Új privát üzeneted érkezett!

Mia,
sajnálom hogy ez nem a ti körötök volt! drukk a folytatáshoz!

Lukácsné,
üdv újra itthon!

ma ünneplőknek sok boldogságot!

találkoztam Andival és Brekivel a Jánosban, voltunk megnézni Nórit, hát csodaszép kislány. :-) én nem tudom most letölteni telóról a képet, de Breki csinált fényképezővel, majd biztos hozza!

nekünk tegnap a flowmetria eredményünk lett rossz, ezért kellett átmennem a Jánosba, ott is elég rosszul indult a ctg, de aztán jó lett és csináltak még ott is egy flowmetriát, az már rendben volt.
a mai ctg jó lett, így val.szeg a kisfiúnk "csak" ránk ijesztett. de a szülőszobás pakkom legalább össze lett készítve! :-) :-)
holnap megyünk azért megint ctg-re, remélem az is rendben lesz és még várunk egy hetet legalább.
Andival leosztottuk a lapokat, ők szülnek szombaton, mi szerdán.
:wink:

köszi az aggódást csajok, remélem tényleg várunk még egy hetet és Estrella majd csak utánunk szül.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

hoppá!!! :lol: :lol: :lol:
kicsit megtartanék a holnapi jó eredményhez önző módon :oops: a többin osztozzunk Estrellára is gondolva! :wink: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

No megjöttem!! :D

ismét klassz volt találkozni a lányokkal :D
Oroszlán is jól van,és persze boldog a kis csöpp Nórikával :) :)
Ott volt épp a büszke apuka is,a kislány az ő haját örökölte,mindjárt mutatom is!
Vendég

Hát nem gyönyörűséges?! :D :D :D :D :D :D :D
Én is épp ilyet szeretnék!!!

Ráadásul élőben még gyönyörűbb!!!!

Kép

Kép
Vendég

Jajj de jó, hogy jöttetek csajok! :D

Húúúúú, de édi Nóri :D
Köszi Béku a képet :D
Jajjj milyen kis hajas babó :D nagyon cuki pofi ...kis gyönyörűség :D

Zsuzsó!
Drukk hogy holnap is rendben legyen a flowmetria :)
Reméljük, még 1 hétig egyben maradtok :D

Andival mi újság?
Szabad lábon távozhatott a ctg után? :D

eszter82
Budapest

Andi még egyben volt,mikor elváltunk ;)
Remélem azért még ma lesznek más hírek is!!! :D

Nagyon drukkoltam,hogy bent tartsák,de sajnos Izabella még másként gondolja :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Milyen édes,kis hajas Nóri baba!.....Béku!Nemsokára eljön a mi időnk is! :lol: :wink:

Kép
Kép
missancsi

Na csókolom..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaja szabadlábon :) Avvan, hogy megvolt a ctg utána átmentünk a csajokkal Zolihoz. Megnéze a ctg-t és közölte, hogy vetkőzzek, néz flow-t is, merthogy beszűkült a ctgs kép.... Hoppá mondom .... :)..... Na megkukkantott kívül-belül...természetesen addigra már jól beélénkült a gyerek, úgyhogy "csak" a ctg-kor volt inaktívabb .... Lényeg a lényeg, hogy még bentvan, én meg kórházon-kívül.... bpd 94, tad 97... lepény III. fokban érett, a flow pedig teljesen rendben van. Méhszáj zárt, de levan rövidülve. Súlysaccolást elfelejtettem kérdezni....

Köv. jelenés szombat korareggel ..... hm... a szülészeten..... (hacsak addig előbb nem megyünk)... ott lesz egy full csekkolás, mivelhogy a napja lészen, aztán ha patópálkodás van továbbra is akkor a már korábban megbeszélt napi ctg, 2 naponta flow felállás várható.... :shock: vagy ottfognak..... meglássuk... mondotta volá a vak is.... :roll: :roll: :roll:

Mia sajnálom!! Azt kívánom úgy járjatok mint mi... hogy a köv. lombikot vártuk repesve és közben a ded meg besunnyogta magát!!!! :)

Lányok: Oroszlánékat olyan jó volt látni!!! Tökéletes kis családi idill!!! :) Kis tündér Nóri édesdeden ott szuszizott, pedig dumálunk felette :) Kerek volt a világ, rendesen :)

