Új privát üzeneted érkezett!

Kismókus,
de jó, hogy minden rendben! :)
Gratula az egy babához és 6+1-hez! :)

Lois,
Nahát már csak nem most fog ennyit késni! :shock:

Bár velem mindig akkor szórakozik, mikor nagyon várom...

Szervezzétek a bulit a Kaáliba! :lol: Vagy hívjátok meg a dokit! :wink:
angel37

Sziasztok!

benéztem:)

Szivvi gartulálok, nagy boldog lehetsz!

Kismókus, vártam már az uh-t, örülök, hogy minden rendben van. Vigyázz továbbra is Magatokra!

December, januáriak! Leszünk egy páran, szerintem én is decben kezdem a fogigátlót, így januárban kezdik a többit.

kiscsillagról tud vki? Lassan neki is esedékes lesz.

Szonya! Sem itt, sem priviben??? Nem szép dolog!!!!

Melcsi, te már a babáson nyomod?
zsofian

Kismókus :D
örülök, hogy minden rendben :D szép a babád és biztosan szépen pulzált!
pihenj sokat!

PéZsé :D
méhérzékenység is lehet. az tök normális.
ne nyomgasd :D :D tudod, akkor nem érzed.
hagyományos gatyát és kb.1 hónapja nem bírok felvenni, be sem tudom gombolni, ígí csípőnaciban nyomom, ill. tegnap vettem egy kismama farmert, mert farmerbl nincs csípőnacim (összesen 1 van :D) és a fiúkkal néha kell.

Emma :D
szerintem annyira nem durva a helyzet, hogy emiatt elmaradna az ET, a transzfer után valószínűeg kapsz infúziót, és esetleg naponta behívnak fehérjeinfúzióra, de szerintem et nem marad el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! :)
Próbálok vonalzót csinálni, ha látjátok, akkor sikerült! :lol:

Orsi! :)
Találós kérdés:
Miért van az, hogy a Te vonalzódon csak 185 nap van hátra, az enyémen meg 238, pedig csak 5 nap van közöttünk???
kismokus

pézsé :)
ahogy írtad, délelőtt semmi bajom, du-estére rosszabb. Ma már 4 liter folyadékot ittam, vettem izotóniás cuccot, túrót-sajtot eszem napi 5x, bízom benne, hogy minden rendben lesz :)
emma1976

Bocsi!
Próbálkozom, mert az előbb nem sikerült! :oops:

Kép Kép
kismokus

Zsófi!
Mostanában nem nyomom sehol se, csak a WC-ben a boát. Bocs a vulgaritásért, rettenetesen rosszul vagyok állandóan. Még 1 terhesség se viselt meg ennyire. Biztos öregszem.
Nem tudok most visszaolvasni, csak irtam, hogy még élek valahogy.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok

Melcsi
örülök hogy vagy, és azért jobbulást kívánok neked, de szerintem azért egy kicsit a lelked mélyén szereted ezt a boát.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsi! :)
Örülök, hogy jelentkeztél!
Jobbulást kívánok!
Ma felteszek egy táblát, akkor gyorsan képbe jöhetsz, hogy kivel mi van itt nálunk!

Kép Kép
kismokus

Sziasztok Lányok!

Melcsi!
Örülök hogy hírt adtál végre magadról! Róka koma kitartóan időzik nálad, nem futó vendég. Remélem hamarosan mást látogat meg és Téged békén hagy. :wink:

Zsofian!
Sajna nem tudok semmit Kiscsillagról, de én is hiányolom már, úgy eltűnt.

Anikó!
A másik topikban olvastam, hogy kórházba kerültél! Jaj! Úgy izgulok értetek, bízom abban, hogy minden rendben lesz!!!

