Új privát üzeneted érkezett!

Sajtikám,
a választ nem tudom, de megböktelek, hátha megérzed. :wink: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ó-ó... zsinórban két laptető?! :wink: :lol:
a tornasor betartására és arra ajánlom, hogy minél népesebb legyen a következő zebracsapat! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
:D
Nekem meg lapaljám volt!!! :)
Tuti, hogy Balázska még benn marad, ha már ilyen ideálisak lettek az eredmények.
Nektek mizu ingatlanügyben? Megállapodtatok?

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Jött egy értesítés, hogy megböktél. Én meg visszaböktelek... Aztán semmi sem történt... Lehet, hogy ez olyan, mintha negatívan értékelnénk a másikat vmi miatt, fenyegetésféle? :roll: Inkább kitöröltem... Na jó, nem fárasztom ezzel a fórumos oldalt.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kubu! gratula a jó jegyekhez és a 4 hez már mint a - hoz!
Te 1 varázsló vagy!

Lukácsné üdv itthon, és jubbulást Hanának!

Zsuzsó: nekünk holnap jelenés 12.00 mammográfia és utána Sz.

Mia : sajnálom és julius 2 hónap adig még minden megtörténhet!

Carla kérünk még fotót kivül belülről!Nekem is volt ugy tejem de lehurrogtak ,hogy akkor még nem lehet.. nem persze:):) haha

kisbéka dejóóóóóóóóóó végre láttad hová mentek a végén, a bkv-nem semmi én biztos szová tenném ! Nekem itthon már nem 1 x átadták azért mert ott tartottam a kezem és azt hitték én meg nem árultam el hogy nem jól esett:) :oops:

Ki a másik szülinapos??? Ha nekem szólt Ann köszönöm szépen!
Fura a keresztnevem olvasni pedig tudom, hogy van másik Rita is itt.
evolet
Szolnok

tudtam hogy valamit kihagytam !!!

Vicky de jó szép kék Autó!Biztonságos vezétés és kevés örültet az uton!
evolet
Szolnok

Segítsetek!!!
Hol van a jánosba a szülészet, hogy hivják Oroszlánt ha megnéznénk és mit lehet vinni???
evolet
Szolnok

Nagyon gratulálok Nórikához. Legyen nagyon boldog élete.

Andi

Sokat gondolkodtam, hogy anyósodékra mit írjak, de csak annyit, hogy sajnálom, hogy Neked is ez jutott és pont erre az időszakra időzítve. De Te ügyes vagy és erős, ezt is megfogod oldani, de csak magatokra gondolj és jó kos természetedet most egy kicsit fog vissza. Aztán ha Iza kint lesz, akkor mindent lehet.

Kubu

A kiscsaj tüneményes, nem kezdi korán a szgép használatot? -4 tök jó!!!
Szóljál, hogy ilyen jegyet minden tárgyból megajánlhatnak. :roll:

Lukácsné és minden ma született

Boldog szülinapot!!!!!

Béku

Mielőtt buszra szállsz tegyél be é egy kispárnát. :lol:

Zsuzsó

Balázskának mondogasd csak, hogy lányoké az elsőbbség, vagy hogy a sorrenet illik betartani :lol:

Kép
vnbeni

Sziasztok!!!!

Most csak gyors bekukk,mert mindig elfelejtettem írni!!!Nagynéni lettem!!!!!
Hétfőn reggel megszületetett a Nővérem kisfia Hunor és 3750 gr. Gyors szülés volt 7.30-kor értek be a korházba és 8 órakor már meg is született a kis Hunor!!!!

Most csak ennyi,megyek dolgozni!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Ilyenkor már szoktál jelentkezni!! Csak nem.... ???????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: Gratula Hunor babához. Tényleg jó gyors szülés volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska,
gratulálok! :-) ez tényleg nagyon gyorsan ment! :-)

Sajtikám,
sajna bealudtam, így nem éreztem a megbökést. hát tegnap sem jöttünk rá mi az értelme. :lol: :lol:

IzaAnyu szerintem csak pihizik, ugye Andikám?! :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt Mindenkinek!