Zsuzsókám, a libasort tudod, betartani..... :)))))))))))))))))))))

Eszterkém: ugye mostmár nem aggódsz értünk, mindenki előkerült, ittvan...... a köv. felvonás pedig még forgatókönyvírás alatt van épp.... :))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Átkísértem a lányokat Sz-hez is,kicsit nosztalgiáztam :D

Hilda nagyon aranyos volt,jött érdeklődni,mi újság velünk,és mikorra vagyok kiírva.
Állítólag nagy a pocakom :D :D :D

Persze a BKV-s utazáshoz még mindig nem elég nagy,de hát már megszoktam :D
Ráadásul olyan busszal járok haza,ami 15-20 percenként jár,és a semmi közepén leszállítottak minket,mert elromlott a busz,úgyhogy a járda szélére valahogy leültem,és ott vártam a következőt,addig elpiknikeztem ott magamban :D :D

Sajnos ott se pad,se váró nem volt,csak tűző nap,meg a járdaszegély....
Vendég

Béku: Jajj.... ebben a kurvamelegben a tűző napon....szegénykém... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Na, örülök, hogy mindannyian visszatértetek :D

Andikám!
A rövidülő méhszáj már végre valami :D
SZÜLJÉÉÉÉÉ MÁÁÁÁ!
Így nem lesz közös szoba Oroszlánékkal :(

Na jól van, Iza még kivárhatja a kiírt dátumot, de aztán szombaton már tényleg tessen kijönni onnan a meleg pocakból!!!!! :D

eszter82
Budapest

Andi: hát nem válogathattam nagyon :D
de mindegy,túléltem ;) kajám volt,mert az Örsön vettem még egy bécsis zsemlét,meg még volt a tekercsből,úgyhogy nekiálltam enni-inni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem néztek ám hülyének az emberek körülöttem :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tudod,a kívánós kismama bárhol bármit képes megenni :D

Viszont nagyon jól viseltem a napot,egyszer sem kellett leraknom magam valahova,mert rámjött volna a rosszullét,úgyhogy ennek nagyon örültem!!

sajna 1 óra múlva indulhatok is a szülésfelkészítőre... Maga az anyag most kevésbé érdekel,bár izgalmas rész jön a szülészorvossal, inkább csak a szülőszoba-látogatás miatt megyek,hátha már emberszámba vesznek :D :D :D
Vendég

Andikám!
Az adatok táblázatszerűek :) éppen megfeleltek a 39+4-nek :D
Nincs mese, mintagyerek ez a kis Iza :D

eszter82
Budapest

Béku!
Told ki a pocidat, vegyél fel valami olyat, amiben nagyon domborít Majácska és dobd be magad a szülőszoba látogatásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Oroszlánék pont ma kerültek át az 1 ágyasba, amire mi is pályáznánk amúgy :))))))) Péntekig zsuppolták oda be magukat, úgyhogy mondtam is a gyereknek, hogy akkor addig várjon, mert én biza nem szeretnék össznépibe... és utána akkor át is vehetnénk azt a szobát :)))))

De ettől függetlenül természetesen bármikor jöhet cunavera, csak rendben legyen.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Azért érdekes ez a méhszáj dolog, hogy mennyire másképp működik mindenkinél.... nálunk brutál erős fájások után is atombiztosan zárt ... szegény Esrellánk meg emiatt kell hogy nyomja az ágyat a kórházban.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Meg is vettem ma az autót. A 2005-ös daewoo kalos lett. Egy fórumtársam ismerős autószerelője kivitt minket, megnézte a kocsit, alkudott is nekünk és haza is hozott. 680.000 lett a vége és kapunk hozzá 4 új nyári gumit és egy teljes polírozást a rajta lévő gumikért, ami meg kellett a srácnak. Még a maradék pénzt rá kell költeni, de most minden kötelezőt megcsináltatok és akkor nem lesz vele gond. Még olyan hihetetlen nejem, hogy vettünk egy autót. Azt hogy vezetni mikor fogom még nem tudom, de legalább már van mit. Barbus tündérien viselkedett, mindent el tudtunk intézni. A banknál ott kellett hagynom a srácra, mert nem volt jó az automatájuk, de jól el volt vele. Volt egy kis pityergés de ennyi. Most próbál még aludni, bár kifelé elaludt a kocsiba . Ha felébredt akkor ebéd. Majd vissza is olvasok, de most megyek én is eszek.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/daewoo/ ... ma-4735186
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.18 14:39-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: én is az előbb csekkoltam az adatokat :))))))) De nekem a feje kisebbnek jött ki.... mindegy legalább nem lesz Neki akkora, mint egy hombár :)))))))))))))))

andrea-1

Vicky: gratula az autóhoz!!!!!! :D :D :D :D
de klassz,végre megvan ez is!!

