Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
jobbulást Majának! hátha Ti többiek, nem kapjátok el!!!

Nagyon szép a dekorációtok! nagyon ügyesek vagytok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Többiek? Taliidőpont és helyszín?

Jaimee! De jó, hogy megvan a ruha! Gondolom a fiatalok meg keringőt táncolnak, ahhoz a menyasszonyi ruha.

Andi! Majának mielőbbi jobbulást! Dekoráció nagyon szép! Ügyesek vagytok!

Hmmm... Na majd holnap a többit.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

hoztam képeket a kezes-lábosról, hátha kedvet csinálok jövőre!

Kép

Kép

Kép

Kép talán nem látszik jól, tűzzománc ékszert csináltunk

Kép

Kép és a kis szobatisztám

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jóóó reggelt!!!

Maja már tegnap is jól volt, mi meg úgy néz ki megússzuk (kopp-kopp), úgyhogy nem volt olyan vészes szerencsére!

Judit: nagyon jó lehetett Etyek! Már a programokat olvasva nagyon tetszett!

Mára a gyerekszobában játék szelektálást terveztem, de nehéz rászánnom magam...

Tali: mondjuk 10-e délután Abony? Írja meg mindenki, hogy van-e kedve és hogy jó-e az időpont.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Judit, jó lehetett a program! Letinek azért nő a haja!

Andi! A 10,-e jó. Délután? Az szerintem az alvás miatt nem igazán jó...
Legalábbis Balázs legkésőbb 1kor tuti, hogy beájul. Nekünk inkább a délelőtt lenne jó. A múltkor is a Mészárosban ahogy vártuk az ebédet elaludt az ölemben.

Olga

Kép
juhaszolga

Talira nekünk is jó a 10-e!!! És nekünk is jobb lenne délelőtt ;)
1-től 4-ig alvás van ;)

Judit, sokan voltak hétvégén ugye? Biztos nagyon jó volt, az idő is kedvezett a kinti programnak :)
Mi szüreteltünk, reménykedtem hogy ilyen szép idő lesz :)
Jó az a kép amin Gréti ül a Leti kocsijában :D És nekünk is volt olyan cicás Next felsőnk, csak hosszú ujjúban ;) Csinik a lányok, mint mindig!

Andi, ti is szépek vagytok! :) A cirkuszt végignézte Nóri is?

KépKép Kép
76vera

Nem volt jó a gépünk,de már meg is lett csinálva!

Visszaolvasok majd egy picit később.......

Bettivel amúgy a dm-ben taliztam ő volt a pénztáros!

Alteregót nem ismerem csak utcán láttuk de még apát is meglepte a hasonlóság :oops:

Anikó!
Én írnék a központi coop-nak ilyen nincs,amúgy me ugyanúgy bevinném a gyereket,pelus van rajta nem valószínű hogy kipisil belőle :twisted: .Megértem amúgy őket is,de ilyet akkor sem lehet kiírni!!!!

Dorka!
Örülök hogy Szabi ilyen jól veszi a bölcsit!
Ágy nagyon klassz megírnád hol vettétek???

Andi!
Dekoráció nagyon klassz!!!!Én béna vagyok ehhez!

Judit!
Kis szobatisztádnak mégegyszer gratula,nálunk a nagydlog sehogy sem akar bilibe menni-ki érti ezt :roll:

Kép

Kép
katlina

Hát nem csodaszép a keresztfiam?

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Ma délutántól lehet megvenni az Alma koncertre a belépőjegyeket, a Volt Borostyán Művházban (Szapáry út 23.). Jegyárusítás ott csak délutánonkánt lesz, 13-16 óráig, okt. 5-től 18 óráig.
Iformáció, és esetleg jegyvásárlás: 56/423-367, és 06/20/256-2201

Jegyár: 950,-Ft/db
Kedvezményes jegyár: 900,-Ft/db

Olga, a 3 év alatti gyerekeknek is kell belépőjegy :oops:

Ülőhelyek elfogalalása érkezési sorrendben történik.

