisták vagytok...hát nagyon remélem h legalább vmelyik nekem segít,mert elkeserítő hogy még meg se moccant ott lenn....Bár tudom h van aki reggel még teljesen zárt,este meg már a kezében a baba!Na így is jó lesz nekem :lol: :lol:

annus11

Sziasztok!
Dóra nagyon szorítok értetek!Ügyes vagy,nem lesz nagy munkád,ha már elsimult a méhszáj.1 ujjnyiról 4-re pedig pikk-pakk menni fog.Csak pozitívan,ahogy eddig is! :wink:
Utánad Annus jön,és utána már én???????
Aki szed csoda bogyókat,meg csodateát iszik,az mikor kezdte el?Habár én ittam a málnalevél teát,de nem használt,a 41 héten indították el a Lilit...
Azért,ha tudnék,valami gyerekcsaláogató trükköt,elkezdeném a 36.héten.Hátha meg tudnám szülni,nem kéne kivenni.Tényleg,ti adnátok tanácsot,hogy szüljek,vagy császárt válasszak?
Ha megtennétek,hogy segítetek,megköszönném. :D
Vendég

Hát én iszom a málnalevelet meg a homeós bogyókat is elkezdtem.Betöltött 36.hét után lehet.Azt nem tudom h segít e majd vmit....eddig ugye zárva voltam,hogy ezek hatására haladtam e előre passz.De holnap kiderül ha minden igaz.De az is lehet h zárva is maradok és majd csak a vajúdás alatt nyílok pikpak...a remény hal meg utoljára :lol:

Gyerekcsalogató trükk...szerintem ezek is csak ilyen népmesék....szerintem csinálhatsz akármit,ha nincs itt az ideje nem fog jönni a baba....persze próbálkozni lehet :wink:

Császár:ha az előző császár volt akkor a dokiddal kell értekezned szerintem.Ha ő azt mondja hogy megpróbálhatod természetes úton akkor hajrá!!!Azt hiszem azt szokták ugye figyelni h az előző varrás bírja e.De mivel 3 éve volt az előző szülésed...így talán ez elég lesz.Szóval ah a doki rábólint márt ne,max közben látják ha baj lenne és akkor még mindig ott a csaszi :wink:

annus11

Sziasztok!

Ambrob! Kedves, hogy érdeklődsz felőlünk. Megvagyunk, valamiért Alexa két napja ismét elfogadja az anyatejet. Az elmúlt pár napban annyi tejet öntöttem ki, hogy fél Afrikát el tudtam volna látni. :(
Addig maradt a tápszer...

Sikerült másik gyerekorvost találni, aki átvesz minket, igaz, csak a 3. kerületben, mi pedig a 20.-ban lakunk, de mivel a szüleim a 3. mellett laknak (Budakalászon), én pedig heti kétszer a 3.-ban tanítok, így nem olyan gáz, hogy nem tud kijárni. És a papírokat is kikéri, nem kell többé elmennem ehhez az idióta tyúkhoz. És azonnal kért egy gasztroenterológiai kivizsgálást, mert szerinte olyan nincs, hogy egy kisbaba hónapokig ne akarjon rendesen enni (pár nap belefér, de nekünk ez már január óta napirenden van). És szerencsére (mivel Alexa és az én állandó lakcímem még mindig Budakalász) az I. Gyerekklinikához tartozunk, ami az ország legjobb gasztroenterológiája.

Szóval, lassan beindul a dolog, és még a végén kiderül, hogy mi baja (ha van egyáltalán) a kiscsajnak. Kár, hogy hónapoknak kellett eltelni, hogy eljussunk idáig. :roll:

Remélem, mindenki, anyukák, babák kint és bent, jól van! Szép napot!

Detti

Kép
Kép
detty74

Sziasztok,
Detti: örülük a jó híreknek! csak így tovább!
Gabi: én sem tudok gyerekcsalogató trükköt. A népi legendák nálunk nem eredményeztek semmit. Sokat sétáltam, de sztem nem ezért született Julis akkor amikor. Málnalevél teát csak néhányszor ittam - utáltam az ízét. Viszont a 37. héttől homeoztam. bár attól tartok, hogy ezeknek nincs különösebb jelentőségük. a császár/természetes ügyben inkább nem okoskodom, nem értek hozzá, nem akarok hülyeségeket beszélni. A legjobbakat kívánom, akár így, akár úgy lesz. egyébként Te írtad, hogy nagytétényi vagy? Mi is! csak úgy mint Dóra. Ha nem, akkor bocs.
Apropó Dóra! Hol ketyeg most az időzített bombánk? :)
üdv, o
orelle

Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat,igazából nálunk sem vált be semmilyen trükk a Lilinél.Se a málnalevél,se Apuka :wink:
Homeósakat akkor még nem ismertem.Sétáltam,dolgoztam,utaztam Sopron-Bp között rendszeresen,és tornára meg úszni jártam.
Gondoltam most megpróbálnék mindent a 36. héttől,hátha elindul,és akkor nem kell kivenni.Meg nagy meleg is lesz,reménykedem.
Igen Nagytétény,a Campona mögött,a Dunaparton.Hárosi-öböl.Ti?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok. Tegnap nem dolgoztam, reggel AFP (kalandos), aztán voltam az első szülésfelkészítőn. Jó lesz. :)

A Babák gyönyörűségesek!!! Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok! :)

Detti!
Nagyon örülök, hogy Alexa végre jó kezekbe kerül, még ha ilyen messzire is. Remélem, már Te is megnyugodtál így egy picit. :wink:

Orelle!
Olyan szépen írtad le a szülést, hogy megkönnyeztem. Igaz, még 5 hónapom van vissza, de már nagyon-nagyon várom. :)

Az én Picurkámat is érzem már. Igaz, nem sűrűn, és nem erősen, de jópofa és megnyugtató érzés. :) Múlt héten Apa készített egy képet, majd megmutatom. :)

Maszatmama!
Írok privit.

Francestz, Chanel!
Hogy vagytok? Mi újság a Babókkal? :)

KépKép
aranynap

BRÉKING NYÚZ!!! Megszületett Dóra és Feri Mátéja. Ma 1:05-kor esett meg a nagy eset. 3690 gr, 56 cm. Éljen! Isten éltesse őket.
orelle

Dóra szívből gratulálok!És nagyon várlak a hírekkel.Jó egészséget mindkettőtöknek! :D
Vendég

Hatalmas gratula Dórinak és Máténak (majdnem a nyuszi hozta :) ). Jó egészséget az egész családnak!

Annus, most Te jössz! :)

Detti

Kép
Kép
detty74

Na egész npa nézelődök hátha van vmi hír!És tessék!!
Gratuálok Mátéhoz!!!!!Tök jó!!!Hát számítani lehetett rá hogy hamarosan kipottyan!
De akkor bele kell húznom!Hogy leszünk így szobatársak Dórával :lol: :lol:
Holnap nekem is CTG...kíváncsi leszek!Ja és jön frontocska is.Hurrá!!! :lol:

annus11

Sziasztok!

Dóra nagyon-nagyon gratulálok! Gondoltam, hogy ilyen "adatokkal" nem lehet már sokáig benn a babóca! :D

Maszatmama
maszatmama

De jó, de jó!!!! :D

Gratulálok a Nagyfiúhoz!!! :)
Sok szépet kívánok az egész Családnak! :D

KépKép
aranynap

sziasztok
gratulálok Dóri!!!!!!!

Annus kitartás!!!!!!
Biztosan okoz egy kis feszültséget, hogy Te még nem ölelheted magadhoz a babádat. minden ok. lesz!!! Ott majd olyan tartalék erő is előjön Belőled, amit nem is sejtesz. Nem hiszem, hogy nálam görcsösebb, pánikolósabb ember sok létezne, a plusz erő mégis előkerült.

Nagyon szépek a babák!!!

Aranynap
nagyon boldogító és megnyugtató érzés, ha már érzed is Maszatkát :) Kép Kép Kép

én is teszek fel néhány képet.

KépKép
francestz

Francestz!
Nagyon édi Ádám-baba!!!!! :D Igazi kisfiús, és milyen kis formás!!! :)

KépKép
aranynap

Francestz: nagyon gyönyörű baba, lehet jelentkezni menyasszonynak? :lol:

Beát láttam ma bejelentkezve, reméltem ír valamit, de gondolom van most jobb dolga is, mint ide írogatni.

Na én ma érzem úgy magam, mint egy zombi, tudom aludnom kellene, mikor Kata alszik, de annyi dolog van, és hát férjecskémmel is szeretné törődni!

Maszatmama
maszatmama

sziasztok,
nagyon szépek a babák!
Gabi! Diósd felé lakunk az M0-on túli részen, már majdnem a budatétényi részen. Tök jó, hogy te is itt a közelben. Klassz lehet a duna közelében lakni, főleg hogy már gát is van :)
üdv, o
orelle

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van?
Én tegnap pórul jártam...Kimentem sétálni,illetve biciklin tolni a Lilit,kulcs,telefon és minden nélkül.Apa elment a városba,bezárt szépen mindent,nem tudta,hogy nincs nálam semmi.Így 3 órán át tologattam a gyereket a napon,már wc és víz hiányom volt.A lábaimat sem éreztem.Hol a nyakamban vittem,hol a kezemben,hol a bringán toltam a Lilit.Ő is fáradt volt.Sírt is,hisztizett is.Na,7-kor hazaért Apuka,mi a ház előtt,és azt kérdezte,miért nem megyünk be? :evil: Ennyi...
Orelle,Pikó utca?Keress rá egy térképen! :wink: Nagytétényi kastélymúzeumhoz járunk sokat a játszótérre,meg az Osváth cukiba. :roll:
Dóriéknak nagyon örülök még mindig.Megint elolvastam a tegnapi hírt.
Ádám gyönyörű szép!!!!!!!!!
Vendég