NAgyon gyönyörű Nóri baba!

Sajti!
de jó,h megint itt vagy,sajnos ez van de azért bemegyek dolgozni,de nagyon óvatosan csak 2-3órára!és csak ülök!

Andi!
tényleg hol vagy? :D

Csucsu!
merre vagy?
vikus82

Jóreggelt,
Továbbra is még semmi.... Ill. este elkezdtem fájni.. aztán kis idő múlva elmúlt... és ez jött többször is.. előkerült a stopper...de nem voltak az idők teljesen egyformák, bár a 8 perc többször előjött... azt hittük elsőre, hogy na most??? ...De a melegvízben ücsörgés után elmúlt... úgyhogy csak jósló lehetett.
Éjjel pocsék volt, folyamatosan fájdogált, ha megmoccantam.... na nem is riogatnék vele senkit inkább...
Most R. elment dolgozni, én meg igyekszem nyugodt maradni.... Tegnap olyan klassz napom volt, tök energikusan, mehetnékesen.... ma viszont ennek pont az ellentettje....
Várakozó álláspont :shock:

Zsuzska: Gratulálok én is a kis Hunor baba megérkezéséhez!!!! :)

Evolet: van még egy Ritánk, ketten vagytok... Nos Ő volt tegnap szülinapos :wink: De ezen ne múljék, istenéltessen Téged is!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Rajó szerint a megbökésnek kekszulális értelme van.... (pasik úgy aposztrofálják egymás között ha jócsaj teccik, hogy szúrnám....) :lol: :lol: :lol:

Amúgy ezeket találtam:
"A Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában ez áll: A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti. "

"hát nincs hivatalos jelentése, de jelentheti azt amit te mondtál vagy egy jelzés h "dughatónak talállak", ilyen virtuális incselkedés"

"csak amolyan: "hello, mi újság?"

andrea-1

Ja amúgy képzeljétek, fel vagyok iratkozva ilyen napi horoszkópra .... Rajónak mára ezt írták: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Életébe belép egy varázslatos személy, aki felvidítja, s általa még jobban tud szeretni. Nyitott az új barátságokra. Akikkel mostanában ismerkedik meg, nagy hatással lesznek jövőjére."

Ebbe azért bele lehet magyarázni rendesen.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám tudom de őtt már rég olvastam , féltek ,hogy megharagszik valaki ha nem reagálok a jó kívánságra azért kérdeztem már 2x -rá. De kívántam is én is neki gondolván itt nem neveztek így!!
köszi Andi + 1 x.
Zsuzska gratula Hunor babához nem semmi szülés volt!

Segítsetek!!!
Hol van a jánosba a szülészet, hogy hivják Oroszlánt ha megnéznénk és mit lehet vinni???
evolet
Szolnok

Háááát ebbe a horoszkopba én azt olvasom lesz még kevesebb mint 8 perc nem soká!!!
evolet
Szolnok

andi megtaláltalák a fb-n!
evolet
Szolnok

Jó reggelt!
Naaa, Andikám!
Akkor legalább már kicsit alakuló-félben vagytok :D
Hátha bejön a horoszkópja R-nak és valóban belép az életetekbe ma IZA!!! :D

Evo!
szülészet: Hmmm...hányas épület is??? Ott van, mint a BMC, csak a kémény másik oldalán! Tehát a portától nem jobb, hanem bal oldalon kell felsétálni!
Jól kiírták rá kék táblára - asszem! :)

Béku!
Végre a szülőszobán "kötöttél ki" :D
Örülök, hogy tetszett :D

Most melózom, mert nagyon nagyon sok dolog van...sőt még annál is több!
Később jövök!

