Sziasztok
már megint mennyit írtatok!!!! Felhábotító!
(nem is olvastam rendesen vissza, mert nem bírom ezt az iramot!
)
De persze megint jöttek a kaják....és én egyfolytában éhes vagyok, amióta próbálok fitness ebédet meg vacsit, meg reggelit enni. Persze közben eszem csipszet, meg csokit is, de módjával. És mégis éhes vagyok folyton!
MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉR????????
Annyira jól hangzik a gyömbérlekvár!!!! Meg a citrom is! Hol lehet ilyet venni Natasa? Mármint a gyömbért...(Az láttam ám, hogy Jedi írta a tescot
)
Nekünk D-vel egyforma a számunk: 7-es...ő 16-án, én meg 25-én születtem. Akkor ez most jó, ugye?
(és különben is már kibírtunk 7 évet is egymással...
)
Köszönöm a kajás tapasztalatokat!!! Jólesett hogy nem én vagyok egyedül egy ilyen sajtkukacok kukacával megáldva! Ilba, te is milyen drága voltál...
Képzeljétek, a mai napon újítottam az étkezési szokásainkon. Mármint Marcién. Ééééééééééééééééééééééééééés....MŰKÖDIK!!!!
(csak el ne kiabáljam)
Következő módon: Az etetőszék alját kiszedtem (az asztalkát), így Marci a földön álló székben ül. Amikor jön az étek ideje, akkor a tálca le van szerelve, és MArci egyedül bemászhat a kisszékbe, és beülhet. Tálca felszerel. Továbbá, a játékos doboza közel van húzva mellé, és kaja közben abba nyúkálhat, és bármit kivehet belőle. És ki is vesz. És nagyon jól elvan így. Néha ugyan elfelejti kinyitni a száját, de ha egy kicsit megbökdösöm a kanállal, akkor már nyílik.
Szóval ma saját gyártású sütőtök (ami üvegesként abszolúte mnem megy!!!), egy kis csirke, répa meg petrezsejem. És jelentem egy fél sütőtöknyi adag el is fogyott ma. (pár kanállal a végéből ettem én is, de csak nagyon kicsit.)
Teljesen büszke vagyok magamra ezel a kajálással kapcsolatban! Már két hete szenvedtem/tünk, és már tényleg nem tudtam rendesen etetni. Gabi, nekünk nincs a széken pánt sajna....Livi ezekkel a cofikkal annyira cuki!
Topik Törpök nekem is bejön, de azért a kacajhalmaz is tuti sztem!
Nem tudom mit akartam még...
JA Sasha,
GYÓGYULJON MOST MÁR MEG AZ EGÉSZ FAMÍLIA!!!!! GYORSAN.-GYORSAN!!! dANI MEG PLÁNE, HOGY NE MENJEN KÓRHÁZBA!
na mostmár télleg nem tudom mi volt még...
Ja Marci a játszóházban meglelt egy tök jól pattogó gumilabdát, és besz.rtam rajta...egyfolytában dobálta magának, és aztán ment utána. Ezek után hazajöttünk, és az avonos felfújható lasztijával egy órán kereszül csinálta uezt körben a lakásban. levideóztem, majd küldöm mailen annak, aki meg tud nézni .mov kiterjesztést.
Na megyek meccset nézni, pusszancs.