Sziasztok!
Noémi!
Köszi a gratulát! Most csomagolási lázban égünk, a fél szoba már tele van dobozokkal... persze mind a párom dobozolta, nekem nincs rá időm, valakinek le kell fognia Gesztit, mert bele-rá-át-alá-mászik mindennek!
A lakás 84 nm-es, két szintes, (tetőtér beépítéses) alul egy bazi nagy nappali, szeparált konyhával, egy vécé és mosóhelyiség, és terasz. Fent 3 kis szoba, és egy fürdőszoba vécével. Ebből is látható, nem panel, hanem sorház, egy telken 2 ház van, egy házban 4 lakás egymás mellett.
Amiben most lakunk, az ehhez képest egy... (inkább nem írom le a jelzőt). Előszöris albérlet, tehát nem a miénk. Már évek óta albiban lakunk, muszály lépni, most hogy már itt van Geszti, nem dobálhatjuk ki a pénzt az ablakon. Szóval ez egy 46 nm-es másfél szobás panel, erkély nincs, viszont idióta öreglány szomszéd van. Fölöttünk meg egy szenilis vén f..sz aki éjjel fél 11-kor rendszeresen csapkodja az ajtót mert beragad valószínűleg és rángatja-csapkodja, és veri a falat dühében. Még jó, hogy Geszti már megszokta. Ja és mivel 30 éves a ház, felújítás nuku, a parketta úgy recseg, mintha minden pillanatban szét akarna esni, lépni alig lehet, hogy ne zajongjunk amikor Geszti alszik. Kiborító. Idióta zöldségárusok és idegbeteg, üvöltöző kutyasétáltatók (általában este 9-10 között) flangálnak az ablakunk alatt (második emelet, minden de szó szerint MINDEN behallatszik az utcáról, csukott ablak mellett is), mivel az ablak is 30 éves, hang-és hőszigetelésnek még a hirét sem ismeri. Itt bunyóznak a kutyák az ablak alatt, a gazdik meg rikácsolnak, hogy "fifike nem szabad, jimmyke ne bántsd, gyere ide de azonnal te dög, mit csinálsz a q..va anyád (szó szerint, stb.) Na de nem folytatom, gondolom nem kell senkinek bemutatni egy jó kis pesti panellakást.
Tényleg elég volt a panelből, szinte születésem óta panelban élek, jó lesz váltani.
Remélem, elég kimerítő volt a beszámolóm...
Bárány!
Geszti napról napra ügyesebben áll, most már félkézzel kapaszkodik, sőt néha elengedi mindkét kezével amibe kapaszkodik, ez főleg akkor van amikor mondjuk az ajtó előtt áll vagy a falnál, és elkezdi két kézzel csapkodni, szerintem fel sem tűnik neki, hogy elengedte.
Úgy érzem, nem kell sok, és megindul.
Erika!
Jobbulást a párodnak! Mi történt szegénnyel? Hogyan szakadt el az ina? Borzalmas lehetett... Vigyázz nagyon magadra, most hogy egyedül leszel.
Tegnap voltunk mogyoródi Aquarénában, szuper jó volt, idő isteni, jól le is égtünk apával karöltve, mint a főtt rákok. Geszti hálistennek nem, jó alaposan bekentem többször is 50-es faktorú Nivea babanapozóval, és persze nem is volt sokat a napon. Mi bezzeg... Apa elment többször is csúszdázni, én persze nem, de nem csak Geszti miatt, hanem mert irtózom a vízbe merüléstől. Tudok úszni, de a víz alá nem szeretnék kerülni. Érdekes szitu, de ez van.
Geszti irtóra élvezte a helyzetet, pancsolt, kalimpált, sikongatott, egy szervező oda is jött és kérdezte mennyi idős, mikor mondtam hogy 10 hónapos, nem akarta elhinni, mondván hogy milyen "nagylányosan" viselkedik. Büszke voltam
Szóval nagyon jó volt, ingyen kaja-pia, stb. Képeket párat tettem az iwiw-re ha valakit érdekel.
Puszi mindenkinek, hulla fáradt vagyok, mentem csicsikálni.