Coolasa:
karnisszerelő iparos
családi vállalkozás, házhoz mennek többszáz függönymintával, legyártják a karnist, megvarrják a függönyt, felszerelik a karnist, felrakják a függönyt. Váltócipőt hozott, hogy ne sarazza össze a kéglit, porszívós fúróval dolgozott, nem is lett utána szemét, és és felrakott 8 karnist 2 óra alatt. Na ez a páromnak kb. 2 hét
Mi nem tőle vettük a függönyt, hanem a Gardéniában, ő itt csak alvállalkozó volt. De ha ezt tudom, biztos tőlük válogattam volna. Kifejezetten óvott a Diego-s, Kika-s függönyöktől
Pedig ott is nézegettük.
De Gardéniás csajok is ingyen kijöttek felmérni, hogy hova mennyi függöny kell, hoztak mintát, hogy hozzá tudjam nézni megy-e a bútorokhoz. Szóval végre találok olyan embereket, akik a pénzért normális szolgáltatást nyújtanak, hihetetlen.
Gabus:
Görgő természete a sok orszívás óta szemmel láthatóan romlik
egyszerűen annyira hisztis, hogy ledöbbenek időnként miket tud őrjöngés terén
Natasa:
fotós telefonszáma plííííz, Szonja nagyon édi, szerintem tök ari a morc képeken.
szerintem meg rengeteg hajad van, mit panaszkodsz?
Ilba:
a doki akihez amúlt héten mentem, tegnapra kért tőlem egy telefont, hogy hívjam mi van velem, nem sikerült elérnem, ma kiderült, szabin van
amúgy nem vagyok teljesen rendben egyáltalán, úgyhogy holnap asszem megyek egy következő orvoshoz (
ezt egy újpesti babanetes szülésznő ajánlotta)
Mancs, Vuka:
Bubek szerint a telihold is közrejátszik a rossz alvásban, és szerintem is van benne valami
Amit Mancs írt az alvásszaki tudományáról, valamelyik honlapon ugyanezeket egy másik szaki pontról pontra megcáfolta
pl. hogy ugyanúgy kell ébredni, ahogy elaludt, meghogy meg kell tanulnia egyedül elaludni. Megpróbálom megkeresni, nem is olyan rég olvastam valahol...
Anyukák, Babócák! Jó szórakozást mára, gondolok rátok.
pusz-pusz