Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert Ádámom hipernyűgös mostanában, állandóan kézben akar lenni és szerintem legszívesebben visszabújna a pocakomba, hogy mindig rajtam csünghessen.
HŰŰŰ, jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni. Próbálok reagálni.
Köszönjük a dicséreteket Ádám nevében!
Ambrob!
Marci nagyon édes, gyönyörű szeme van!
Lili!
Igazi kis palotája lesz Sárának, nagyon szép! Szép formás pocakod van.
Annus!
Ádám szobája zöld- narancssárga, majdnem mint Izabelé!
Szerintem is tök jó a SOTE-n, hogy a szobába nem jöhetnek látogatók, csak üvegfal mögül nézhetik a babát. Jártam az István kórházban barátnőnél, ahol a látogatók ki-be mászkálhatnak a szobákba, még nyugiban szoptatni sem tud ott az ember, mert mindig van valakinél látogató.
Aranynap!
Nagyon szép neveket választottatok. Olyan izgi, hogy Ti még nem is tudjátok, hogy fiú-e vagy kislány.
A szülésznő témában én megkérdeztem a dokimat, hogy kit ajánl.
Francestz!
Én Várbíró dokinál szültem, már jó régen ő az orvosom, nagyon rendes. Teljesen rendben van szerintem a kórház is. A szülőszobák, a vajúdó teljesen felújított. Azt hiszem azóta már kád is van valamelyik szülőszobán, legalábbis novemberben már beszélték, hogy hamarosan lesz. A gyermekágyas résszel sincs semmi baj, átlagos. Én 5 ágyasban voltam. Úgyis a babával leszel elfoglalva, a körülmények másodlagosak lesznek.
A terhespatológián is volt szerencsém 1 éjszakát tölteni, ott szerintem az a rossz, hogy a folyosón van csak fürdő és WC.
Húú, most hirtelen ennyi... Kérdezz inkább, mire vagy kíváncsi.
Detty!
Nagyon cuki Alexa! Hihetetlen, mennyi haja van! Ádámomnak csak foltokban van még bébihaja, meg nagyon pici rendes haj. Na jó, leginkább kopasz.
Maszatmama!
nekem volt választott szülésznőm, akit bármikor hívhattam ha kérdésem volt. És őt hívtam akkor is mikor úgy éreztem, hogy Ádám elindult. Számomra megnyugvás volt.
Fejkörméret:
Ádámnak 35 cm volt, gátmetszés nélkül született (egy varratnyit repedtem). Azóta is nagyon hálás vagyok a szülésznőmnek, hogy megvédte a gátam.
Mozgolódás:
Nem akarok senkit megijeszteni, de Ádám a pocakomban a 36. héten még átfordult és ücsörgött még vagy 3 napig. Ő ezt többször csinálta a 30. hét után. Érdekes, hogy azt soha nem éreztem mikor farfekvésbe fordult, viszont amikor dolgozta vissza magát fejvégűbe..... Volt hogy fél éjszaka küzdött vele.
Babakocsi:
Én is a mózes mellett vagyok, bár Ádám lassan már kinövi, de jó is, mert már igénye van a nézelődésre. Hol vannak már a régi szép idők, mikor kiléptünk az utcára és már aludt is! Most ha ébren van le kell nyitni a mózes tetejét, hogy lássa a fákat és a házakat.
Baba méretei: Minket is riogattak az UH alapján, hogy 4000-4200g körül lesz Ádám, aztán megszületett 3600g-mal és 59 cm-rel. Szóval az egész para csak azért volt, mert hosszú a combja és ezért az UH számítása téves volt.
Ne haragudjatok, hogy ennyit írtam, de termeltetek rendesen az utóbbi napokban!
Végezetül egy fotó:
Jó éjt!
Eszter