sziasztok
Fatima, amit az oltásokról írtál, akár én is írhattam volna, mármint, h. egyezik a véleményünk.
és mi még kőkeményen fizettünk a pneumoért !
én is amúgy úgy tudom,h. a közösségbe járó gyerekeknél ajánlott ez a szuri, és nem a mi gyerekünknek kell elhanyagolt stb.-nek lenni, elég ha egy jár a csoportba olyan.
szerintem ez az oltás cucc, olyan , mint a hozzátáplálás, meg a ringatásos altatás, v. hogy ne menjek messzire, a tv-csoki téma.
mindenkinek van egy meggyőződése, amin nehéz csiszolni, de sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma.
tök jó, h. bejön a bölcsi !
fú, akkor két hét, és beszoktatás ? drukkolok !
Kriszti, nagyon édes Balázs !
én paramami vagyok mozgás téren, és biztos tovább mennék a témában.
aszondják a nálam okosabbak, h. az amúgy nem jó ha kimarad a kúszás-mászás és rögtön megy a gyerek.
Niki, én is kívánok boldog szülinapot !
és gyógyulást Emmának !
Edis, örülök, h. jól vagytok már mindketten !
a rossz / beteg fog egy gócpont - így nem is nagy baj , h kihúzattad, lehet, h. ez volt a hosszú betegséged szó szerinti gyökere.
Nelly, nagyon édes Szonja, h. már szerepjátékozik ! jócskán megelőzi a korát...
Nannó, neked is jobbulást !
rólunk: Laura a hétvégén elcsente egy nagyobb gyerek 14"-s 4 kerekű biciklijét. némi ügyetlenkedés után nagyon ráérzett az izére, le sem akart szállni róla.
lányok, hol érdemes biciklit nézni ? természetesen olcsót, jó áron.
ebből nem szeretnék használtat venni.
hiper-szuperekben, v. vmi sportboltban?
merre induljak ?
van egy 3 kerekű triciklink, de az nem jött be Laurának. újonnan vettük, és olyan béna, hogyha tekeri, egyhelyben pörög a kerék és nem megy a bicikli...