sziasztok,
nagyon tetszenek a képek!!
Kedvencem Zsófi-nőci!! Hogy találta ki??
Cool, örülök, hogy vittél fényképezőgépet, naaagyon izgultam, nehogy otthon hagyd!!Belenézel egyáltalán a keresőbe mikor fényképezel? Érdekel a technikája!
Képzeljétek, este Jupap nem volt itthon, én épp Julcsit öltöztettem fürdés után, csöngetnek. Mondtam magamban, bocs, de nem érdekel. Mégegyszer. Zsozsót akkor megkértem, hogy menjen ki nézze meg, ki az. el is indult, de az ajtónál, hangos kopogás, így csak ajtót nyitott. És ki állt ott?
Hát a Mikulás! Mindnyájan nagyon meglepődtünk, Zsóval csak néztünk egymásra, hogy ez meg mi?? A kutyának nem tetszett, nagyon megugatta, mondtam is, hogy biztos a jelmez nem tetszik neki, erre a Miku: Ejnye anyuka, miket tetszik itt beszélni!!
Aztán bezártuk a fürdőszobába (a kutyát).
Miku tök jó fej volt, mókás Mikulás volt, kedves a gyerekekkel, megbeszéltük még azt is, hogy ő rendezte tizenvalahány évvel ezelőtt az Übü királyt a Katonában, Básti Julival az egyik főszerepben
, amit én is láttam egyszer. Hozott egy egy plüssállatot és egy egy csomagot.
Amikor ment el, kikísértem, de nem árult el semmit, hogy ki küldte, azt mondta, látott tizenöt éve a Palatinuson és akkor elhatározta, hogy majd ha háromgyerekes anyuka leszek, akkor eljön mint Mikulás
. Zöld postásautóval ment el.
És járt Csömörön is, a kolléganő-unokatesóéknál is, de ott sem árult el semmit.
Jupap nem nyilatkozik
, pedig ő tudja, vagy ő volt, vagy csak bűnrészes, nekem meg fúrja az oldalam a kíváncsiság!!! Kicsit ismerős volt a hangja és a stílusa, de nem vagyok biztos a tippemben. Megöl a kíváncsiság, áááááááááááááááááá!!!!!!!!
Nekem soha eszembe nem jutott volna ilyesmi (pláne, hogy gondolom egy valag pííz), meg műdolognak tartottam, de ez itt és most nagyon jól jött ki!
Pacsi Zsozsóval:
Julcsi meg így aludt ma a fogorvosnál (mert hogy mi meg ott voltunknapközben)