BBJ Judit, köszi én is megkaptam, és köszi ha sikerül kitenni a szórólapokat.

Rendelés elment, várjuk a csomagot.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

jlevay Judit! Köszi az infót!

Mindenki hosszúhétvégézik? Mi ez a pangás?

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!

Nekünk a délelőtt is jó! Mármint okt.10-én.

Olga: tényleg imádnivaló!!!

Katlina: hogy vagytok, Robikának mondtátok már?

Andi

Kép
Kép
andii

Vera: nem, Nóri végig szaladgálta, tombolta az első részt, tetszett neki, csak minden zenére táncolnia is kellett. A végére viszont nagyon kiütötte magát hazafelé majd elaludt. Szerencsére nem voltak olyan sokan, úgyhogy nem zavarta a körülöttünk lévőket.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!
Tényleg mi ez a pangás?????

Nekünk is jó a 10.-e szombat délelőtt.

Olga!
nagyon jó ez a kép! tényleg édes!

Katlina!
tudod, nálunk is ez volt a gond egy pár hétig, de aztán valahoyg sikerült. csak azt a pillanatot próbáld elkapni, amikor éppen...és onnan sima az ügy!

éjszaka mi nem túl jól aludtunk Letinek most jön a bal alsó 2!!!!-ja. ez még híjja van, sírdogált sokat...

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok,

jöttem én is pangani egy kicsit...

Andi, de jó kis őszi hangulatot varázsoltál, nekem nagyon tetszik!
Szépek vagytok a képen, főleg Maja nagyon Rád hasonlít!

Judit, mi is agyaltunk az etyeki programon, de aztán elvetettük, Bálint még Pöttöm hozzá, majd jövőre.
Szegény Leti, a köv. éccaka akkor csak jobb lehet... MIt szoktál neki adni? Talán fogzáskor nekünk jobban bevált a Panadol, mint a Nurofen.

Katlina, szentgyörgyi asztalos csinálta az ágyikót!!
Régen írók????????

Mi jól vagyunk, holnap lesz az első teljes nap a bölcsiben, hétfő óta ott is alszik Szabi. Viszonylag jól vesszük az akadályokat, kopp-kopp.

Robognom kellllllllllllllllll

Kép
Kép
dorkáék

Köszönöm a dicséreteket!

Dorka: tök jó, hogy ilyen jól megy a beszoktatás! Szerencsések vagytok! Februárban nekünk is esedékes...

Judit: ti mentek a szüreti akármire, a művházba? Az iwiwen kaptam üzit. És jobb éjszakát kívánok!

Ki mivel van ennyire elfoglalva? Senki nem ír :cry:

Na jó Jamieenek elnézzük, de a többiek írhatnának!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi eme kedves felszólítására muszáj volt írnom! :lol:

Olvasó üzemmódban vagyok, olyan nagy a pangás.

Judit! Fogacskát sajnálom! :cry: Érdekes, nálunk szerencsére a fogzással nem volt gond. Persze volt mellette más gond! :lol: :roll:

Katlina és Judit! Nálunk is a nagydologgal volt a nagyobb gond. Nem akarom elkiabálni, de néhány hete gyönyörűen bilizik, nem megy semmi bugyiba. Sőt éjszakára még pelust adunk rá, de reggelre sincs benne pisi, és szól reggel, hogy pisilni kell, vegyük le a pelust. :lol:

Szóval Betty még a DM-ben van. Hihetetlen, hogy 5-ös diplomával ő sem kell sehová sem. :cry: Bár mondjuk azt írta régebben, hogy szeret ott lenni.

Na Dorka! Hogy sikerült az első napja Szabinak? Furcsa volt csak Bálinttal lenni "egész nap", ugye?

Lányok, már nincs messze 10.-e, a babatali időpontja. Ki tudja 100 %-ra mondani hogy jön?
Reméljük azon a hétvégén még lesz ránk egy kis jó idő.

