Estét!
Halljátok, töxar kedvem van és naon fáradt vagyok, de idejöttem olvasni és egyből jobban érzem magam miattatok! Röhögtem jókat...Köszi!
Há, nem én írtam, valóban , a reggeli napfényt, és ráadásul asszem csütörtököt is mondtam. Aztán tényleg csütörtököt mondtam a csütörtökkel...
Meg asszem azt is mondtam, hogy nem fogja Kundoki befektetni Cserianit, merhogy megszül. De ezt többen is mondtátok. Na, ez bejött! Nade a banyaságot vállalom, sajna még lehet bibircsókom ugye, ahogy ígértem, mondjuk 2, esetleg, ha Áfi és Josi is császárral szül...
(Dadomi, nem akarsz osztozni velem a bibircsókokban?) Magam részéről Josi természetes szülésében még reménykedem,
Josi, nemtom, te hogy vagy ezzel?
Áfi, én is alva akartam szülni! De nem jött össze sajna.
A legjobbakat neked. Itt a kristálygömböm és aszongya, hogy jövő héten már te is babázni fogsz. Vagy előbb akarsz?
Timesz miatt aggódom, hogy nem jött, remélem, nincs gond.
Cseriani, az éjszakáink az első napokban/hetekben nekünk is hasonlóképpen alakultak, mi is korzóztunk rendszeresen 2 órát éjjelenként. De már nem... Most a nappalokkal van gond.
Majd rakjatok fel képet a kis lurkókról, te is, meg Timesz is!
Tééényleg... azt írtam a múltkor, hogy nem is láttam olyan szép kisbabát pár órásan, mint Eliza. Há dehonnem! Olivér is nagyon szép kisbaba volt! Áfié is az lesz. Meg Josié is. Meg mindenkié. Ezek a babanetes babák nagyon szépek. és kécc.
Na, miután ennyi hülyeséget összehordtam nektek, megyek dógomra...