Szió!
Köszönjük a dicséreteket! Amúgy meg: rajta vagyok ám mindegyik képen, csak mindig takarásban. Rakjátok össze. :wink
Katlina! 11.hét?
Azta, hogy telik az idő, még most írtad a nagy hírt! Mozgolódáshoz gratu, de jó érzés is az! Ja igen, Vica a keresztanya, a keresztapa meg Zoli lett, Pisti gyerekkori barátja.
Olga! Dehogy vagy gáz! Nekem ha olyan hajam lenne, mint a tiéd, még ha teleaggatnám színes hajgumikkal is irtó magabiztos lennék!!
Andi! Nagyon szép vezetékneve van mindkettőtöknek! Boldog hófordulót Nórinak!
Judit! Akkor okés, még a 80-asakat is hordunk! Ja, írok privit!
Jaimee! Meglásd, hamar elszalad ez az 1 hónap! Hol lesz a vacsi? Réka milyen ruhában lesz?
Lányok, képzeljétek, teljesen ki vagyok akadva a helyi Coop-ra: ugye azt már írtam, hogy babakocsit tilos betolni az eladótérbe, mert anno a c-ok azzal loptak... Na én már ezt sem tartottam szabályosnak, de tudomásul vettük, nem toltuk be soha.
Most a héten kikerült egy A/4-es lap, filccel rávésve, hogy "bevásárlókocsiba gyereket ültetni TILOS!!!"
Rákérdeztem, mi az oka, mire azt a választ kaptam, hogy egy 2 éves forma c. kissrác belepisilt. Jó, mondom, de miért kell emiatt mindenkivel kiszúrni??? Mondják, higiéniai okok stb. , hát nekik ki kellett pucolni a kocsit, mindenki vigye a gyereket ahol akarja.
Persze ne is babakocsiban.
Csak akkor tudnám, hogyan? Spec. Dorci imádott benne ücsörögni, na meg nekem is jó volt, hogy nem szaladt égbe-világba... Értem én, hogy egy nagyobb gyerkőccel már ez nem probléma, na de akkor akinek babakocsis/totyogó/kicsi gyereke van, az faszán ki van szorítva a boltból, nem? Basszus, tegyenek kamerát, mit bánom én, miért kell szívni mindig?
És érdekelne a véleményetek, szerintetek ezt megteheti egy helyi szinten központinak számító üzlet??? Így működik, hogy kibiggyesztem a papírt, és kész?