Na mindjárt meglesem moziban mit adnak...

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga!
nagyon olvasni sincs mit...

Mi 100%, hoyg megyünk, persze betegség közbejöhet, de talán nem...

Gratu nálatok is a szobatisztasághoz!

Andi!
akkor lesz a fogathajtó, de most abban is vannak változások, így nem tudok semmit... majd pénteken talán.

Dorka!
nekünk nurophen van itthon, azt, de elfelejtettem, de nem volt semmi gondja, aludt szépen, nyugodtan.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ezeket találtam:

Férj és féleség
The Accidental Husband

amerikai romantikus vígjáték
90 perc - 2009
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A népszerű szívügyi-szerelmi szakértő, Dr. Emma Lloyd egy rádiós műsorban tartott tanácsadása során akarva-akaratlanul bekavar Patrick és Sophia románcába. Az esküvőre készülő párocska kapcsolata zátonyra fut, Sophia szakít vőlegényével, az elkeseredett Patrick pedig sajátos módon áll bosszút. Az ugyancsak éppen esküvője előtt álló Emma férjeként regisztráltatja magát a hivatalos állami adatbázisban néhány számítógépes hacker-trükk segítségével. Emma erről mit sem tud és a technika ördögét okolja. Természetesen leendő vőlegénye, Richard sem veszi jónéven a dolgot, ezért Emma kétségbeesetten próbálja meggyőzni "férjét", hogy "váljanak el". Azonban Patrick ahelyett, hogy megkönnyítené a dolgot igyekszik mindinkább megédesíteni azt. Az egyre zűrösebbé váló események és az érzelmek érdekes és vidám fordulatokat vesznek.

Michael Jackson's This is It
Michael Jackson's This is It

amerikai dokumentumfilm
111 perc - 2009
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

MINDEN CINEMA CITY MOZI MŰSORÁN* 2009. OKTÓBER 28-TÓL NOVEMBER 11-IG.
RÉSZELTES MŰSORRÓL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMÉLYESEN A MOZIK PÉNZTÁRAINÁL.
JEGYVÁSÁRLÁS CSAK SZEMÉLYESEN, SEM TELEFONOS, SEM ON-LINE JEGYELŐRENDELÉS NEM ELÉRHETŐ.

Az eredeti tervek szerint Michael Jackson 2009 júliusa és 2010 márciusa között (12 évvel utolsó turnéja, a HIStory után) ötven koncertet adott volna a londoni 02 arénában - a jegyek mind az ötven koncertre el is keltek, de alig három héttel az első show előtt a legendás popsztár meghalt. Ám a próbákat és a sztár színfalak mögötti életét egy stáb folyamatosan rögzítette, sőt, filmre vették a júniusban a Los Angeles-i Staples Centerben és az inglewoodi The Forumban tartott főpróbát is.

Ezekből a képsorokból - valamint Jackson legközelebbi barátaival, munkatársaival készült beszélgetésrészletekből és archív felvételekből áll össze a film, amely így Michael Jackson emlékének méltó és különleges megőrzője. A rajongók közvetlen közelről élvezhetik a koncertet, megláthatják, hogyan élt a bálvány, és milyen lett volna az a megashow, amelyre már sohasem kerülhet sor.

A High School Musical koreográfus-rendezője – Michael Jackson barátja – a zene, a tánc és a minőségi könnyűzene híve és szakértője, a pop koronázatlan királyához méltó filmet készített.

Hasonmás
Surrogates

amerikai sci-fi
90 perc - 2009
16 éven aluliak számára nem ajánlott

A 2005 és 2006 között megjelent The Surrogates című képregény eredeti történetével és film noiros látványvilágával hívta fel magára a filmesek figyelmét, mivel a sztori egyszerre hordozta magában egy izgalmas krimi, egy akciófilm és egy egyedi látványvilágú science fiction lehetőségét. 2054-ben járunk, és az emberek már elidegenedtek egymástól, és szinte már nem is érintkeznek egymással. Ezt a célt az ún. szurrogátumok töltik be, melyek a valódi emberek fittebb, jól kinéző hasonmásai. Ezek a hasonmások végzik el a legtöbb mindennapi teendőt, sőt gyakran még ők is dolgoznak gazdáik helyett.