Látogatós Csajok!
Estrellát pusszantjuk :D

Andikám! Riadót várom...hátha ebbe a gyönyörű napsütésbe érkezik a Kisasszony :D

eszter82
Budapest

Nóri baba nagyon kis cuki hajas baba! :lol:

Zsuzska, Gratulálok nővérednek a kis Hunor babához!
Mázlista a szüléssel az tuti....

Béku, örülök, hogy meg tudtad nézni a szülőszobát. :D

Vicky, küldök pü-t...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

No hazaértem :D

Estrella elvan,átadtam neki az üdvözleteket,nagyon örült nekik :)
Remélem sikerült valamennyire megnyugtatnunk,most 35 hetesnek számolják a terhességét,ami nem olyan rossz,már csak picit kéne kihúzni!

Úgyhogy mindenki drukkoljon neki!
Most picit békén hagyják a vizsgálatokkal,gondolom nehogy azzal is előidézzenek valamit...
Vendég

most csak nagyon gyors bekukk...

Andikám,
ha ma nem jön Iza, akkor találkozunk szombaton 7.15-kor a szülőszobán. :-)
de remélem szülni csak Ti maradtok!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mondtam Estrellának,hogy tartania kell a sorrendet,úgyhogy dádá lesz,ha nem ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

azt mondta: igenis! :D
Vendég

Zsuzsó!
Miért írtad ezt Andinak???
Érzel valami arra utalót, hogy Nektek is maradni kéne???? :shock: :shock: :shock:
Nyugtass meg, hogy semmi még :D
Mondjuk a gyerkőcök már akkor is teljesítik a tervet, ha Andi 1 perccel korábban szül mint Te :D

Béku!
De jó, hogy rendben van Estrella :D
Drukkolunk neki nagyon, hogy még legalább 1 hétig egyben maradjanak...akkor már tényleg minden rendben lesz :D

eszter82
Budapest

Eszter: hiszem,hogy semmi baj nem lesz Estrelláékkal! :)
Amiatt aggódik csak,hogy ha koraszülött lenne a babó,akkor átirányítják,és akkor se az orvosa,se a szülésznője nem lesz vele.

Ez sajnos az Uzsokinál is így van,36 előtt átirányítanak az ÁEK-ba,vagy az I.sz.-ba...
Vendég

andi: Holnap lesz 2 éve, hogy Barbussal volt az inszemünk. Jó dátumnak tűnik.

kisbeeka: Mi is haza értünk már, Barbus a héven persze felébredt, most próbálom rábeszélni egy kis szunyára.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó: Na akkor Téged is látni akar Zoli gondolom a hétvégi programja előtt??? :wink: :wink: :wink: (azért kíváncsi leszek, hogy bekavarunk-e Neki .... :shock: :shock: :shock: )

Eszterkém: Zolink ügyeletes péntek éjjel, és gondolom Zsuzsót meg engem is, meg ha még van rezgőléces páciense az ügyelet végén megnézne, hogy úgy induljon neki a hétvégéjének.... :wink:

Béku: jó kis látogatós-díszkíséretes napok akkor ezek most Neked... pihenjél is azért :)

andrea-1

Vicky: Mostmár asszem bármelyik dátum jó, de a Barbusos mindenképp az lehetne :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Nekem ezzel a koraszüléssel azért lett volna "szerencsém", mert már az ÁEK-ban voltam. Mondta is a dokim, hogy ilyen szempontból nagyon jó választás volt nekünk, mert hát azért esélyes volt nálunk is a korababa.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: jól viseltem a mait is,itthon meg ettem egy almát,és most olyan rosszul lettem hirtelen...
szédülés,hányinger,fejfájás... :shock:

megint front?! :evil: :evil: :evil:

