Sziasztok lányok!
Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!
Kedves Evaanya!
Örülök,hogy végre nekem is írtál pár sort, köszönöm szépen.
Mivel én április 06-ra vagyok kíírva csak minimális különbség van kettőnk között.
Hogy hogy nyitva a méhszájad????
Az előző babádnál is így volt, mi történhetett???
Hát ami engem illet, nem tudnék pihenni két duracell nyuszi mellett, feküdni meg pláne nem
!
Mekkora a babád? Mikor voltál utoljára ulrahangon?
Én 26 hetesen voltam utoljára, és akkor a Olivér 894 gramm volt azóta persze csak növekedhetett.
Nagyobb mint Domikám volt, kb "egy héttel", mert
Domi 890 gramm volt 27 hetesen.
De azt mondják minél többedik terhesség annál nagyobb a baba!
Még azt szeretném tudni, hogy lehet az, hogy olyan korán eljöhetettek a kórházból. Azt írtad 5 nap!
Ahol én Benikét szültem annakidelyén ott csak a 8. napon engedtek haza, én csak azért jöhettem a 7. nap, mert be volt gyulladva a császársebem, és nem szedték ki a varratokat.
Neked kiszdték az 5. napon, vagy neked is vissza kellett menned varratszedésre???
Még annyit, hogy mennyit híztál???
Rám a mostani terhességemnél ragadnak a kilók, pedig elég sokat küzdöttem azért hogy kevesebb kilóval kezdjem mint az előző terhességeimet, míg Benit és Domit 68 kg körül kezdtem, Olivért 63-mal, de már 9 KILÓ rajtam van, és még 12 hetem van hátra!
Egyébként a fiúkkal 12-13 kg híztam, de szerintem most több lesz!!!
Most ennyi jutott az eszebe, remélem minél hamarabb válaszolsz nekem.
Szia
Kellemes hétvégét!
Puszi
Sziszike
Nem tudom te megnézted-e az új pocis képeimet az albumomban, úgyhogy megadom a címet, hátha érdekel.
www.babanet.hu/album/main.php?album=1086 A fiacskáimról is vannak új képek a másik albumomban:
www.babanet.hu/album/main.php?album=237 **************************************************
Kedves Bogyeszka!
GRATULÁLOK A PICÚR MOZGOLÓDÁSÁHOZ!!!
Örülök, hogy végre sokat írtál!
Hát ami a hegszétválást illeti, én úgy tudom, hogyha a méhüri betapintás során azt tapasztalná a doki, hogy esetleg kinyílt a régi seb akkor azonnal vinnének a műtőbe, és újra felvágnák a pocidat és összevarrnák a kinyílt sebet.
Ez elég borzalmasan hangzik pláne úgy, ha előtte megszültél simán, egy jókora gátsebbel a lábad között, és utána még a hasadat is felvágják.
De reméljük, hogy velük nem fog ilyen szörnyűség történni, mert azt hiszem,akkor fuccs a baba-mama szobának, a felépülésről nem is beszélve.
Hát ennyit erről!
Puszi
Sziszike
Nem tudom te megnézted-e az új pocis képeimet az albumomban, úgyhogy megadom a címet, hátha érdekel.
www.babanet.hu/album/main.php?album=1086 A fiacskáimról is vannak új képek a másik albumomban:
www.babanet.hu/album/main.php?album=237 **************************************************
Kedves Alma!
Örülök, hogy sikerült megnézned a képeket, és annak is, hogy tetszettek, szerintem is nagyon jók lettek a 4D képek, minden látszik rajta, főleg a lényeg!!!
Írj, ha még van kérdésed!
Puszika
Sziszike