Néhány szurrogátum meggyilkolása után Greer FBI-ügynök (Bruce Willis) egy meglepő és fenyegető összeesküvést fedez fel, de az ügy annyira bonyolult, hogy kénytelen maga is beállni nyomozni a hasonmása helyett.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Nekünk 10-e sajnos egyáltalán nem jó, aznap tartjuk a szüleim 60. születésnapját, nagy meglepetésbuli lesz, előző nap jön haza a húgom Helsinkiből (anyáék nem is tudják), de mivel most egyik tesóm sincs a közelben, mindent én szervezek... illetve Jázminnal ketten, mert most mégsem mondhazom anyukámnak, vigyázz az unokádra, míg én a meglepésbulitokat szervezem :lol:

Sógornőm Győrben fog szülni, ma tart a +1 hétnél a kiíráshoz képest, de csak pénteken kell befeküdnie, ha addig nincs semmi.

Dorka, mesélj, milyen volt az első hosszú nap! Biztos ügyes volt Szabi!

Andi, milyen nagyok a lányok! Remélem, azóta jól van mindenki! Szépek a dekorációid!

Olga, micsoda nagyfiú már a keresztfiad! Jó mozizást Nektek!

Judit, én is két - három éve gondolkodom már ezen a fesztiválon, de Csabának ez olyannyira csúcs a betakarításban, hogy múlt héten is dolgozott szombat-vasárnap. Így mi a lakást hoztuk őszi hangulatba és a teraszon ültettünk virágokat. Gratula a bilizéshez, nálunk még híre-hamva sincs a dolognak, de egyszer eljön ennek is az ideje.

Vera, ezt az 1-4 alvást nagyon irigylem! Bár, ma én is olyan nagyon kipurcantam, hogy Jázminnal elaludtunk a nagy ágyon. Viszont így nem tudom, este mikor lesz alvás... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

A mi családunk si bővült, öcséméknek is ma született kislányuk, Rebeka Janka, 2180g-mal, 46 cm-rel

Szami!
majd eljön annak si az ideje, még nem láttam 18 éves pelusost!
:wink:

és mit szervezel? részletek?

Vera!
ilyen jó alvókája van jázminnak? Bár Letivel én sem panaszkodom, nem is tudom mi lesz vele a z oviban...

Dorka???

Jaimee!
Te Ti, hogy álltok a szervezéssel?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kukuccs!

Megvagyunk mi is, éppen a meghívóval kínlódunk. És azon filózok, hogy vajh mennyi aprósüti is kell majd...és hogy milyen legyen a torta, mert foggalmam sincs, ahogy a csokromról sem....Úgyhogy vannak még kiforratlan dolgok. :lol:

Ennek ellenére minden nagyon nagyon nagyon nagyon heppi nálunk.
:P :P :P

Tali nekünk necces, de ha csak lehet, ott leszünk.

Judit: Etyek szuper lehetett! Jók a képek!

És még visszaolvasok....
jaimee1

Hola.

Judit, klafa lehetett Etyek, naon jók a képek :D Gratu a bilizéshez!

Jaimee, csokor ügyben esetleg tudom ajánlani a Tófenék úti Virágmániát...nagyon szép, modern, kreatív csokrokat csinál a tulaj. Csak csöppet drága... de egy próbát megérne, hátha tetszik neked :)

Tali nekünk únnézki nem jó, nem leszünk itthon...legalábbis eddig ez a helyzet. De nálunk ugye semmi sem biztos...