Tud valaki segíteni nekem? Szedem a Marvelont és mellette folyamatosan barnázom. Volt másnál is ilyen? Köszi.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

LÁNYOK!
RITKÁN TUDOK JÖNNI, ÉS ÍGY NEM TUDOM HOGY VALAKI BERAKTA-E MÁR IDE A PETICIÓT, MELYET A LOMBIKBABA.COM-OSOK ÍRTAK HOGY NE VEGYÉK EL A TÁMOGATOTT LEHETŐSÉGEKET. BEMÁSOLOM A LINKET AHOL ALÁ LEHET ÍRNI. KÉRLEK TITEKET ÍRJÁTOK ALÁ, HISZ MINDEN ALÁÍRÁS SZÁMÍT.

http://www.petitiononline.com/IVF2006/

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bols! :)
Én is barnáztam a Marvelon mellett. Amikor felhívtam a dokit, azt mondta, nem gond, inkább csak kellemetlen, és szedjek napi 1 fogitátló helyett másfelet. :shock:
Nyugodj meg, nincs semmi gond, de azért telefonálj Te is a dokidnak, biztos, ami biztos!

Kép Kép
kismokus

mert valamit valószínű elb****tam :D
minnyá megnézem :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! :)
Itt az ígért táblázat! Próbáltam követni az eseményeket, de ha valamiről lemaradtam volna, szóljatok!

Szivvi! :)
Megkaptad a zebrát! :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Kismókus!

Köszi a választ! :D

Csütörtökön úgyis megyek személyesen a dokihoz és megemlítem neki. Mára alig-alig van, de nem tudtam hová tenni, mert az előzőnél ugyanígy Marvelont szedtem és nem volt ilyen gondom. Megnyugtattál!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kismokus!
Köszi a táblát! Mennyi zebraállat!
A rókákat ezuton küldeném Emmának meg az utána jövőknek sok szerettel! Nálam már nagyon sokat időznek!
Zsófi!
Épp akartam kérdezni, mi lesz tovább, aztán láttam hogy indultok ujból! Helyes! Nem jársz mifelénk mostanában?
Erika!
Na jó, nem mondom hogy nem örültem az elején, de azért én nem vagyok ilyen vendégszerető :lol: Mostmár szeretném kitessékelni a jószágot!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi! mondanám, hogy nem irigyellek! De igen! Én ugyan könnyebb terhességről álmodom, de azért lennék a helyedben! :)
Ennek ellenére nagyon sajnállak Titeket ( aki körülöttem terhes, mindeki szarul van) ,mert elég szar lehet. Csak egy barátnőm nincs rosszul. Ő elment a gyógyszertárba és kért valami homeopátiás szert hányinger ellen. Neki bevált!
Nem tudom, mikor járok felétek, de ígérem, ha igen, beugrom. Megnézném Pörit is:)
Vajon Szonya is ezért tűnt el mostanában?
zsofian

SZiasztok!

Hű, tényleg mennyi zebraállat! :D

Melcsi,
neked + egy rókaállat is jutott! :wink:

Biztos, ha eljön az ideje utálni fogom, de most nagyon vágyom erre az állapotra! :)

Bols,
Rigevidont szedtem ugyan, de nekem is volt mellette pecsét. Kicsit zavaró volt, de nem volt gond, attól még hatott a gyogyi! :)
angel37

Melcsi
Köszi, küldd csak, átvállalom :lol:

Ma meglesz az ET! :lol: 4 blasztocitánk van :lol: :lol: :lol:
3ra megyünk be. Most kezdem igazán felfogni a helyzetet, ennek megfelelően most kezdek izgulni.
emma1976

és mennyit kértek vissza?
blasztociszta a pontos neve

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emma! :)
És mi van a többivel???
Nem kell izgulni, biztosan minden rendben lesz! :) Engem pl. a punkció sokkal jobban megviselt, az ET ahhoz képest semmiség volt! :)