Majd hozzál fotót róla!! ;)
Vendég

Vicky: Na akkor mostmár legalább tudom, hogy mért nem ma születik meg Iza.... mert a mai nap a TE napotok!!!! :)
Gratula a kocsihoz, kívánom hogy mielőbb és jó műszaki állapotban, balesetmentesen használhassátok..... Na most aztán kinyílik a világ, lehullanak a korlátok, mehettek amerre gondoljátok!!! :)
Rajó is nézegeti őket nagyon, de nekünk még legalább 1 év, míg érdemben beszélhetünk róla, legalábbis szerintem...... Addig tellik le a 2 legrövidebb futamidejű hitelünk, én meg ilyentéren óvatos vagyok..... :shock:

andrea-1

köszönjük miniOroszlán képeket, tüneményes !

Andi,
Te még itt ???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3650 a tippem :-)

Béka,
pocakot kitol és hajrá !

Zsuzsó,
sokat gondolok Rátok.

Estrella,
milliónyi drukkom !!!!

Vicky,
jeeeeeeeeeeeee, gratula !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám: jobbhíján itt rontom a levegőt :)))))))))
Áruld el a titkot, hogy jött ez ki???? :)

andrea-1

Kubu: köszi :D
majd ma jól bevetem magam!!! :D

valami klassz kis feszülős cuccot húzok magamra,azokban néha megijedek,amikor tükör elé állok,hogy mikor lettem ekkora?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

igazából ez az utsó része a felkészítőnek,és nem tudni még,hogy lesz-e júniusban az a beharangozott rövidített "képzés",úgyhogy ma BE KELL jutnom a szülőszobába,hadd legyek rosszul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajna apa nem tud jönni,így ha sokkot kapok,egyedül kell elviselnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

béku: nem fogsz sokkot kapni, max. bőgsz Te is egyet, mint én :)))))))))))

andrea-1

Vicky!
Gratula a járgányhoz :D
Nagyon kis szépséges :D

Béku!
nem lesz gond! Ma megnézed a szülős birodalmat és punktum :D
Már 28 hetesen csak beengednek :)

eszter82
Budapest

hello,

Vicky, gratula, éljen a szabadság :D
Andikám sokat gondoltam ma (is) Rátok, de látom kicsi lányotok nagyon el van bent. Hogy bírod ezt a meleget? Legalábbis nekem ma nagyon melegnek tűnik, folyik rólam a víz...
Ja és képzeljétek volt egy kis csordogálás a cickóból :D Már egyszer reggel észrevettem, de most rajta is kaptam :D

Megpróbálom felrakni a fiúkat, igaz ez régebbi kép, de még nincs újabb...

Kép
carla1227

Kép

Kép
carla1227

Köszönöm Béku a segítséget!

Kép
carla1227

Carla: az vicces élmény lehet,és egyben megnyugtató is! :)
Nekem nem volt még hozzá szerencsém,de a szoptatásnak szerencsére nem is előfeltétele,úgyhogy kivárom! ;) :D

Eszter: hát csak azon múlik,hogy ne legyen 20 másik csaj,aki nálam hamarabb fog szülni (plusz a párok.... :roll: ),mert különben megint penderülhetek :(

Kár,hogy nem lehet erre előre feliratkozni,és akkor az újak meg azok helyére mennének,akik nem mentek el rá mégsem.