Mondjuk ma hajnalban megint fent voltam,úgy látszik kezdek erre átállni,csak nem tudom,mikor fogok pihenni,mert így nem megy.
Talán erőltetnem kéne a délutáni szundit... :D
Vendég

béku: Én a helyedben aludnék délután. Majd később a gyerek mellett is csak ez válik be, ha az elején alszol amikor ő is alszik. Én is szívesen szunyálnék egyet, de Barbus hol elalszik hol felébred.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: édes volt ma Barbus :)
asszem eszem még valamit,aztán szunya,este meg apával nagy bevásárlás talán... :roll:
Vendég

béku: Köszi. Aztán alvás, különben megyek és téged is leraklak aludni. Beteszlek a rácsos ágyba és aztán majd jól nem tudsz kimászni belőle. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
ahogy Andi is írta, Sz doki nyugiban akar elutazni szerintem 7végére. a mai flow és ctg jó lett, de azért ránk néz még indulás előtt. :wink: nem, mi még nem maradunk!!!!
fogad - illetve csak hűlt helye jól van?

Andikám,
Sz dokinak mondtam ma, hogy előbb ti jöttök és mi csak utánatok... :-) azt mondta rendben. :lol: én is kíváncsi leszek, hogy alakul a 7vége... :wink:

Breki, Vicky,
de jó hogy Estrella még 2in1 meg hogy hagyják a vizsgálatokkal is.
köszi hogy átadtátok az üdvözletünket és hogy meglátogattátok.

Breki,
aludj szerintem is, amíg tudsz. ma nekem is 103 volt a vérnyomásom egy kv után, úgyhogy szerintem a meleg közrejátszik.

Evolet,
én sokkal korábban jártam arra így sajna most nem jött össze a randi.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,

csajok,
köszönjük Estrella híreket, és hogy meglátogattátok.

lenne egy kérdésem hogy fájó nem látható visszérrel mit csináljak ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám: mondanám a szokásos szlogent, hogy dokinak kéne lásson..... :shock: :shock: :shock:
Amúgy vannak kenőcsök, tabletták visszérre, meg ezt is találtam:
http://www.femina.hu/egeszseg/a_6_legha ... szer_ellen

Béku: most elméletileg úgy tudom nincs front, de a melegtől simán lehetsz rosszul sajna önmagában is.

Zsuzsókám: remek, hogy a maiak is jók lettek.... asszem mostmár akkor tényleg megnyugodhattok!!!!!!! :wink:
A jancsiba meg max. látogatni jössz jövő héten... hozzánk... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,
én is azt hittem nincs front, erre az előbb nálunk jég esett. :shock: :shock:
most gyorsan le is fekszek egy kicsit, rápihenek erre a meglepetésre.:roll:
jövő héten naná hogy nem hagyom ki a látogatást! :wink:

Kubu,
visszérre én először valami homeos krémmel próbálkoznék. de azért egy dokker nem ártana!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Próbálok ismét bekapcsolódni :oops: :oops: :oops:

Vicky, Breki,
nagyon renidk vagytok hogy meglátogattátok Estrellát!!!
És nagyon örülök hogy jó híreket hoztatok :)
Drukkolok neki nagyon, hogy ne sokkal előzzön meg engem :wink:

Zsuzsókám,
hiába, Sz-t mindig is úgy ismertük mint biztonsági játékost!
Inkább több felesleges vizsgálat mint váratlan meglepetés :wink:

Andiiii,
Iza nagyon kivárja az idejét!
Azért ez a horoszkóp nem semmi, és még van hátra idő a mai napból 8)

Vicky,
gratula az autóhoz! Barátnőméknek van ilyen, szeretik!

Beni,
csak előbukkansz, és magadról egy szót sem? Mizu felétek?

Sajti,
nálatok helyzet???

Carla,
édesek a srácok így együtt :D Nagyon jó ez a kép!