Kép Kép
kismokus

Hát meghallgatjuk majd a doki, meg a laborosok vélemyényét, de 90%, hogy kettőt fogunk kérni.
Tudom, hogy nem fog fájni, de mégiscsak 2 csodás preembriót raknak a szervezetembe, ami szerintem óriási dolog. Ti hogy próbáltatok drukkolni nekik, hogy kapaszkodjanak? :lol:
A többiek kicsit lemaradtak a fejlődésben, de hát pont ez a lényeg, hogy kiderült, kik a legstrapabíróbbak :lol:
Ja és már 1re bemegyünk, a puffadás miatt megnéz a doki. De most nem izgulok, a tegnapi napom olyan jó volt, remélem nem talál semmi akadályozó tényezőt.
emma1976

örülök, hogy a hiperstimuval minden OK. biztosan nem lesz semmi gond :D
szerintem is 2 ha blasztóciszták... ott azért nagyobb a megtapadás esélye :)

Én mindig beszélgettem velük, hogy várjuk őket... stb. :D

és akkor 2-t fagyasztanak?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, itthon vagyunk mindannyian :D 2 drágasággal együtt.
Végül 4en mentek a fagyasztóba. :)

Hogy vagytok kismamik? Orsi, Kismójus, Szivvi, Pézsé hogy érzitek magatokat?
emma1976

Sziasztok

Emma
nagy nagy gratula nektek
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1163437841.6.jpg[/img] ezt kívánom nektek, vagyis hogy így kapaszkodjanak

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

erika :lol: :lol: ez jó :lol:

Ja, és egy fontos: vérvétel jövő hét szombaton (25.-e).

Kismókus :lol: íme az utolsó egyezés: nekem is 13.-án ET :lol:
emma1976

ismerős helyzet :D 2 baba pocakban, 4 a frigóban :D :D
drukkolok, hogy a HCGd is min. annyi legyen, mint az enyém volt :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

szombat hanyadik nap ET után?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szorítok, hogy jól megkapaszkodjanak a babák! :)
Igen, tényleg sok kettőnk között az egyezés! Remélem a folytatás is legalább olyan lesz, mint nálam! :)
Kérdezted, hogy hogy vagyok. Röviden: elég rosszul. Amellett, hogy néha kicsit még mindig vérzek, egész nap émelygek (ez tegnap kezdődött). Bár róka még nem volt, szerintem közel jár.... bizonyos illatok/szagok hatására (amik korábban nem zavartak) rögtön felkavarodik a gyomrom...
Emellett a progeszteron szuritól (ma kaptam a 31.-et) már eléggé fáj a fenekem, illetve a fenekemben lévő izom...
Szerencsére a héten itthon tudok lenni, úgyhogy itthon, csendben pihenek!

Kép Kép
kismokus

Emma: Gratulálok, nagyon szurkolunk!!!! Talán Icsilyához csatlakozom, ha próbálod tényleg úgy kezelni őket, mint akiket nagyon szeretnének és nagyon várnak! Tényleg sokat beszéltem hozzájuk, igaz egy baba lett (amit egyáltalán nem bánok), de nekem ez segített! :lol: :lol:
pézsé

Kismókus: Vigyázz magadra és pihenj!
pézsé

Emma!
Ügyesek vagytok! Beszélgess a babókkal sokat! :D

Kismókus!
Pihengess! Remélem róka komát Melcsi nem hozzád űzi! :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kismamik! Mindenki szúr progit??? Állandóan azt hallgattam a csajoktól a Kaáliban, hogy ezt sokan csodaszernek tekintik, de én nem kapom, és nem vagyok meggyőződve, hogy ez a kulcs a sikerhez... Mi a véleményetek? Ki szúrja, ki nem?

Vérvétel et utáni 12. nap. Mielőbb tudni szeretném az eredményt.

Fekvésről: kedd-szerda pihi, de aztán be akarok menni a "dógozóba", persze csak ha jól leszek

Kis drágáknak már felvázoltam a vidám, boldog jövőt itt velünk, apa puszilgatja a hasam, remélem, kedvük lesz végleg kikötni nálunk :D
emma1976

nem :D én nem :D fiúkkal sem szúrtam.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emma
Nem szurtam!

