Koszonom a kedves fogadtatás! Nem csalódtam Bennetek...
Lorna!
Veled egyutt orulok a szuletendo kislányodnak! A barátnom is most mindenórás, óránként hívom, alig várom, hogy láthassam a hercegnot...Nekik (is) osszejott a fiú után a kislány...Szépek lesznek egyutt...
Bea!
És nincs vmi recepted, hogy kell tutira lányt osszehozni???
Most van egy olyan tervem, hogy (amint begyujtom a szukséges gyógydolgokat) nekiállok egy tisztítókúrának, utána az ízuleti bajaim veszem górcso alá, s jovo tavasszal vagy legkésobb osszel, immár karcsún, egészségesen, s persze ha az ortopéd orvos is rábólint ,talán belevágok egy baba-buliba, de ez persze sok mindentol fugg...
Mindenesetre az álmot nem adtam fel, szeretgetem, s minden nap újra átélem, milyen jó is volna, ha....
Leadtam a rendelést az Univerzumnak, s talán egyszer "reagálnak" is rá...
Amit még Telkirol el szerettem volna mondani, az a mutétemmel kapcsolatos...Minden nagyon emberien zajlott, eltekintve talán a mutét elotti várakozástol....Széttárt lábakkal fekudtem egy számomra elég keskeny, kényelmetlen asztalon, huzatban(nyitva voltak az ablakok, s ha bejott vki, átsuvitett a szél a szobán), s eltelt kb. 20 perc is, mire a nem tul beszédes ( és nem éppen empatikus) mutosfiu rámdobott egy lepedofélét, aztán úgy vártam még további 20 percet....nem a nagy mutoben zajlott, mert csak érzéstelenítos mutét volt, de mégis....ez egy kicsit bezavart az egyébként harmonikus képbe...ott mintha felsejlettek volna elottem a jól ismert állami egészségugyi állapotok...
Gondolom, a nagy mutéteknél más a lefolyás, de erre is ugyelni kellene érzésem szerint...
Jud: Mi is mindig a bababarát helyeket keressuk...Kolping Hotelrol már hallottál? Állítolag az egy igazi gyereksziget...mi is készultunk oda, de nem volt épp hely....Bukkfurdon a Répce Gold is -úgy emlékszem - játszószobás, gyerekprogramos hely....Zalakaroson pedig személyesen is megtapasztaltuk, milyen jó, ha e gyerekek is foszereplok egy hotelben: játszóház, játszótér, stb....kulfoldi tapasztalatom nincs...
Na megyek, mert rengeteget írtam, úgy látom...
Szereteto udv Mkinek!!! Betti
Ja, Leda, olyan jó olvasni a messzi távolból írt uzeneteid...Igazi kuriózum, szntem mindannyiunknak...