Most ennyi, tán jövőhéten többre is fussa :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Na, ma már aktívabb a banda, úgy látom....

Judit, gratulálunk az új családtaghoz, jó egészséget kívánunk!
És persze a bilizéshez is, már ölég irigy vagyok, nálunk megen mellékvágányon a bilitéma... de totál...

Judit, jó volt anyudéknál?

Jaimee, én is a Virágmániát ajánlom, gyönyörű, és ha kell, éxtra csokrokat tud Niki készítni! Nekem a hagyományosabb-egyszerűbb változatú rózsacsokrom volt, a keresztelős fotósotok (Pisti) honlapján is van kép róla.

Szami, és nem türelmetlen nagyon sógornőd? Amikor már csak órák/napok kérdése a dolog, gondolom, mindenki izgatottn várja a kicsit!
Meglepi bulinak biztos örülnek szüleid! Főleg a tesódnak is! :)

Olga, mozi nekem még kilőve az esti szopi miatt, de majd jövőre már veletek tartok!!

Rólunk: Szabi ma is szuper volt, igazi bölcsi lett! Mikor mentem érte, nagyon örült nekem, mondta, hogy jó volt a bölcsikében.. de most már menjünk haza! :) Állítólag a kis barátjával minden rosszaságban benne vannak, pezseg az élet körülöttük :)
Néha még egy -egy hisztivel bepróbálkozna, mondjuk 11-kor követelné az ebédet, de ezekből is egyre kevesebb van, megszokta a bölcsis kis szabályokat. És azóta itthon csak egyedül veheti le a cipőt, és nem elhajítja, hanem szépen leteszi egymás mellé, majd bevonul a fürdőbe kezet mosni... stb.

O lépek, asszem apróbbik felébredt...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Ha már esküvői lázban égünk Jaimee-ék miatt, férjes asszonykák dobjatok már újra képet az esküvőről!

Szami! Sajnálom, hogy nem lesztek ott 10.-én, de teljes mértékben érthető, hogy a családi ünnep az első. Sógornőd szépen húzza! Pénteken még csak befekszik, vagy meg is indítják a szülést? Vagy a vizsgálati eredményektől függ?

bbj Judit! Gratulálok öcsédéknek a babához! Jó egészséget nekik! Picit nem pici a baba? Időre született?

Dorka! Most hogy írod, ezt a 11 órakor ebédelni akarást, beugrott, hogy Balázs is anno azért "hisztizett", mert ő szokott be majdnem utolsónak, így jóval azután mehetett be az udvarról (vitték be öltöztetni), ahogy a csoport elejét. Ment volna be ő is velük, de az öltöztetés miatt beszoktatási sorrendben vitték ki és hozták be a gyerekeket az udvarról.

Mozi nem hozott lázba senkit?

Talira eddig hányan is vagyunk biztosan: Andi, bbj Judit, Vera, mi és még???

Olga

Kép
juhaszolga

ÚÚÚÚ de jó , hogy írtatok!

Talira mi megyünk!

A menyasszonyi csokromat nekem is Niki csinálta! De nálunk abszolút meglepi volt, teljesen Apa találta ki milyen legyen, majd megpróbálok képet dobni róla!

Judit: gratulálunk a nagynéniséghez! Első gyerkőc tesódéknál?

Mozi engem lázba hoz!!! Bármit megnézek, mondhatni bármikor. Csak írjátok meg mit mikor nézzünk!

Szami: kár, hogy nem tudtok, jönni. Jó bulizást és szervezkedést nektek!

Vissza kell olvasnom...

Andi

Kép
Kép
andii

Megvagyunk mi is csak lusta vagyok..................

Dorka egy árat írnál nekem az ágyról!

Esküvői csokor én találtam ki milyen legyen de nekem nagyon tetszett
Képapa és a csokor

Képanya és a csokor

Kép

Kép
katlina

Katlina! Gyönyörű volt a csokrod! Tegyél már egész alakos képet is magatokról! Olyan kedves, hogy azt írtad a képek mellé, hogy anya és apa! :)

Andi! Akkor mozizásnál számíthatunk rád is? Az jó!!!