PéZsé
pézsé

Emma!
Nekem a kapott ultrahangos kép erős nézegetése és szorongatása is segített :lol: Hangosan megbeszéltem a kutyánkkal, hogy ő is mozgosítsa az energiáit! Én nem dolgoztam, feküdtem szinte végig. Nagyon szorítok nektek!
Én eléggé émelygős vagyok, nem is tudok reggelizni. Én sem kapok szurit, csak utrogestant.
szivvi

Kismókus!
Emma pont beletrafált a kérdésembe! Te miért kapsz progiszurit? Anikó volt, akivel értekeztem utoljára erről, nála értettem, hogy miért kell. Nálad a Krizsa találta ki? És ha nem ő, akkor pártolta a dolgot?
Köszi előre is!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois :D
magam nevében: Nálam Krizsa doki felvetette, hogy akarom-e. Mondtam, hogy csak azt nem :D nem erősködött utána :D
egyébként én sem tudom, min múlik, hogy ki kapja ill. ki az akinél felvetik.

saját magam azért nem értem végképp, mert sosem volt progigondom, nem a sokadik lombik volt, ahol már tényleg mindent be kellett vetni... stb.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, jó, megnyugodtam. Mivel sosem volt progi-szint problémám, meg itt a 6 utro meg a rengeteg sárgatest, nem hiszem, hogy ezen múlik.

Kismókus
ezek szerint eddig dolgoztál?
Szivvi pihent, Orsi nem, és te Pézsé?
Bols
Veled találkoztunk tegnap? Te fekszel?
Harcikával tegnap kiveséztük ezt a feküdni vagy sem témát. Én úgy érzem, a szervezetem majd jelzi, hogy bírom-e, de most 6 nap fekvés után már késztetést érzek, hogy vmit csináljak. Harcika szerint 1 hét múva leszek rosszul, ha sikerült.

Képzeljétek a tegnapi et-sek közül néhánnyal beszéltem, akik teljesen ledöbbentek, hogyhogy pukció utáni 5.naig vártak nálam, hogy ők még ilyet nem hallottak.........
emma1976

Emma! Louis :)
Krizsa doki találta ki a progi-szurit. Sajnos részletesen nem tudta elmondani, hogy miért kell, mert hívták a műtőbe...
Ha visszajön, biztosan megkérdezem, hogy miért találta ki Nekem, mert elvileg velem semmi baj...
Nem egy leányálom, szóval ne sajnáljátok, hogy Nektek nem kell. Nem nagy élmény minden nap elmenni az ügyeletre, és beadatni. :evil: És az én esetemben külön gond volt, hogy én heti 2-3 napot Pesten dologozom (ott is alszom ilyenkor), a többi napon itthon dolgozom, és külön meg kellett szervezni, hogy Pesten ki adja be. :?
Ja, és emellett én is kapom a 3x2 Utrogestant! :shock:

A dolgozós-pihenős kérdés: én a punkció és az ET napján pihenten, egyébként dolgoztam. Én így éreztem jól magam.
Ez a mostani pihenő is kicsit nehezemre esik már :oops:

Kép Kép
kismokus

Kismókus :)
Mi a munkád? Akkor otthonról is tudsz vmennyit melózni?
Pestre kocsival jársz fel? Akkor vezetésből neked is kijutott.....
emma1976

Okl. építőmérnök vagyok, egy kis tanácsadó cégnél (ezt értsd úgy, hogy van a főnököm és én :lol: ) dolgozom. Tanulmányokat készítünk, EU-s projekteket menedzselünk, szakmai egyesületek titkárságát látjuk el, szóval nagyon sokféle dolgot csinálunk. Sokmindent meg tudok csinálni itthonról is, amit meg csak Pesten tudok, azt azokra a napokra időzítem, amikor Pesten vagyok.
Egy éve már kocsival járok, előtte buszoztam, de abból elegem lett. Egyébként én nagyon szeretek vezetni: nem száguldani szeretek, hanem közlekedni...