Ádám nagyon cuki pasi!!!Én is jelentkezek Izával :lol:

Voltam ma CTGn meg dokinál.Minden oké.Igaz totál zárva vagyok :( A VTG se mutatott most annyira erős méhtevékenységet mint a múltkor,de azért 60askörül járt párszor!
Jövőhét péntek CTG,UH és doki!Aztán meg heti 2szer kell mennem...

annus11

sziasztok,
Annus: sok erőt kívánok! pihenj sokat.
Gabi: asszem tudom hol laktok. az osváth nekünk is törzshely. na majd jöhet a közös fagyizás :) ha van kedvetek.
üdv, o
orelle

Sziasztok!

Szerintetek hülyeség a Magzatdiagnosztikai Központba két héttel előbb bejelentkezni genetikai ultrahangra? :) Az AFP-m kábé 27-ére lesz kész, és akkor már betöltött 18 hetes leszek, de a biztonság kedvéért (hátha nem lesz kész mégsem az eredmény) május első hetére jelentkeznék be.

KépKép
aranynap

Sziasztok Lányok!!

Itthon vagyunk igen végre!!! Hát nem volt egyszerű!!

Várom a védőnőt, mindjárt itt lesz, aztán kajcsi..utána jövök!!

Orelle, nagyon sokat segítettél nekem lelkileg, NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Igérem jövök hamarosan!!!
beatrix161

Bea!
Várunk a hírekkel!!!Már nagyon kíváncsi vagyok!!!

Aranynap!
Dehogy hülyeség bejelentkezni!Sőt!Örülj ha kapsz még időpontot akkora amikor szeretnél!Így tuti akkor tudsz menni amikorra szeretnél :wink: Teljesen jó a május első hete amúgy!

annus11

Annus, köszi! :)
Már van is időpontom!!!! :D
Május 4-én megyünk 11:30-ra. Jaaaaaaajjj, már alig várom! :)
Sűrű lesz április utsó hete. 27-én Doki, 30-án védőnéni, 4-én genetikai UH. :D

Beatrix!
Üdv "itthon"! :)

Egyébként hogy vagytok?
Én ma nagyon jól lennék, ha mehetnék már innen hazafelé. :D
Meg reggel találkoztam a régen látott nagynénémmel, aki megkérdezte, hogy "És a gyereket hova raktad?" Pedig direkt olyan felsőt vettem fel, amiben látszik a pocak. Nem hiszem el! Bezzeg a cicimnél meg mindenki leakad, merthogy vagy két számot nőttek már most. :D Persze ez legyen a legnagyobb problémám. :)

KépKép
aranynap

Beartix! Örülök nektek. :) Jöhetnek a szép tavaszi itthon-babázós napok. Pihenj sokat és élvezd a kisfiad társaságát.
Aranynap! Nekem a 20. héttől lett látványos a pocónövekedés. Addig sokaknak nem is tűnt fel. Istenem, milyen gyorsan elszállt a terhesség időszaka...
orelle

Sziasztok!

Nagyon gratula Dórinak és Máténak, jó egészséget Nekik!

Francestz!

Gyönyörű baba Ádám!

Beatrix!

Remélem Vilivel minden rendben van, tegyél fel róla képet!

Detti!

VÉGRE jó hírek Alexáról! Gondolom, már nagyon Rád fért egy kis pozitív változás! Reméljük, hogy az új doki néni sokkal lelkiismeretesebb, mint a régi banya. Nálunk a doki néni változatlanul mufurc, csak akkor lágyul meg kissé, ha Apa vidámabbá teszi egy kis pénzzel! "Money makes the world go around..." - tudom ezt énekelte Lujza Minelli is, de hát akkor is! (Remélem jól írtam?! :? ) Szerintem az ne menjen gyerekorvosnak, aki nem szereti a gyerekeket.

Aranynap!

Szerintem sem hülyeség 2 héttel előbb bejelentkezni! Mivel én egy vén hülye vagyok, mikor 18 hetes terhes voltam, elmentem a SOTE I.-re magzatvíz mintavételes genetikai vizsgálatra. Ugyan az eredményre 1 hónapot kell várni (nagggyon hosszú tud lenni!!!), de 100% biztonságú. Így legalább megnyugodtam, hogy minden rendben lesz Marcival.

ambrob
ambrob

Orelle!
Ohh, hát ez tök jó, addi még van 3 hetem. :D Na majd látványosan simogatom a hasam, akkor csak nem hiszik, hogy épp jóllaktam (egy fél disznóval). :lol: :lol: :lol: Úgyis viszket a poci, hiába kenegetem. :shock:

Ambrob!
Közben már megvan az időpontom. :) Én is mindig úúúúgy várom az ultrahangokat, meg a vizsgálati eredményeket. :) Ilyenkor bezzeg olyan, mintha vánszorogna az idő. :? 8)

KépKép
aranynap

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?