Amúgy a Jacksonos porté kiesett, csak 1 hónap múlva adják. Csak nem értem, hogy a nyomik miért tették fel a szolnoki mozik műsorához, mint aktuális filmet...

Ja és az összes film feliratos, kivéve a meséket. Valami G-force, meg a hamburgereső vagy micsoda... De ezek engem nem érdekelnek! Ez nagylányos mozizás lesz! :lol:

Engem istenigazából a könnyed, romantikus vígjáték érdekelne, a Férj és feleség. Főszerepben Uma Thurman és Colin Firth. És 19.45-től kezdődik az előadás.

De ha valakinek nem fekszik, akkor a Bruce Willis-es jövőben játszódó, futurisztikus, sci-fi "Hasonmás" tűnik még nézhetőnek, 18.45 és 20.30-as kezdésekkel.

Én az elsőre szavaznék! :D :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.10.01 13:50-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Hunor baba nemsokára 3 hónapos! Tehát lassan 1 éve van jelen balwin Juditék életében! :D

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Judit! Ugye te írtad, hogy frissítenéd a táblinkat? Hogy állsz vele család mellett, munka mellet, suli mellett? :lol: :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga csak neked csak most........ :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
katlina

Köszi Katlina! :D Gyönyörűek vagytok!

Olga

Kép
juhaszolga

Többiek is tessenek vonalzókat csinálni!

Olga

Kép
juhaszolga

Besz@rok! Napok óta csak bbj Judit és Katlina vonalzóját láttam! Errefel most hogy írom, hogy csináljatok vonalzót, mindenkiét látom! Te jó ég! Mi ez? Agybaj?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Köszönjük szépen!

Olga!
időre 39. hétre született, de voltak problémák.

Készen vagyok, még a színeket kellene beállítani, lehet este átküldöm, akinek megvan a mailcíme. akinek nincs, majd zargatom. a régieket kitöröltem, az újakat felvettem, remélem mindenkit... :oops:

nekem Szami vonalzója nem látszik, meg asszem Katáé, de ebben nem vagyok biztos!

Mozi, nekem mindkettő oksa.. de az első inkább. melyik nap? hétfő csüt kizárva, nem akarok kétszer robogni szolnokra...sztem Niki is jön, és a talira is!

Katlina!
ja ja de jó nézegetni a képeket! Mi most vasárnap leszünk 6 éves házasok, majd akkor rakok fel. szkennelek egy párat...

A kukucskálósra emlékeztem, az nagyon jól sikerült!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.10.01 14:35-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nekem is van vonalzóóm!

Katlina nagyon szépek vagytok! Nagyon tetszik a ruhád szoknyája!

Nekem is az első film tetszik jobban!

Most rohanok majáért, majd még jövök!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Derékemelgítők megjöttek :)

Almára már lehet jegyet kapni :!:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Ma hajnalban megszületett Marci, 3670 gr és 49 cm. Hoztam róla képeket is:

Anyukájával:

Kép

Öcsém, a boldog apuka:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Érdekes, Jázmin vonalzója látszik, a többieké nem...

Judit, mi is gratulálunk a tesódéknak!

Végülis lesz egy ebéd, amiről tudnak anyáék, de azt nem tudják, hogy mind a két tesóm jön haza rá. Aztán koradélután lesz az igazi meglepetés: a torta felvágására elhívtam a szüleim tesóit, meg azok gyerekeit, így nagy családi körben fogjuk őket felköszönteni. Lesz egy kis hideg büfé, pár süti, ajándéknak egy szép kovácsoltvas tükröt szeretnénk az új házba, meg csinálok egy gyönyörű naplószerű fényképalbumot, amibe az ő nagyszüleiktől indulva mindenki benne lesz, legalábbis, ha minden jól alakul és hétvégén be tudjuk üzemelni a szkennert.

