Jajaj, micsoda leszúrást kaptam.....nem ültetem én ezt a szegény gyereket, tényleg ő húzza magát állandóan föl....de a teljesen vizszintes fekvést sokszor hamar megunja, ezért szoktuk kicsit magasabb dőlésszögben fektetni hogy tudjon nézelődni. A babakocsit is az első fokozatba állítottam, kb 30% -os szög, jobban kilát belőle....
A hason fekvést azért persze minden nap gyakoroljuk...
Orsi,
Sajnos a kenguru tényleg nagy neki. Nem próbáltam kifelé tenni, de ugye ha felém teszem, akkor oldalra fordítja a fejét, na és pont ott van az a fránya pánt amivel a szélességet lehet szabályozni....
Tuti hogy kenguru típustól függ a dolog, sajna az üzletben nem volt túl nagy választék. Amit vettünk az lengyel, volt még Chicco is, de arról lebeszélt minket az eladó, mondván hogy nagyon kicsi-valaki belepróbált egy 7 kilós gyereket és alig fért bele....Mi viszont a 6250 gr-unkkal lehet hogy jobban jártunk volna azzal....
Különben van kenguruból újszülötteknek való is, abban lehet fektetni, olyasmi mint egy kicsi mózes, keresztbe fekszik a babó az ember hasán....talán majd a kistesónál...
Én annó még 10 éve babysitterkedtem Svájcban, ahol 4 gyerkőcre vigyáztam, a legkissebb 6 hetes volt mikor elkezdtem. Nekik volt egy szuper kengurujuk, a legkisebbet mindig abban cipeltem, mivel kellett a 2 kezem a többi gyereknek. Ott sosem volt semmi baj, baba is és én is élveztem, azóta határoztam el hogy nekem is lesz ilyen......csak jobban meg kellett volna nézni hogy milyet veszünk....
Hozzátáplálásról csak annyit, hogy mostanában összesen max 100-150 ml tápszert kap Máté, szerintem annyit simán ki lehet váltani bármivel....de úgyis az lesz amit a védőnő javasol majd 3 hét múlva
)
Zsebikém,
Akkor drukkolok neked aug 2-ig (pont a szülinapom
) hogy annyi babó legyen amennyit szeretnél. Tulajdonképpen az ikreket azért bevállalnád, vagy szíved szerint csak egyet szerettél volna ?
Norka,
Még a múltkorihoz akarom írni - bár lehet hogy nem érdekes már - a barátnőm nővére babaúszás oktató és ő mondta, hogyha fél a baba a fürdéstől, akkor a mamával együtt a nagykádban kell próbálkozni, úgy hogy a meztelen mellkasodra fekteted és akkor biztonságban érzi magát !!! Úgyhogy azt hiszem te ösztönösen is tökéletesen csináltad !!!
:):)
Latimi,
Hát igen, a telek nagy kincs, itt a panelban kibírhatatlan....De nektek legalább közel van a Velencei -tó Fehérvárról, nem ? Kitartás, állítólag 'csak' péntekig tart ez az őrült meleg...
Dkata,
Gratulálok az egy babócához is, biztosan oka volt amiért nem maradtak ketten
) Szerintem egyel is elég öröm és gond van
:):):) Ha jól értem neki meg már van egy tesója is, ugye ?
Farkasok, Wish merre vagytok ?? Nyaraltok ??
Ma csak délután megyünk vissza, Zolinak nagyon bedurvult az allergiája, ma a fül-orr -gégészeten kezdett....
Kriszta