De ha meglátom azt a csajt,aki múltkor már harmadszor volt bent,nem hagyom már szó nélkül! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elhiszem,hogy előbb szül,de az ő szülése se igényel nagyobb előkészületet,mint az enyém ;) :D
Vendég

Carla: nincs mit :)

Jó kis kép!!! :D De érdekes így látni! :)
Vendég

Clara!
De jó, végre fotót is hoztál róluk!
nagyon kis cukik :D
Jó tágas helyük van odabent - egyelőre :D

Béku!
Max azt mondod, hogy neked is látnod kell, mert pici hasú 34 hetes vagy már :wink: :wink: :wink:
nehogymááá mindig kifúrjanak a szülőszoba látogatásból!!! :evil: :evil: :evil:

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
múltkor amiatt bosszankodtam,hogy előre nem mondták,hogy nem mehet akárki,vagy együtt a csoport,csak az előadás végén,és direkt emiatt kéredzkedett el párom a munkahelyén (nem nézik jó szemmel...),erre elküldenek,mert még nem vagyok ELÉG terhes....

mások meg még többedjére is elsőbbséget élveznek,és hangosan ecsetelik,hogy milyen jó volt múltkor is,meg előtte levő alkalommal is,és épp szült valaki... :roll:

legalább lapítana,ha már ilyen szemtelen! :evil:
Vendég

Köszönöm csajok, azért Izával szívesen osztoztam volna. Szombaton hozzuk csak el, mert addigra el tudja az ürge intézni a papírokat és a gyerek keresztapja jön velem. Inkább hagyom, hogy ő vezesse először. Utána jövő hét elején már én viszem át Dunakeszire a szervizbe. Kell egy alap átvizsgálás és a klímát is fel kell tölteni. Meg majd kell vennem bele egy új aksit hosszabb távon. De a kerekekkel tök jól jártam. Már alig várom, hogy teljesen kész legyen és rakhatom is rá a T betűt. Még az nincs de majd azért veszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
gratula a kocsihoz!!!! Barbus milyen kis tündér hogy ilyen jól viselkedett a vásárlásnál! valahogy én lemaradta róla, hogy már ennyire komolyan tárgyaltok egy lehetséges jelöltre. :oops:

Carla,
csodálatos a kép a srácokról! :-) :-)
Csucsuról mit tudsz? ugye jól haladnak?

Kubu,
gratula az újabb jó jegyhez, így végre Liza is alhat rendesen, nem kell a gép mellett elaludnia a sok netezés után!!! :lol: :lol: :lol:

Eszter,
fogad hogy van?? vagy már el is felejtetted itt a nagy pörgésben? :-) :wink:

Andi, Breki,
jó volt találkozni, szerintem H-Sz doki páros arcára is sikerült mosolyt csalni. :-) :-)

a jó ctg hír örömére elmentem az előre betervezett kozmetikai generálfelújításra, apukám fuvarozott oda-vissza, elhatároztam hogy tényleg kényelmesebbre veszem a tempót. :-)
képzeljétek az autós kárt amit okoztam lehet hogy 15ezerből megússzuk fényezéssel együtt, én ennek a többszörösére számítottam.
szóval ma a jóhírek napja van, remélem holnap is így lesz. reggel 9-10 körül megyek ctg-re, aztán át Sz dokihoz. valakinek esetleg van jelenése?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nem is tárgyaltunk, csak kimentünk megnézni és akit vittem magammal azt mondta, hogy megéri. Előtte felvettem a pénzt és meg is vettem. Ha lett volna elég vér a pucámban, hogy Barbussal haza vezessek, akkor el is hoztam volna. Így szombaton megyünk ki érte a gyerek keresztapjával.

Nórika gyönyörű. És a fiúk is cukik ezen a fotón.
vicky79
Budapest III. kerület

Jajjajjj!!!! Mi vanmámivanmá, nemszültök???? Úgy izgulok, mingyá visszaolvasok!

Pá Drágáim!
sajt@

béku: Sajti nem tud jönni holnap, de te jössz Estrellához?
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: Itt is? :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

No megjöttem :)

Még egy jó hír mára: VOLTAM bent a szülőszobákban!!!!! :D :D :D

Szóval megérte menni! rezgett a léc,hogy megint el kell jönnöm,megint sok nagy pocakos volt,de gondoltam nem tágítok,és az utolsó pillanatig kivárok,és sikerrel,mert mire a szülős rész bejáratához értünk,lemorzsolódott pár ember,és így bemehettünk többiek mind :D :D :D

most picit önző voltam,de szóba se került,hogy lesz még lehetőség,úgyhogy muszáj volt!

A neten található szülőszobás kép élőben is ugyanolyan tuti,de az a szoba hatalmas,el lehet veszni benne!!

Viszont ott van a kád,úgyhogy lestoppolom majd,amint beérek vajúdni :D valamilyen Gizi volt a szülésznő,aki végigmutogatta a helyiségeket,nagyon szimpatikus!!

