Túléltük a szombatot. Jázmin tök jól elvolt itthon. Nagyon jó kislány volt, majdnem aludt egész nap. Elfogadta a cumisüveget, és meglepődtem, hogy 70 ml tejciket becsócsált egy evésre. Épp elég volt az aranytartalék a fagyasztóból. Szóval, én jobban aggódtam egész nap. Két szünet volt a suliba, én meg mint az őrült rohantam a klotyira a fejőgéppel. Hát volt mit fejni....bezzeg itthon...
Szóval ezen is túlvagyunk, mostmár talán nyugodtabb leszek, ha a vizsgára kell menni...Igaz odafelé sírtam a vonaton, de hazafelé már vigyorogtam, hogy jövök az én drágámhoz haza. Nagyon hiányzott.
Sarmon: nagyon szépek a gyerkőcök, és Mózesnek micsoda szupi bringája van. Így utólag is boldog szülinapot neki!
Gégéé: mikor mész a dokibácsinkhoz legközelebb? Lehet kapsz majd diafillint haskeményedésre, én is azt kaptam, de én két szem után annyira rosszul lettem, hogy azt hittem belehalok, úgyhogy nem is szedhettem tovább. Görcsölt a fejem tőle, úgy kalapált a szívem, mintha ki akart volna ugrani, hányingerem volt, szóval ledöntött. Az összes mellékhatás jelentkezett, úgyhogy ha valaki ilyet szed csajok, akkor ne lepődjetek meg, ha ezeket észlelitek.
Anyany: én egyszer a Lidl-be láttam ilyen szőnyeget, még pocakos koromban. 7000 Ft volt, már bánom, hogy nem vettem meg akkor, mert azóta én sem látok olyan színeset. Milyen árban volt ott a Kenguruban? Ha megnézed a Plázába írd meg légyszi az árát.
Előre is köszi.
Winchi: örülök, hogy jól vagy, egyél csak mindenféle finomat, amit megkívánsz! Bizti a babuci is örül neki.
Én az utolsó héten naponta 2-3 fagyit is megettem. Már égett a pofám a cukrászdába, mert amikor beléptem, már nyomták a kezembe a fagyit, aztán már apával hozattam, hogy ne én égjek....