Halihó!
Én is jelen....
Nem is tudom, most hova irkáljak, babavárós már nem vagyok, a 2008 babásokba értelemszerűen és dátumszerűen nem tartozom, a régi babásban már nagyok a gyerekek, meg pang is eléggé... mindenhonnan kilógok
Angel!
Én is elolvasnám szívesen
Én is nem nyilvánosra csináltam a képeket, bár nem igazán tudom, mi van akkor ha nyilvánosra van állítva
Kutyatéma:
Ahogy Vanda leírta, kb. úgy csináljuk mi is, megszaglászhatja, nincsenek különösebb új szabályok, de persze azért kicsit többet van taszigálva ha láb alatt van. Nagyon aranyosan viselkedik, de azért egy pillanatra sem hagynám vele egyedül.
Rani!
Örülök hogy jobban vagy. Ha nagyon keményedsz vagy fájdogálsz, némi alkohol is hatékony bír lenni
Ha metes vagy, akkor nem baj ha szedsz pluszban még folsavat, mert a met mellé több kell. Tudtommal a Femibionban vas nincs, arra oda kell figyelni.
Viktu!
No igen, én szedtem metet végig, ezért kimaradtak a nagy nasizások. De most nem szedem
Nagyon emlékezett ám rátok a Hajni, még a beállításokra is
Skrisz!
Na megértem, hogy nincs kedves szexszel kicsalogatni Esztert, nagyterhesen rájöttem, hogy ezt a hülyeséget tuti nem a kismamák találták ki
Én csak a fejemben modelleztem le, de a hideg is kirázott a gondolattól őszintén szólva, pláne egy jó kis fájdalmas méhszájvizsgálat után. Ha meg folyamatosan fájdogál meg keményedik az ember, hát nem lenne túl kellemes semmiképp
Persze tudom hogy nem is az a cél, én pl. a férjemet sem hiszem, hogy rá tudtam volna venni, már hetekkel korábban is kinyilvánította ellenérzéseit a témával kapcsolatban
Mármint hogy ez, mint megoldás felmerüljön ha "túlhordanék"
Szöcske!
Rakhatnál képeket a "ténsasszonyról" meg a tesójáról
Till!
Akkor rám is jöhet a kövekből, mert ez nekem is mindig minden beültetésnél eszembe jutott
Pláne, hogy láttam már ilyen idióta filmet is...
Én úgy tudom a kézzel tágítás igen fájdalmas, szóval, ha volt valakinek, szerintem az emlékszik rá...
Hunci!
Na akkor mindjárt megnézem a régi babamozikat
Abszolút met-hívő lévén mennék a talira szívesen, de nem tudom sajna megoldani, túl picik vagyunk még hozzá