Minden hihetetlenül szép és modern,meg nem mondanám,hogy szülőszobák,és előkészítők,inkább mint egy igényes konditerem, vagy wellness-részleg :D

a kórház szó eszembe se jutna ezek láttán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja,és Lajis Tímea doktornő tartotta a mai fejtágítást,tényleg nagyon jó fej!!!! :D Ha még nem lenne dokim,tuti Őt választanám, tetszik a modora,szókimondó,de nagyon kedves!

Sokmindenről beszélt,az EDA kapcsán még folyik a háború az anesztesekkel,de azt mondta,ne ezen múljon,megoldják,(azaz leharcolják az adott pillanatban a kedvünkért),akárhány órakor is van rá szüksége a kismamának!! ;) :D
Vendég

Vicky: megyek mindenképp! Hányra,hova érjek? :D :D :D

Zsuzsó: sajnos én Sz-t nem láttam,pedig rámosolyogtam volna,hogy örüljön,biztos tetszett volna neki,hogy ott van még egy kismama, aki neki köszönheti a babácskát :D

De Hildának is úgy örültem :D
Vendég

béku: Fél 10-kor találkozunk a Kórháznál a sarkon. Majd megcsörgetlek, ha már ott leszünk. Vagy ha esetleg Estrella írna, hogy ne menjünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: oké,de remélem nem lesz semmi para,amiért ne menjünk... :roll: Privátban átdobod a számodat,hogy tudjam,ha valami van?
Vendég

ha minden igaz,akkor a 260-assal fogok menni.
Mivel a kórház térképe alapján több sarka is van,melyiknél találkozunk?
Vendég

A Tégla utcánál leszünk a sarkon.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán:

GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon gyönyörűséges Nórikátok, micsoda rengeteg, sötét haja van!!!
Sok tejcsit!
Nórika téged Isten hozott, légy boldog, egészséges és vidám, szép hosszú életet kívánok!!! :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.05.18 20:51-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Naná, hogy itt is! De mit is itt is? :lol: :lol: :lol: :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Pont akkor beszélgettünk FB-n. És átjöttem ide és itt is pont te írtál utoljára.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné:
Kép
Boldog Szülinapot!!! :)
Picilánynak jobbulást.

Rita:
Kép
Isten Éltessen Sokáig! :)

Vicky:
:lol: :lol: :lol:

Ma sokat gondoltam a szülés-finishben álló mamikra. Oroszlán már túl van rajta, Andi TI következtek!!!

Zsuzsó:
Lényeg, hogy rendben vagytok! Inkább több vizsgálat, de megnyugodjon az ember, nemigaz? :)

Béku:
Örülök, hogy Lajissal találkoztál és jó benyomást tett rád is, szerintem is baromi jó fej. :)
Külön gratula, hogy besikeráltál a szülőszobára is, így már ismerős lesz a környezet, ha mész. Edával biztos minden okés lesz. :)

Kubu:
Te nagyon ügyes!!! Kalapom emelkedik! :)

Carla:
Nagyon édesek a fickók!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
Fogad helye hogy van?

Franci:
Örülök, hogy jól vagytok! Nagyon drága lehet, ahogy kalimpál a picurka! :)

Vikus:
Akkor beigazolódott a gyanúm, hematóma a ludas. Sebaj, sok-sok pihenés és rendbejössz! Többeknek volt ez az elején, pl.: Tündi barátosnémnak is, de szépen szót fogadott Sz-nek és már azóta otthon babázik. :)

KPN:
Elhiszem, hogy jólesett a kádfürdő. :)
Van még olyan dolog, amit elég régóra nem tehettél meg?

Judit:
Hátra, csontozatra, gerincproblémákra mi szedjük a Zeel nevű homeós tablettát, de ebből létezik krém is. Szerintem kérdezz rá S-nél...

Kubu: :shock:
Lesz új ruhatár nemsokára!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Fb-ről már nem ment át, de nagyon okés a babanézés megjóslása :wink: !!!

Pá Drágáim!
sajt@

Tudja vki, mit jelent a "megbököm" gomb a Fb-on?
Mi már próbaképpen megbökkentettük Ann-nal egymást, de én nem "éreztem" semmit... Jó ez vmire? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 18:11-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?