Kép Kép
kismokus

apu is az :D :D :D
vezetéssel egyetértek :D heti 1-2szer én is megyek Pestre. bár ez a hét pont kimarad, mert semmi dolgom :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Az izgalmasan hangzik :D

Orsi :D
Tőled meg azt akartam, megkérdezni, hogy Budáról Veszprémbe költöztetek úgy, hogy mindkettőtöket Bphez köt a munkája?

Mi tavaly költöztünk ki a 11.kerből 30 km re a fővárostól, én nap mint nap bejárok, szerencsére a férjemnek ezt nem kell minden nap végigküzdeni
emma1976

[quote="emma1976"]O írta:emma1976rsi :D
Tőled meg azt akartam, megkérdezni, hogy Budáról Veszprémbe költöztetek úgy, hogy mindkettőtöket Bphez köt a munkája?

közös a cégünk :D
de ez így ebben a formában azért nem igaz.
A páromat igen oda köti, de a mostani helyzet, hogy 3-4-5 napokat Pesten van azért egyedi, mert épp projektben vannak, normál esetben mondjuk 3 nap, de nem is egyhuzamban, hanem ondjuk 2 a hét elején és 1 a végén.
Nekem heti 1-2 nap dolgom szokott lenni (de ebben pl. a fordász és a barátnők is benne vannak, szóval szigorúan kb. 1 nap lenne, ami tényleg munka miatt Pest)
másrészt mindkettőnk otthon (vagy az irodában ami B.almádiban van) is tud dolgozni, én is vagyok a hét többi napján.
és Balatonhoz költztünk nem Vpbe :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Emma,
drukk a két kicsinek, hogy kapaszkodjon! :)
Elég sikergyanús vagy progiszuri nélkül is! :D

Kismókus,
jobbulást neked, vigyázz magadra! :)

Mindkét szülőm okl.ép.mérnök! :)

Progiszuri:
tényleg, mitől függ, hogy javasolják-e? Ezek szerint progiszintgonddal nem függ össze :?

Ha javasolja a doki, akkor beszúratnám, de hogy magamtól szóba hozzam-e, nem is tudom. Valami kis rásegítés nem ártana! :oops:
angel37

Angel :D
szerintem kérdezz rá, az a tiszta. Vitassátok meg, mit gondol róla.
Ha progigond van egyértelmű, és én úgy tudom, hogy növeli a siker esélyét, ahogy a HCG injekció vagy az ösztrogéntapasz is.
de többet nem tudok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! :) Angel! :)
Mennyi kolléga! :lol: :lol: :lol:

Progi: lehet, hogy Krizsa doki nálam is esélynövelésnek szánta, mert abban az időben lehetett először hallani, hogy csökkenteni akarják a tb által támogatott lombik-kezelések számát, és szerintem biztosra akart menni. :lol:
De ha 27-én megyek hozzá, biztosan megkérdezem!

Kép Kép
kismokus

Sziasztok Csajok!
Anikóval beszéltem.
Nagyon meghatódott, hogy ennyire aggódtok és drukkoltok neki. Köszöni szépen. Nem volt hiábavaló.
Mostmár nem vérzik. Tapad vissza a lepénydarabka, szigorú fekvés , minden nap infúzió. Leghamarabb jövő hét közepén mehet haza. Babóca jól van, holnap lesz ultrahang, ha minden rendben vele is, akkor holnaptól pisilni felkelhet.:)
nagyon megrémült /elmesélte, tényleg horror/.
Úgy tűnik, kapcsolódva a progikérdéshez, hogy nem vette át a lepény a funkciót, neki a 12 hét picit hamar volt a szuri abbahagyásához., ezért vált le.
mindenkinek hajrá!
harcimokus

Harcimókus :D
köszi az infót. Drukkolunk neki nagyon!
és akkor most kap progiptólást végig? (egy ismerősöm van akik végig kapott)
remélem, most már minden rendben lesz velük!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?