Zsuzska,
gratula a nagynéniséghez!
És drukk, hogy hamarosan máshoz gratulálhassunk még nagyobb örömmel :arrow: :arrow: :arrow:

Vikus,
én a helyedben nem rohangálnék dolgozni!
Tessék feküdni, feküdni, feküdni, a hematómára ez az egyetlen gyógymód van!!!
Én is eléggé munkamániás vagyok, és amint felszívódott a hematóma mentem vissza dolgozni, de amíg azt nem mondta S hogy minden rendben, én olyan rendes gyerek módjára lapítottam az ágyban hogy csak na!
És azóta semmi bajom, végigdolgoztam a 15-16.héttől a terhességet, még most is járok be hetente...
Kérlek, gondold jól át!!! Nem cseszegetni akarlak, csak féltelek!!!

Evolet,
akkor mégiscsak jól emlékeztem...nem tudom, hogy ezek az értékek rögtön donorra utalnak-e, de drukk hogy ne kelljen :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
mindig tudtam hogy szupppper csajszi vagy :D :D :D

Kép
judit0713

Sziasztok!
Itthon vagyunk.
Oroszlánt elméletben megtaláltam de azt mondta az ott lévő hölgy hogy nem mond neki semmit az Oroszlán név és nem Nórinak hivják a babáját pedig a baba osztályon azt a kortermet mondták ,hogy ott a Nóri baba. Így jártam!
Andi, jövőhéten csüt. megyek ujra meg látogathatlak??
Mit vigyek? Mit szeretnél?

Rólunk: A mammográfián vmit találtak a bal mellembe mintát vettek belöle jövőhéten eredmény.
Sz. azt mondta:a vérvételem jó az AMH-nagyon nem jó.
1: petesejtdonort javasolt de arra is azt mondta hogy koránt sem biztos hogy megismaradna a terhesség.
2 : ha meg stimulál akkor 1% esélyt add, hogy a petesejtjeim jók lesznek a tovább lépésre.
3. Azt mondta a legnagyobb esélyem a spontán van.
Erről ennyit!
Témát részünkről lezártuk maradtunk a 3. lehetőségnél.

jövőhét csüt délelött valaki jön a bmc-be?

Üdv.evo
evolet
Szolnok

Andi

Iza mit szólt a dörgésekhez? :roll:

Viki
Szép autót választottatok. Élvezzétek. Gratulálok hozzá.

Evo
Sajnálom a nem jó eredményeket. De azért, ha néhány olyan vizsgálatot megcsináltatsz amit itt már sokat akkor a spontánra is van esély. Nézd a jó példákat.

Judit
Olyan későn jutottam már a géphez, hogy már nem volt erőm többet írni, pedig most oldalakat tudnék teleírni. (ha nem lennék olyan lusta és fáradt)

Te hogy bírod még a munkát. Hetente csak egyszer mész? Anyukádék mikor költöznek?

Na akkor egy kicsit magamról

Hétfőn voltam Eszter dokijánál a Várbíró Szabolcsnál. Átnézte az eddigi papírjaimat, és gratulált, hogy ennyit kibírtam és hogy nem is olyan rosszak. A D vitamin pótlást bevallottam neki, hogy már egy hete szedem és egy hét alatt elfogyott egy üveg. :shock: Meglepődött, hogy szereztem, mondtam hogy a húgomnál kicsik vannak és tőlük kaptam. Azt mondta, hogy még a hét első felében tartsam ezt a tempót utána csökkentsek, és adott beutalót vv-re.
Ma voltam K ügynöknél úgy néz ki minden rendben van itt is. Megkaptam a recepteket, már csak a mensinek kell megjönnie.

Ja közben sokat agyalok a peren és eszembe jutnak hülye főnököm szavai amikor megkérdezték, hogy tudott-e a lombik kezelésről. Azt mondta, hogy tudta, hogy gyereket szeretnék és hogy fiziológiás kezelésekre járok????????

Kép
vnbeni

Evolet,
hááát, elég felemás hírek...de feladni nem szabad!
Beninek van igaza, érdemes esetleg jobban körüljárni a témát, vizsgálatokat, lehet ebből még babácska akár spontán is!!!