Minden bordó és krém lesz, ilyen lesz a torta, csak kétszintes és a sodrott dísz nélkül:

Kép

Bordó kis gyertya lesz a köszönőajándék tüllbe csomagolva, pici kis kártyával (Kati-Pisti-60 és kis torta felírattal)

Bordó minikálával szeretném a díszítést, az biztos, hogy a krém szalvétához úgy szeretném megcsinálni a szalvétagyűrűt, hogy gyöngy lenne felfűzve hajlítható drótra és egy rövid szálú kála pedig a harmadára hajtott szalvéta közepén a gyönggyel közrefogva.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami! Gratulálok öcsédéknek is! Szép nagy baba! És mekkora fekete haja van! Hihetetlen! Gondolom spontán indult be a szülés, hiszen ma kellett volna befeküdnie sógornődnek...

Fotózzál, mint az őrült, ha elkészült az ünnepi asztal!
A torta gyönyörű!

bbj Judit! Remélem nem bántottalak meg, hogy rákérdeztem a babára.
Mozi akkor marad az első! :) Nap nekem mindegy, döntsetek ti! És akkor felhívom Csongianyú Évit is, hátha van kedve jönni.

Andi elfelejtett visszajönni! :lol:

Katlina! Én is akartam írni, hogy nekem is nagyon tetszik a ruhád, a szoknya része főleg!

jlevay Judit! Írok pü-t!

Olga

Kép
juhaszolga

Boldog hófordulót Hunor babának!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Itt vagyok!

Szami: rendezvényszervezőnek is kiváló lennél! Ennyi pici részletre figyelni...

Andi

Kép
Kép
andii

Szami: És nagyon cuki pici bababája lett tesódéknak!

Andi

Kép
Kép
andii

Szami!
Gratulálunk a kisbabához, nagyon cukker azzal a nagy hajzuhataggal! úgy látszik, nálatok ez a génjeitekben van...

Amúgy meg biztos láttad mit műveltem :oops: apának tegnap este jutott eszébe a zene a hajtásra... na köszi...

nagyon jó lesz a díszítés! jól néz ki ez a torta, éhes is vagyok!

Olga!
ne hülyéskedj már, miért bántódtam volna meg????a kérdés adta magát!

oksa, mozi ügyben akkor jövő héten kedd?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nekem szerintem jó a kedd. Csak még elkéredzkedek Apától! :) Hány órakkor kezdődik?

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!

Olga írta fentebb, 19 45. aztán nehogy ne engedjenek el!!!! :lol:

Letöltöttem sztem az összes létező indulót, elegem is lett a katonazenekarokból egy időre...mentem, átöltözök takanyanya szerelésbe

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, "abból" ne csinálj gondot, máshol én is csináltam már ilyet... :roll: A lényeg az, hogy találtál valamit vagy keressek neked?

Tegnap Ghymes koncerten voltunk, hamarosan megyünk a gimibe termet díszíteni, aztán Máté megy teniszre, utána kettesben egy gitár koncertre. Megint nem unatkozunk... :roll:

Visszajöttek a vonalzóim!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: Gratula tesódéknak, csodaszép baba!!
De jó lehetett a Ghymes!!! A fotóalbum nagyon nagyon jó ötlet! Mi is nemrégiben digitalizáltunk nagyon régi képeket a huszas évekből, nagyon érdekes volt. Valahogy közelebb hozta azt az időt.

BBJ: Takanyanya szerelés? Klassz lehet! Nálatok is mindjárt szülinap! Egy fél évtized....

Anikó: Füstjelek???

Niki: Te miért nem írsz? Fotókat nem teszel???

Katlina: Nagyon szépek voltatok!

Vera: TI hogy vagytok?

Dorka: Nálunk apu követeli otthon az ebédet 11 órakor. Ha ég-föld leszakad, akkor is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Balwin: Hunornak boldog hóferdülőt!

