Sziasztok,
Hugi, hatalmas gratula a babócához és a szívhanghoz.
Látod, minden rendben van és ez így is lesz most már végig.
Vasikáé, a szurik nekem is hol fájtak, hol nem. Volt olyan, hogy észre sem vettem semmit, meg olyan is, hogy nagyon csípett vagy fájt. Nem jöttem rá, mitől függ.
Mikorra ütemeztétek a nagy napot? Szurkolok ezerrel, hogy legyen épp elég, szép tüszőcskéd és petikéd.
Sikerült felvetetni magadat betegállományba?
Ja, és nem izgulni, majd mi izgulunk helyetted.
Fáncsi, néha nekem is kicsit az volt az érzésem, hogy annyian vannak már a Ciris-ben, hogy V. doki kissé szétcsúszott. Nálam is volt már olyan, hogy valamit nem jól beszéltünk meg és telefonon egyeztettünk újra. Amúgy szerencsére a reggeli megbeszéléseken mindig átbeszélik az aktuális eseteket és gondolom, ilyenkor jönnek rá, ha valami nem ok. Na meg sokszor ott volt a kis Hausmann doki, aki szerintem nagyon odafigyel és alapos.
A genetikai uh-ról én is úgy tudom, hogy nem mindegy, mikor végzik. Van egy ideális idő intervallum. Az a lényeg, hogy időben megtörtént.
Saját nőgyógyidnál már jelentkeztél amúgy? Kiskönyved már biztos van. Móricka pedig tényleg szépen fejlődik.
Noki, el sem hiszem, hogy már a harmadik trimeszterbe léptél. Milyen nagy már a pocid! Mekkora a kicsilány? Azért kicsit vicces lenne, ha most kiderülne, hogy mégiscsak fiatok lesz.
Laura, küldöm a babaragacsokat ++++++++++++++++++++++
Jól tapassza oda a pocakodba azt a kis pöttyöcskét (vagy pöttyöcskéket?)! A hőemelkedés tényleg bíztató!
Enikő, jó olvasni, hogy már másképp – és elsősorban pozitívan – látod a jövőt és a folytatást! Sajnos, természetes dolgokról nincs tapasztalatom. Nekem anno V. doki halolaj kapszulát javasolt az omega 3-ak miatt és sima zöld teát. Amolyan tisztító kúraként a peteérés javítására. Persze, nem magától javasolta, hanem miután megkérdeztem, hogy mi a véleménye erről-arról (ha érdekel, leírtam a sikertelen lombik után itt a fórumon).
Méhnyálka gondom sohasem volt, mindig olyan 13-16 volt, mire eljött az inszem vagy a beültetés ideje. Azt mondják, a sok folyadék vastagítja, amit hajlamos vagyok elhinni, mert én mindig rengeteget iszom.
Tinkyb, hamarosan eljön a nagy nap. Izgulsz már? Remélem, nem, mert semmi okod rá.
Minden a legnagyobb rendben lesz. Sokat gondolok rád!
A virágaim most kezdenek alakulni. Szépen lassan belakjuk a hatalmas telkünket, tényleg csak lassan. Minden évben hozzáteszünk valamit. Névnapomra idén csupa kertész holmit kértem. Kaptam már egy magyal bokrot, mulcsot, sok-sok muskátlit, néhány árvácskát, aranyvesszőt és leandert. Ééééés szerdán kapok egy pergolát, amire már nagyon-nagyon régóta vágyom.
Detko, ha a tesóm esküvője lenne, én is eltolnám a stimut, hogy nyugodtan tudjak mindkét eseményre koncentrálni. Szeritem, jó döntés.
Móni, ezek szerint lombikkal folytatjátok?
Mindenkinek szép estét!