Beni,
de jó, akkor szépen haladsz a cél felé :)
Főnököd egy jó nagy f@szkalap, de hát ezzel az elszólással is csak azt bizonyította, hogy tudott róla hogy dokihoz jársz!
De szerintem most ne agyalj a peren! Hajrá D vitamin kúra, mensi, babácska :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
A többi meg majd csak hab lesz a tortán ha megbukik a főnök a következő tárgyaláson :wink:

Kép
judit0713

vnbeni, fiziológiás kezelés!!!!!!!!!!!!!!! hát behalok :)))))
tök jó, hogy ilyen jó híreid vannak végre végre mááár

milyen d vit-t szedsz? exem hétfön postáz nekem csomagot patikából és azt is akarok kérni. elég ha mondom neki hogy sima receptes d vitamin? Endokrinológussal ma taliztam, de ezt elfelejtettem megkérdezni, csak arra emlékszem azt mondta hogy receptes d vit., de nemtom ez mit takar.
ann74

na bocs Beni, nem is néztem utána, csak arra gondoltam hirtelen, hogy a fiziológiás az vmi reumás kezelés...úgyhogy most végül is fogalmam sincs ez mit takar..mindegy a főnöködet ettől függetlenül is úúúútálom!! Te pedig ne agyalj rajta!!! Kapcski!!!!!!!!!
ann74

Ann

Vigantol cseppet szedek. Sima receptes kb 300 Ft. Az hogy milyen kezelésre gondolt én sem tudom, talán azért is ragadt meg a fejembe.
Még most akarok a perrel foglalkozni, hogy aztán később már ne kelljen és a tárgyalásra mégis felkészült legyek.

Kép
vnbeni

Beni,
szerintem onnantól kezdve hogy ez a hülye elmondta a bíróságon is hogy tudta hogy kezelésre jársz baba témában, megpecsételődött a sorsa. az már mellékes, hogy fogalma sincs ez milyen kezelést jelent... úgy tudom ebben a bíróság egyértelműen munkavállaló párti. emlékezzünk csak Miezára is!
szóval remélem végre vége lesz a bíróságra járásnak és jönnek az édes baba gondok!!!

Juditkám,
te is előkerültél? :wink: Esztered meggyógyult?
szüleid és a költözés? vagy ne is kérdezzem???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

most milyen időszámítás lett itt már megint egy ideje????
költözni kell Bagdadból is??? :shock: :shock: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ó, haza lehet költözni!!! legalább itthon születik a bébi hálaégnek...
már úgyis aggódtam hogy bagdadban elég gáz gyerekbetegségek lehetnek... :roll: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Drágáim milyen vizsgálat amire gondoltok?? konkrétat kérek!!
köszönöm!!

Feladtam is meg nem is én még mindig hiszem amit mondtak 2013.
talán ez kellett ahhoz hogy ne görcsöljek és elengedjem.
Az aszisztensnő tényleg full kedves!! jól esett a vigasztaló szavai kint!! köszönöm
evolet
Szolnok

Zsuzsókám: én is pont ma szúrtam ki, hogy el kell hagynunk Bagdadot :)))))))))))

Beni: ezt az ütődött faszkalapot..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ez tényleg ekkora gyökér??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Apropó: Miezáékről tud valaki valamit????????? Nagyon eltűnt mostanában, remélem minden rendben..... :shock: :shock:

Lukácsné: vissza-klimatizálódtatok??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Evolet: Hát én titkon reménykedem abban, hogy jövő csütörtökön már itthon lesz a kicccccccsssssalád, de ha még bent leszek természetesen várlak Téged is! :) Keresd a leghisztisebb pácienst, szerintem tudni fogják hanyas szobába küldjenek..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juditkám: ugye lassítottál Te is???? Hogy álltok otthon? :wink: :wink: :wink:

Béku: pihengettél végülis? :wink: :wink: :wink:

Nálunk nem volt ma se jég, se dörgés, se szél... semmi... napsütés, néha pár felhővel.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?