Mozizóknak jó mulatást. Mi a Harry Potter 3-at láttuk utoljára....vagy a Gyűrűk Ura 3-at, már nem is emlékszem....
:roll: :roll:
jaimee1

Jaimee! De jót nevettem az utolsó mondatodon! :lol:

Mozis lányok! Kedd nekem is okés! Csongianyú Évire is mindjárt ráküldök egy sms-t.

Én is épp ma néztem át a vonalzókat, hogy Gréti lassan megint öregszik egy évet! :lol:
bbj Judit! Tényleg a baba méretei adták a kérdést, de végül is a te lánykáid sem születtek 4-5 kg-al. Meg igazából semmi közöm hozzá... Csak tényleg érdekelt.
Képet tudsz majd tenni a kis lánykáról? Anyudék mit szóltak a 3. lányunokához? :D Na neked is lesz mostmár hová adni a kinőtt holmikat! Vagy még megy a teszvesz biznisz?

Hmmm.. ennyi. Jó éjszakát!

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt! :)

Napok óta szeretnék már jönni de valahogy nem jött össze, csak olvasásig jutottam.
Ma megyünk a Mátrába kirándulni, de a család még alszik ;)

Ha nem lesznek betegek a gyerekek, mi tuti megyünk 10én a vadasparkba! :)
És még az is lehet hogy kedden elmegyek veletek a moziba is ;)

Jaimee
, köszi az érdeklődést, jól vagyunk! :) És TE??? Izgulsz már???? ;)
Én is tudok már 11kor ebédelni :lol: Főleg mert reggel csak egy kapucsínót iszom.

Szami, nagyon édes kis hajasbabájuk született a tesódéknak! :) És hogy ti mennyire hasonlítotok az öcséddel! :shock:
Tényleg elmehetnél rendezvényszervezőnek! Ennyi kis részletre odafigyelni. nekem nem lenne energiám ;) ÉS mindent Te fogsz csinálni? Mármint a díszítést? Remélem kapunk majd képeket! :)

LévayJudit, és hol lehet átvenni őket? ;) Te nem árulsz koncertjegyet véletlenül?

Katlina, nagyon szépek voltatok az esküvőn!! :)

BbJudit, nektek is gratula az új családtaghoz! :) Rebeka a favoritnevem, a 30.hétig Jázmin is Rebeka volt, csak végül Apa leszavazta :? De mindegy, most már el sem tudom képzelni Rebekaként :lol:
A pici méretei pedig majdnem mint Bencéé volt anno, nagyon picike lehet! :) De majd megnő itt kint ;) Láttátok már személyesen is, vagy ők hol laknak?

Dorka, jó hogy találkoztunk tegnap :) És bocsi hogy a végén olyan hirtelen elszaladtam, de nem vagyok túl nyugodt ott a Kossuth téren ha Jázmin az út felé szaladgál :roll:
Hogy lehet egy kisbaba ennyire mosolygós mint Bálint?? :) Tündéri nagyon! Szabi bölcsis beszokása meg sikertörténet :lol: Örülök hogy ilyen jól megy a bölcsizés! ;)

Úgy hallom Jázmin énekel :) Lassan keltem a többieket is és elindulunk.
Majd hozok képeket ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

76Vera, Összefuthatunk, és én is tudok neked vinni koncertjegyet :)
30/531-2104 a tel.számom, vagy napközben: 507-541, vagy itthon:374-230

Szinte minden színből rendeltem derékmelegítőket, legginseket, garbókat, csoda szép mind egy kivételével, nekem az üde fűzöld leggings nem jött be... (120.000 Ft-ot hagytam a postán..)
A garbók is tuti jók, nagyon kellemes az anyaguk, és jó a nyakuk is.

Abonyból a Vadasparkból állítólag jövőhéten költöztetik a kisoroszlánt az új lakhelyére.

Az én vonalzóim nem működnek...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?